Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Marbella

Hae hinnat
H10 Andalucia Plaza - Adults Only

H10 Andalucia Plaza - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Urb Nueva Andalucia, Marbella, Malaga
H10 Andalucia Plaza - Adults Only on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Plazan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
201 €
Melia Marbella Banus

Melia Marbella Banus

4.0 kautta 5.0 Mario Vargas Llosa, s/n, Marbella, Malaga
Melia Marbella Banus on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Banusin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
189 €
Hotel Don Pepe Gran Meliá

Hotel Don Pepe Gran Meliá

5.0 kautta 5.0 C/. Jose Melia, S/n, Marbella, Malaga
Hotel Don Pepe Gran Meliá on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Casablancan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

4.0 kautta 5.0 Carretera De Cadiz Km 176, Marbella, Malaga
Iberostar Selection Marbella Coral Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Ralli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
71 €
NH Marbella

NH Marbella

4.0 kautta 5.0 Avenida Conde de Rudi, s/n, Marbella, Malaga
NH Marbella on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casablancan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 163 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
125 €
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

4.0 kautta 5.0 Urbanizacion Guadalmina Baja, s/n, Marbella, Malaga
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Guadalmina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
196 €
Nobu Hotel Marbella

Nobu Hotel Marbella

5.0 kautta 5.0 Blvar Principe Alfonso von Hohenlohe S/N, Marbella, Malaga
Nobu Hotel Marbella on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mezquita del rey Abdelazizin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 80 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
271 €
Puente Romano Beach Resort

Puente Romano Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Bulevar Principe Alfonso Von Hohenlohe, S/N, Marbella, Malaga
Puente Romano Beach Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mezquita del rey Abdelazizin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 185 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat tablettitietokoneet ja televisiot.
52 €
Senator Marbella Spa Hotel

Senator Marbella Spa Hotel

4.0 kautta 5.0 Principe Alfonso von Hohenlohe, Parcela 97, Marbella, Málaga
Senator Marbella Spa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casablancan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 185 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel BlueBay Banús

Hotel BlueBay Banús

4.0 kautta 5.0 Crta. Nacional, 340 Km., 173 Puerto Banus, Marbella, Malaga
Hotel BlueBay Banús on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playas del Duque. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, rantabaarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden hotellissa on 315 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille minibaarit ja erilliset kylpyammeet/suihkut.
Hae hinnat
Apartamentos Princesa Playa

Apartamentos Princesa Playa

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, s/n, Marbella, Malaga
Apartamentos Princesa Playa on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marbellan vanhakaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
132 €
Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus

5.0 kautta 5.0 C/ Edgar Neville, s/n, Nueva Andalucía, Puerto Banus, Marbella, Malaga
Gran Hotel Guadalpin Banus on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playas del Duque. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 180 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
144 €
Los Monteros Spa & Golf Resort

Los Monteros Spa & Golf Resort

5.0 kautta 5.0 Carretera Cádiz, Km.187, Urb. Los Monteros, Marbella, Malaga
Los Monteros Spa & Golf Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Playa Bahía de Marbella on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 173 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
65 €
Hotel Daos

Hotel Daos

3.5 kautta 5.0 Calle Pirita 32, Marbella, Málaga
Hotel Daos sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cable. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
363 €
Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe, Marbella, Malaga
Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casablancan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 130 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Marbella

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Marbella

Näytä kaikki

Hotellit Marbellassa – Espanjan Aurinkorannikon ylellinen luksuslomakohde

Marbella on jo vuosikymmenien ajan mielletty rikkaiden sekä julkkisten lomakohteeksi, jonne tavallisella meikäläisellä ei välttämättä ole ollut asiaa. Asia ei kuitenkaan ole näin, vaan tämän päivän Marbella tarjoaa kaikille mahdollisuuden nauttia ympärivuotisesta loistavasta säästä vaihtelevien hotellihintojensa ansiosta.

Korkealaatuista asumista vaihtelevin hinnoin

Hotellit Marbellassa sijaitsevat eri puolilla kaupungin ydinkeskustaa, mutta kuitenkin rannan lähettyvillä. Jokainen lomailija löytää Marbellasta varmasti omalle kukkarolle sopivan majoitusvaihtoehdon, ja pääsee näin nauttimaan Aurinkorannikon auringonpaisteesta. Marbellan hotellihinnat vaihtelevat palvelutasosta riippuen huimasti, ja lomasta voi lähteä nauttimaan aina muutama kympistä alkaen useamman sadan euron yöhintaan. Sään ja turistitungoksen puolesta paras aika matkustaa Marbellaan on hieman leudompaan vuodenaikaan esim. keväällä tai syksyllä. Kesä Marbellassa on usein paahtavan kuuma, ja turistitungos sekä hinnat ovat silloin korkeimmillaan. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Marbellasta tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Benalmadenastakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

Pehmeitä hiekkarantoja, kauniita puistoja ja paljon ostoksia

Lähtiessään lomalle Marbellaan kannattaa jokaisen matkailijan varautua, yöpymisen kustannuksista huolimatta, korkeisiin hintoihin. Marbella tarjoaa mitä loistavimmat ostosmahdollisuudet jokaiseen makuun, sillä kaupungista löytyy niin todella monien muotimerkkien kuin paikallistenkin vaatteita sekä käsitöitä. Lauantaisin kaupungissa järjestetään Nueva Andalucían markkinat, joista on mahdollista tehdä todellisia löytöjä sekä ostaa ja tukea paikallisten tuotteita. Hotellit Marbellassa sijaitsevat rannan tuntumassa, ja pehmeät hiekkarannat kutsuvatkin auringonottajia pehmeine hiekkoineen. Marbellan yli 25 kilometriä pitkältä rantaviivalta jokainen auringonpalvoja löytää varmasti lempipaikkansa. Ei tule kuitenkaan unohtaa kaupungin upeita puistoja, joista useimmat ovat lyhyen kävelymatkan päässä Marbellan hotelleista. Yksi suositeltavista kohteista on kohteista on esim. erittäin suosittu La Alamedan puutarha.

Golfia ja historiallisia rakennuksia

Marbella on tänä päivänä yksi Espanjan suosituimmista golfkohteista, sillä kaupungissa ja sen lähistöllä sijaitsee yli 50 golfkenttää. Golf ja aurinko kulkevat käsi kädessä, ja Marbellan yli 320 aurinkoista päivää vuodessa tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kyseisen pallopelin pelaamiseen. Espanjan historiasta kiinnostuneiden kannattaa tarkistaa vanhan kaupungin tarjonta, sillä sieltä löytyy esim. 1400-luvun lopulla rakennettu, appelsiinipuiden varjostama, Plaza de los Naranjos. Yksi vanhassa kaupungissa sijaitsevista erikoisuuksista on Bonsái-puumuseo, joita ei montaa Euroopan mantereella ole. Kaiken kaikkiaan Marbella on kansainvälinen, jonkin verran ylellinen ja siisti rantalomakohde, jossa on mukava nauttia auringosta sangrialasin äärellä.

Viimeksi varatut hotellit Marbella

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.