Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Andalusia

Holiday Inn Express Malaga Airport 59 €
Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Holiday Inn Express Malaga Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo del Aeropuerto de Málaga. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 122 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

  Hotel Fernando III 79 €
  Hotel Fernando III

  Hotel Fernando III

  San Jose 21, Sevilla, Seville
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Fernando III on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 154 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Las Casas de la Juderia 94 €
   Las Casas de la Juderia

   Las Casas de la Juderia

   Calle Santa Maria La Blanca 5, Sevilla, Seville
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Las Casas de la Juderia on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja allasbaarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hotel Rey Alfonso X 89 €
    Hotel Rey Alfonso X

    Hotel Rey Alfonso X

    Calle Ximenez De Enciso, 35, Sevilla, Seville
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Rey Alfonso X on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Giralda. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja allasbaari. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Hotel Silken Al Andalus Palace 48 €
     Hotel Silken Al Andalus Palace

     Hotel Silken Al Andalus Palace

     Avenida de la Palmera s/n, esquina Parana, Sevilla, Seville
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Silken Al Andalus Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benito Villamarin (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 623 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

      Melia Granada Hotel 68 €
      Melia Granada Hotel

      Melia Granada Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Melia Granada Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Granada Cathedral (kirkko) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World 176 €
       Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

       Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

       Canalejas 1, Sevilla, Seville
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Fine Arts -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

        Hotel Don Pepe Gran Meliá 194 €
        Hotel Don Pepe Gran Meliá

        Hotel Don Pepe Gran Meliá

        C/. Jose Melia, S/n, Marbella, Malaga
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Don Pepe Gran Meliá on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Casablancan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

         Hotel Gravina 51 112 €
         Hotel Gravina 51

         Hotel Gravina 51

         Calle Gravina, 51, Sevilla
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel Gravina 51 on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Plaza de Armas on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Sunset Beach Club 57 €
          Sunset Beach Club

          Sunset Beach Club

            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sunset Beach Club on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Arroyo de La Mielin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 400 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Gran Hotel Miramar 225 €
           Gran Hotel Miramar

           Gran Hotel Miramar

             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Gran Hotel Miramar on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malaguetan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 190 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Melia Sevilla 90 €
            Melia Sevilla

            Melia Sevilla

            Dr Pedro De Castro 1, Sevilla, Seville
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Melia Sevilla on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de España on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Andalusia

             Kohteessa Andalusia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Andalusia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Andalusia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Andalusia etukäteen. Lennot kohteeseen Andalusia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Andalusia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Andalusia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Andalusia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Andalusia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Andalusia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.