Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Torremolinos

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Torremolinos

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Torremolinos

Loma-asunnot + lennot kohteessa Torremolinos

Huoneistot + lennot kohteessa Torremolinos

B&B + lennot kohteessa Torremolinos

Matkapaketit kohteeseen Torremolinos

Parhaat lomapaketit kohteeseen Torremolinos

Lomapaketit kohteeseen Torremolinos 6-7:ksi Yöksi

Torremolinos – Matkat

Onko yksi unelmakohteistasi kenties Torremolinos? Loma sinne maksaa kyllä vaivan – kaupunki on ensiluokkainen matkakohde, joten älä tyydy pelkkiin haaveisiin vaan aloita reissun suunnittelu!

Torremolinos – Lennot ja hotelli

Onko Torremolinos unelmiesi lomakohde? Pitkistä tutkimusretkistä aina viikonlopun kestäviin minilomiin – ebookers on matkailun asiantuntija.

Jopa 9.6%^:n alennus odottaa, jos varaat lentoliput ja majoituksen kerralla palveluidemme kautta.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta löydät varmasti omasi, suuntasitpa sitten mitä tahansa.

Tarjoamamme hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut paketin ebookers-palvelusta ja löydät sattumalta edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, me vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Mitä siis enää odotat?

N-Y-T, nyt! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan ottaa valta. Maailma on täynnä jännittäviä kokemuksia ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Torremolinos – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 65 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Pääkaupunki Madrid sijaitsee 430 km pohjoiseen kohteesta Torremolinos. Benalmádena sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 7 km lounaaseen päin.

Olet sitten nuori iältäsi tai vain tunnet itsesi nuoreksi, Aqualand Torremolinos on juuri sopiva sinulle!

Haluatko löytää kaupungin villeimmän paikan? Crocodile Park on sinulle oikea paikka, jossa koko perhe voi ihastella joitakin eläinmaailman jännittävimpiä otuksia.

Paikat kuten Molino de Inca ovat tärkeässä roolissa sekä paikallisten että ulkomaisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvilajien kokoelma on sekä vaikuttava että huomiota herättävän kauniisti aseteltu.

La Batería on loistava paikka, jossa lapset voivat harjoitella kärrynpyöriä ja voltteja sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Vietä rentouttava iltapäivä meren äärellä kohteissa Playa de los Álamosin ranta ja Playa El Saltillon ranta. Keräile näkinkenkiä, pelaa pelejä tai istahda kivelle ja ihastele maisemia.

Poikkeaminen kohteissa La Carihuela ja Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso tarjoaa upean tilaisuuden ymmärtää paremmin tämän alueen historiaa ja kulttuuria.

Parroquia de San Miguel Arcángel on hyvä paikka nähdä paikallista uskonnollista elämää.

Vaikka matkaohjelmasi olisi kuinka kiireinen, yritä löytää aikaa myös aukioilla ja toreilla kuljeskeluun. Plaza Costa del Sol on hyvä paikka paikallisen elämänmenon seuraamiseen.

Symbolisesti merkittävä Torremolinosin synagoga tarjoaa niin paikallisille kuin matkailijoillekin tyynen paikan osoittaa kunnioitusta kaupungin historiallisesti merkittäville tapahtumille ja ihmisille.

Torremolinos – Hotellit

Löydät itsellesi silmänräpäyksessä miellyttävän majoituksen, sillä ebookersin sivusto tarjoaa tällä hetkellä 127 majoitusliikettä.

Jos olet aina ajatellut, että käytät reissussa rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, La Luna Blanca ja Hostal Guadalupe ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Vincci Selección Aleysa Hotel Boutique & Spa ja Holiday Polynesia ovat muita hyvä vaihtoehtoja. Nämä laatuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Torremolinos

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Torremolinos

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Torremolinos

Näytä kaikki 890 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
Gran Cervantes By Blue Sea

Gran Cervantes By Blue Sea

Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (32 arvostelua)

  Gran Cervantes By Blue Sea on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Miguel ...

  Gran Cervantes By Blue Sea58 €

  Gran Cervantes By Blue Sea58 €
  Hotel Torremolinos Centro

  Hotel Torremolinos Centro

  Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
   1.0 kautta 5.0
    
    
   3,1/5 (41 arvostelua)

   Hotel Torremolinos Centro on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike ...

   Hotel Torremolinos Centro29 €

   Hotel Torremolinos Centro29 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.