Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Andalusia

Melia Granada Hotel 64 €
Melia Granada Hotel

Melia Granada Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Melia Granada Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Granada Cathedral (kirkko) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Hotel Silken Al Andalus Palace 52 €
  Hotel Silken Al Andalus Palace

  Hotel Silken Al Andalus Palace

  Avenida de la Palmera s/n, esquina Parana, Sevilla, Seville
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Silken Al Andalus Palace on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benito Villamarin (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 623 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

   Las Casas de la Juderia 101 €
   Las Casas de la Juderia

   Las Casas de la Juderia

   Calle Santa Maria La Blanca 5, Sevilla, Seville
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Las Casas de la Juderia on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hotel Torremolinos Centro 26 €
    Hotel Torremolinos Centro

    Hotel Torremolinos Centro

    Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Torremolinos Centro on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.

     Hotel Alhambra Palace 137 €
     Hotel Alhambra Palace

     Hotel Alhambra Palace

       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Alhambra Palace on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alhambra (palatsi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      H10 Casa de la Plata 102 €
      H10 Casa de la Plata

      H10 Casa de la Plata

      C/Lagar 2-4, Sevilla
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       H10 Casa de la Plata on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 73 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

       Gran Meliá Colón - The Leading Hotels of the World 189 €
       Gran Meliá Colón - The Leading Hotels of the World

       Gran Meliá Colón - The Leading Hotels of the World

       Canalejas 1, Sevilla, Seville
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gran Meliá Colón - The Leading Hotels of the World on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Fine Arts -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

        Hotel Fernando III 99 €
        Hotel Fernando III

        Hotel Fernando III

        San Jose 21, Sevilla, Seville
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Fernando III on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 154 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Hotel Macia Sevilla KUBB 81 €
         Hotel Macia Sevilla KUBB

         Hotel Macia Sevilla KUBB

         Plaza Carmen Benitez 3, Sevilla, Seville
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel Macia Sevilla KUBB on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iglesia de San Esteban. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

          Hotel Málaga Nostrum 54 €
          Hotel Málaga Nostrum

          Hotel Málaga Nostrum

            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel Málaga Nostrum on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Málagan messu- ja kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Hotel Murillo 58 €
           Hotel Murillo

           Hotel Murillo

           Calle Lope de Rueda, 7-9, Sevilla, Seville
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hotel Murillo on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 64 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Meliá Sevilla 102 €
            Meliá Sevilla

            Meliá Sevilla

            Dr Pedro De Castro 1, Sevilla, Seville
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Meliá Sevilla on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de España on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Andalusia

             Kohteessa Andalusia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Andalusia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Andalusia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Andalusia etukäteen. Lennot kohteeseen Andalusia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Andalusia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Andalusia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Andalusia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Andalusia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Andalusia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.