Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Sevilla ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Sevilla – Matkat

Onko sinulla vaikeuksia valita seuraavaa lomakohdetta? Matkat kohteeseen Sevilla yllättävät aina positiivisesti – tähän kaupunkiin kannattaa tutustua!

Sevilla – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki taianomaiset elämykset... Ebookers pitää huolta siitä, että mielenkiintoinen Sevilla on unelmiesi määränpää.

Pääset nauttimaan jopa 7.7%^:n alennuksesta, jos tilaat sekä lennot majoitukset palvelumme kautta.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole milloinkaan ollut näin vaivatonta, koska kaikki tarvitsemasi on yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikeen kattavan kansainvälisen valikoiman ansiosta voit lähteä reissuun heti, kun niin haluat.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos löydät jostakin edullisemman pakettitarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nauti elämästä! Hyödynnä mahdollisuudet ja pakkaa matkalaukkusi. Loputtomat seikkailut odottavat sinua tuntemattomissa maissa, ja me autamme sinua kokemaan ne.

Varausehtoja sovelletaan.

Sevilla – Matkat

Se sijaitsee noin 390 km lounaaseen koko maan pääkaupungista, joka on Madrid, ja 6 km kaakkoon lähikaupungista (Castilleja de Guzmán).

Sevillan katedraali ja Alcázar ovat maamerkkejä, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Etsitkö koko perheelle sopivaa tekemistä? Aquopolis, Isla Mágica -teemapuisto ja Teatro de la Alameda ovat pistäytymisen arvoisia nähtävyyksiä, joista perheen pienimmät nauttivat ja jotka saavat aikuisetkin hyvälle tuulelle.

Acuario Sevilla on paikka, jonne saapuminen on kuin hyppäisi meren syvyyksiin riisumatta vaatteita. Täällä voit nähdä sopivan läheltä monenlaisia mielenkiintoisia mereneläviä.

Haluatko vaihtaa betoniviidakon puiden vihreyteen? Sevilla kätkee sisälleen monia virkistysalueita, jotka tarjoavat suojaa keskustan hektisyydestä. Maria Luisa -puisto, Jardines de Murillo ja Plaza de América ovat kaupungin eri viheralueita.

Fundación Tres Culturas del Mediterráneo tai Museo Taurino ovat hyviä vierailukohteita, jos ulkona on huono sää. Tutustu kattaviin näyttelyihin tai pelkästään rentoudu hiljaisessa ympäristössä. Jos aika riittää, vieraile myös muissa museoissa, kuten Centro de Interpretación Judería de Sevilla ja Museo Militar Regional.

Valitse vierailukohteeksi Sevillan tiedemuseo, ja saat varmasti paljon uutta tietoa. Kysy myös, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä. Kiinnostavaa nähtävää on varmasti paljon!

Hienolta planeetaltamme löytyy hämmästyttävä määrä erilaisia luonnonhistoriasta kertovia aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Sevillan arkeologinen museo antaa tilaisuuden perehtyä useisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Näin monen upean taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Siitä syystä onkin parasta yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin Museum of Fine Arts -taidemuseo tai Nykytaiteen museo. Myös Hospital de los Venerables (sairaala) ja Kansantaiteen museo sekä niiden näyttelyt on hyvä käydä läpi.

Haluatko tietää vähän enemmän historiallisista nähtävyyksistä? La Giralda tai Torre del Oro -torni antavat todella syvällisen katsauksen tämän alueen ja sen lähiseutujen historiaan. Jos sinulla on aikaa, Archivo de Indias ja Sevillan kaupungintalo kannattaa nekin pitää mielessä.

Haluatko kokea alueen aivan toisesta suunnasta? Poikkea kohteisiin Trianan silta ja San Telmon silta tutustumaan kahteen historialliseen rakennelmaan, jotka ovat seisoneet tukevasti kaupungin vesistöjen yllä monien vuosien ajan.

Rikkaiden ja kuuluisien maailmasta haaveilevien on itsestäänselvästä syystä käytävä kohteessa Palacio de las Duenas tai Palacio de la Condesa de Lebrija. Kohteissa Pilatuksen talo ja Palacio de San Telmo koet lisää luksusta ihmetellesäsi niiden kaunista arkkitehtuuria.

Museo del Castillo de San Jorge vahvoine muureineen ja korkeuteen kohoavine torneineen on upea paikka. Katsele sen julkisivua, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, millainen se on ollut loistonsa aikoina.

Santa Anan kirkko ja Salvadorin kirkko ovat sopivia kohteita alueen kulttuuriperinteisiin tutustumiseen. Basilica de la Macarena (kirkko) ja Convento dell'Incarnazione ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys kaupungin kulttuuriselle identiteetille.

Hyvä tapa tutustua paremmin matkakohteeseesi on kuljeskella sen monilla aukioilla. Plaza de Espana (aukio) ja Plaza Nueva (aukio) ovat parhaita paikkoja aloittaa kaupunkiin ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Plaza de la Alameda ja Plaza del Triunfo, ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä, etenkin, jos käynnissä on mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia.

