Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kanariansaaret

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts 47 €
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 279 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  The Ritz-Carlton, Abama 261 €
  The Ritz-Carlton, Abama

  The Ritz-Carlton, Abama

  Carretera General Tf 47 Km 9, Guia de Isora, Tenerife
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Ritz-Carlton, Abama on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Abama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 459 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   Melia Jardines del Teide 115 €
   Melia Jardines del Teide

   Melia Jardines del Teide

   Urbanizacion Mirador del Duque, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Meliá Jardines del Teide on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 299 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

    Sol Arona Tenerife 85 €
    Sol Arona Tenerife

    Sol Arona Tenerife

    Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sol Arona Tenerife on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cristianosin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 364 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive 177 €
     Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

     Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

     Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona, Kanariansaaret
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 525 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

      Iberostar Selection Anthelia 214 €
      Iberostar Selection Anthelia

      Iberostar Selection Anthelia

      Londres, 15, Adeje, Tenerife
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Iberostar Selection Anthelia on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa El Duquen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 365 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       Guayarmina Princess - Adults Only
       Guayarmina Princess - Adults Only

       Guayarmina Princess - Adults Only

       Calle Londres, 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Guayarmina Princess - Adults Only on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 506 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Gran Canaria Princess - Adults Only
        Gran Canaria Princess - Adults Only

        Gran Canaria Princess - Adults Only

        Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 431 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

         Hard Rock Hotel Tenerife 137 €
         Hard Rock Hotel Tenerife

         Hard Rock Hotel Tenerife

         Avenida Adeje, 300, Adeje
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hard Rock Hotel Tenerife on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Pinque. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 624 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

          Iberostar Selection Sábila 188 €
          Iberostar Selection Sábila

          Iberostar Selection Sábila

          Ernesto Sarti, 5, Adeje, Tenerife
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Iberostar Selection Sábila on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, 3 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 472 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

           Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 149 €
           Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

           Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

           Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 422 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            Iberostar Heritage Grand Mencey 110 €
            Iberostar Heritage Grand Mencey

            Iberostar Heritage Grand Mencey

            Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Iberostar Heritage Grand Mencey on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garcia Sanabria -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 261 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kanariansaaret

             Kohteessa Kanariansaaret löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kanariansaaret hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kanariansaaret

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kanariansaaret etukäteen. Lennot kohteeseen Kanariansaaret löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kanariansaaret

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kanariansaaret riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kanariansaaret, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kanariansaaret

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kanariansaaret

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.