Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Andalusia

Suosituimmat hotellit Andalusia

44 €
Itaca Hotel Jerez

Itaca Hotel Jerez

4.0 kautta 5.0
Itaca Hotel Jerez on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teatro Villamarta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Complejo Liberty

Complejo Liberty

3.0 kautta 5.0 Carretera la Florida km 1, Conil de la Frontera
Complejo Liberty on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fuente del Gallon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
120 €
Hotel Palacio de Villapanes

Hotel Palacio de Villapanes

5.0 kautta 5.0 Calle Santiago 31, Sevilla, Seville
Hotel Palacio de Villapanes on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Metropol Parasol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Ona Alanda Club Marbella

Ona Alanda Club Marbella

4.0 kautta 5.0 Carretera de Cadiz km 192, Marbella, Malaga
Ona Alanda Club Marbella on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, sisäuima-allas ja ravintola. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kalustetun parvekkeen/pation.
57 €
Hotel ILUNION Malaga

Hotel ILUNION Malaga

4.0 kautta 5.0
Hotel ILUNION Malaga on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 179 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
113 €
Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus

5.0 kautta 5.0 C/ Edgar Neville, s/n, Nueva Andalucía, Puerto Banus, Marbella, Malaga
Gran Hotel Guadalpin Banus on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playas del Duque. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Melia Marbella Banus

Melia Marbella Banus

4.0 kautta 5.0 Mario Vargas Llosa, s/n, Marbella, Malaga
Melia Marbella Banus on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Banusin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja venesataman. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
56 €
Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express Malaga Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo del Aeropuerto de Málaga. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 122 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
94 €
Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea

Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea

3.0 kautta 5.0
Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Santa Bárbara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
50 €
Senator Marbella Spa Hotel

Senator Marbella Spa Hotel

4.0 kautta 5.0 Principe Alfonso von Hohenlohe, Parcela 97, Marbella, Málaga
Senator Marbella Spa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casablancan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Holiday World Polynesia

Holiday World Polynesia

4.0 kautta 5.0
Holiday World Polynesia on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carvajalin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
52 €
Occidental Sevilla Viapol By Barceló

Occidental Sevilla Viapol By Barceló

4.0 kautta 5.0 Calle Balbino Marron, 9, Sevilla, Seville
Occidental Sevilla Viapol By Barceló on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Españan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Come to Sevilla - La Casa de las Especias

Come to Sevilla - La Casa de las Especias

3.5 kautta 5.0 Calle Herbolarios, 8, Sevilla, Sevilla
Come to Sevilla - La Casa de las Especias on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
63 €
Welldone Cathedral

Welldone Cathedral

3.5 kautta 5.0 Calle de Placentines, 7, Sevilla, Sevilla
Welldone Cathedral on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hotel Don Paco

Hotel Don Paco

3.0 kautta 5.0
Hotel Don Paco on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja British Consulate on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Etsi hotellitarjous kohteessa Andalusia

Kohteessa Andalusia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Andalusia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Andalusia

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Andalusia etukäteen. Lennot kohteeseen Andalusia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Andalusia

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Andalusia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Andalusia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Andalusia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.