Vierailusi ei ole täydellinen ilman retkeä tunnetulle paikalliselle nähtävyydelle. Casa de los Pinelo on hyvästä syystä yksi paikkakunnan pidetyimmistä nähtävyyksistä.

Monumento a la Tolerancia ja Iglesia de San Pedro sekä niiden kertomat tarinat auttavat sinua ymmärtämään tämän paikkakunnan ja sen asukkaiden menneisyyttä ja kehitystä nykyiseen muotoonsa. Convento de la Paz on niin ikään monumentti, jolle voit käydä osoittamassa kunnioitustasi.

Tämä paikkakunta on shoppailijoiden paratiisi. Los Arcos Mall ja Plaza de Armas-ostoskeskus ovat paikkoja, joista löydät takuulla kaiken tarvitsemasi ja paljon muuta ostettavaa. Jos et jostain syystä pystynyt löytämään etsimääsi näistä paikoista, sinun kannattaa katsastaa myös El Postigo -markkinat tai Triana-markkinat.

Rentoudu päivän päätteeksi ja mene katsomaan unohtumaton esitys tai show: sekä Teatro Central (teatteri) että Seville Auditorium antavat mahdollisuuden nauttia monenlaisesta viihteestä. Käy tutustumassa muidenkin paikkojen ohjelmakalenteriin: esimerkiksi Casa del Flamencon teatteri ja Casa La Teatro -kulttuurikeskus ovat monien mieleen.

Metropol Parasol on paikka, jota kierrellessä kannattaa pitää kameraa valmiina.

Sevilla – Hotellit

Sen oikean majoituksen valitseminen näin upeasta majoitusvalikoimasta ei ole mikään ongelma. Juuri nyt ebookersin sivustolla valittavanasi on yli 211 majoitusliikettä.

Jos ajattelet, että kulutat lomallasi rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, Corral del Rey ja Life Apartments Giralda Suites ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Vaihtoehtoisesti voit antaa ammattitaitoisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel, Seville tai Aguilas5 SevillaSuites palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

Sevillan katedraali on yksi nähtävyyksistä, joka on koettava loman aikana. Jotta saat mahdollisuuden tutustua siihen kunnolla, voit valita hotellin sen lähialueelta. Hotel Palacio de Villapanes sijaitsee suunnilleen 0,9 km:n etäisyydellä, kun taas EME Catedral Hotel sijaitsee 0,2 km:n päässä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sevilla

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sevilla. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Sevilla lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Sevilla?

Juuri nyt kohteeseen Sevilla saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sevilla itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sevilla ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sevilla matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sevilla löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sevilla?

Kohteen Sevilla suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sevilla halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sevilla

56 €
Hotel Silken Al Andalus Palace

Hotel Silken Al Andalus Palace

4.0 kautta 5.0 Avenida de la Palmera s/n, esquina Parana, Sevilla, Seville
Hotel Silken Al Andalus Palace on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benito Villamarin (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 623 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
68 €
NH Collection Sevilla

NH Collection Sevilla

4.0 kautta 5.0 Avenida de Diego Martinez Barrio, 8, Sevilla, Seville
NH Collection Sevilla on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Plaza de Españan aukio on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
77 €
Melia Lebreros

Melia Lebreros

4.0 kautta 5.0 Luis de Morales, 2, Sevilla, Seville
Melia Lebreros on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial Nervión. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 429 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
81 €
Melia Sevilla

Melia Sevilla

4.0 kautta 5.0 Dr Pedro De Castro 1, Sevilla, Seville
Melia Sevilla on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de Españan aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Canalejas 1, Sevilla, Seville
Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Metropol Parasol. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
82 €
Hotel Fernando III

Hotel Fernando III

4.0 kautta 5.0 San Jose 21, Sevilla, Seville
Hotel Fernando III on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 154 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Catalonia Santa Justa

Catalonia Santa Justa

4.0 kautta 5.0 Jose Laguillo 8, Sevilla, Seville
Catalonia Santa Justa on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monasterio de Santa Paula. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
H10 Casa de la Plata

H10 Casa de la Plata

4.0 kautta 5.0 C/Lagar 2-4, Sevilla
H10 Casa de la Plata on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Metropol Parasol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
68 €
Apartamentos Torre de la Plata

Apartamentos Torre de la Plata

3.5 kautta 5.0 Calle Santander 15, Sevilla, Seville
Apartamentos Torre de la Plata on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sevillan katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
105 €
Palacio Bucarelli

Palacio Bucarelli

3.5 kautta 5.0 Calle de la Dalia 1, Sevilla, Sevilla
Palacio Bucarelli on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alameda de Hérculesin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Halvat meno-paluu lennot Sevilla

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sevilla

Katso kaikki kohteen Sevilla vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Sevilla

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Sevilla

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.