Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kanariansaaret

SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only
SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 431 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive 195 €
  Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

  Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

  Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona, Kanariansaaret
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 525 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

   Aequora Lanzarote Suites 113 €
   Aequora Lanzarote Suites

   Aequora Lanzarote Suites

   Urano Street, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aequora Lanzarote Suites on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pocillosin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 398 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

    Sunlight Bahia Principe Costa Adeje 157 €
    Sunlight Bahia Principe Costa Adeje

    Sunlight Bahia Principe Costa Adeje

    Urbanización Playa Paraíso, c/ Idafe, s/n. entrada por ctra El Puertito, Adeje, Tenerife
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sunlight Bahia Principe Costa Adeje on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Puertito. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 460 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     Iberostar Selection Sábila 170 €
     Iberostar Selection Sábila

     Iberostar Selection Sábila

     Ernesto Sarti, 5, Adeje, Tenerife
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Iberostar Selection Sábila on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 472 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

      Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts 42 €
      Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

      Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

      Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 279 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Hard Rock Hotel Tenerife 150 €
       Hard Rock Hotel Tenerife

       Hard Rock Hotel Tenerife

       Avenida Adeje, 300, Adeje
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hard Rock Hotel Tenerife on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Pinque. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 624 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

        Jardín Tropical Hotel 137 €
        Jardín Tropical Hotel

        Jardín Tropical Hotel

        Calle Gran Bretana s/n, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jardín Tropical Hotel on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Deportivo de Puerto Colón. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 390 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

         The Ritz-Carlton, Abama 177 €
         The Ritz-Carlton, Abama

         The Ritz-Carlton, Abama

         Carretera General Tf 47 Km 9, Guia de Isora, Tenerife
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Ritz-Carlton, Abama on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Abama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 459 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Sol Tenerife 84 €
          Sol Tenerife

          Sol Tenerife

          Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sol Tenerife on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 522 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

           Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel 98 €
           Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

           Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

           Calle Las Margaritas, s/n, San Agustin, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 452 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

            H10 Rubicón Palace 112 €
            H10 Rubicón Palace

            H10 Rubicón Palace

            Urb. Montaña Roja, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             H10 Rubicón Palace on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualavan vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 593 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kanariansaaret

             Kohteessa Kanariansaaret löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kanariansaaret hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kanariansaaret

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kanariansaaret etukäteen. Lennot kohteeseen Kanariansaaret löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kanariansaaret

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kanariansaaret riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kanariansaaret, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kanariansaaret

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kanariansaaret

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.