Espanjassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Matkat Córdoba

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Seuraava matkasi kohteeseen Córdoba ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Córdoba – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika jättää kaikki taakseen ja kokea Córdoba ja sen kiinnostavat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle mahtavat tarjoukset lennoista, majoituksista ja retkistä.

Saat alennusta jopa 7.7%^, kun päätät ostaa meiltä lennot ja hotellit yhtenä pakettina.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten seikkailujen täyttämä matka on aivan nurkan takana.

Meillä on tarjolla kaiken muun lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa, että jos löydät jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nauti hetkestä! Tartu tilaisuuteen ja ota passi esiin. Ainutlaatuiset elämykset odottavat eri puolilla maailmaa, ja me autamme sinua nauttimaan niistä. Varausehtoja sovelletaan.

Cordoba – Matkat

Irtaudu arkihuolista ja suunnittele omiin tarpeisiisi räätälöity matka kohteeseen Cordoba – käytännöllisiä vinkkejä sinulle tarjoaa ebookers.

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi hauskimmista asioista matkailussa. Tällä alueella on noin 330 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Jotta pääset kohteeseen Cordoba maan pääkaupungista (Madrid), sinun on suunnattava 300 km etelään. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta länteen kohoava lähikaupunki Almodóvar del Río, jonne on matkaa 20 km.

Jos haluat kuulla paikallisten kasvien kirjosta, Cordoban kasvitieteellinen puutarha on on sitä varten juuri oikea paikka. Myös Jardines de la Alcazaba on paikka, jossa voit käyttää kokonaisen iltapäivän kiertelemällä mutkittelevia polkuja ja ihmetellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Patio de los Naranjos on loistava paikka, jossa lapset voivat harjoitella kärrynpyöriä ja voltteja sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Jos sää on sateinen, valitse kohteeksi Härkätaistelumuseo. Esillä on runsaasti ainutlaatuista tutkittavaa, ja saatat myös oppia jotain aivan uutta! Diocesanon museo ja Casa de Sefarad ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Kysy lisätietoja järjestettävistä tilaisuuksista, niin saat kaiken irti käynnistäsi.

Suurelta planeetaltamme löytyy hämmästyttävä määrä erilaisia luonnon- ja kulttuurihistoriasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Museo Arqueologico mahdollistaa tutustumisen lukuisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja lähteä ensimmäiseksi vaikkapa kohteisiin Julio Romero de Torresin museo tai Córdoban taidemuseo. Galería de la Inquisición ja Casa Ramón García Romero tarjoavat lisää uniikkeja maalauksia ja hienoja veistoksia.

Pystyt ymmärtämään ja tutustumaan historiaan tekemällä matkan kohteeseen Torre de la Calahorra (torni) tai Medina Azahara (historiallinen kohde). Siinä tapauksessa, että historia ei vielä saanut sinua aivan uuvuksiin, käypä myös kohteissa Córdoban synagoga ja Molino de San Antonio (mylly).

Muistathan raivata kalenteriin aikaa poiketaksesi kohteessa Roomalainen silta. Tämä ajaton silta on kurkottautunut joen yli jo usean ihmisiän ajan, ja antaa näin kaupungille vähän vanhan ajan nostalgiaa.

Voit tehdä kierroksen kohteen Alcázar de los Reyes Cristianos (historiallinen rakennus) muurien ympärillä ja ihmetellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa olennaisen tärkeässä asemassa olleen linnakkeen sekasortoista historiaa.

Palacio de Viana ja Palacio de la Merced ovat majoittaneet seiniensä sisällä vuosikymmenten ajan joitakin hyvin tunnettuja henkilöitä. Eivätkä ne luonnollisestikaan ole vain alueella sijaitsevia pöyhkeitä palatseja, vaan Palacio Episcopal de Córdoba ja Palacio de Maximiano Hercúleo ovat myös tutustumisen arvoisia.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Córdoban moskeija ja Capilla Mudéjar de San Bartolomé tarjoavat paikan, jossa voit hiljentyä hetkeksi. Jos kaipaat vielä lisää nähtävää, tällöin hyviä kohteita ovat esimerkiksi San Nicolás de la Villa ja Templo Romano.

Hyvä tapa tutustua matkakohteeseesi on kuljeskella sen lukuisilla aukioilla. Plaza de la Corredera (aukio) ja Plaza del Potro (aukio) ovat hyviä paikkoja aloittaa kohteeseen ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Plaza de las Tendillas ja Plaza de la Costa del Sol, ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä, etenkin, jos käynnissä on mielenkiintoisia tapahtumia.

Muistomerkeillä on tärkeä osa kaupunkien kehitykseen vaikuttaneiden tapahtumien muistelemisessa. Symboliset Cristo de los Faroles ja Los Moros de La Victoria kuuluvat paikkakunnan merkittävimpiin monumentteihin.

Kun sinusta tuntuu siltä, että olet valmis viettämään pari tuntia shoppailuterapiasta nauttien, nappaa mukaasi ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Centro Comercial Zoco Córdoba.

Hieno show saa aina hyvälle mielelle, joten muista tarkastaa, mitä esityksiä Tablao Cardenal ja Gran Teatro de Córdoba järjestävät paikalla ollessasi. Jos niiden ohjelma ei erityisemmin kiinnosta, kannattaa ottaa huomioon Caballerizas Reales de Córdoba, joka tunnetaan myös laajalti.

Täältä löytyy aina lisää koettavaa. Ota siis suunnaksi vaikka Club de Campo de Córdoba.

Cordoba – Hotellit

Löydät monipuolisesta valikoimastamme varmasti ihanteellisen majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas tarjoaa nyt yli 71 majoitusliikettä.

Onneksi tällä alueella on tarjolla monenlaisia huoneita, joista löytyy sopiva jokaiselle kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttia liikaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Casa de los Azulejos (Calle Fernando Colón, 5) ja Hotel Mezquita (Plaza Santa Catalina, 1). Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Balcón de Córdoba ja Hospes Palacio del Bailío ovat varma valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden huippuhotellien etevän henkilökunnan täyttää toiveesi.

Löydä halvat matkat kohteeseen Córdoba

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Córdoba. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Córdoba lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Córdoba?

Juuri nyt kohteeseen Córdoba saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Córdoba itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Córdoba ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Córdoba matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Córdoba löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Córdoba?

Kohteen Córdoba suosituimmat kuukaudet ovat toukokuu, huhtikuu, elokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Córdoba halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Córdoba

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Córdoba
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suosituimmat aktiviteetit – Córdoba

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.