Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Cordoba – Matkat

Irtaudu arkihuolista ja suunnittele omiin tarpeisiisi räätälöity matka kohteeseen Cordoba – käytännöllisiä vinkkejä sinulle tarjoaa ebookers.

Córdoba – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika jättää kaikki taakseen ja kokea Córdoba ja sen kiinnostavat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle mahtavat tarjoukset lennoista, majoituksista ja retkistä.

Saat alennusta jopa 9.6%^, kun päätät ostaa meiltä lennot ja hotellit yhtenä pakettina.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten seikkailujen täyttämä matka on aivan nurkan takana.

Meillä on tarjolla kaiken muun lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa, että jos löydät jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nauti hetkestä! Tartu tilaisuuteen ja ota passi esiin. Ainutlaatuiset elämykset odottavat eri puolilla maailmaa, ja me autamme sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Cordoba – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi hauskimmista asioista matkailussa. Tällä alueella on noin 330 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Jotta pääset kohteeseen Cordoba maan pääkaupungista (Madrid), sinun on suunnattava 300 km etelään. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta länteen kohoava lähikaupunki Almodóvar del Río, jonne on matkaa 20 km.

Jos haluat kuulla paikallisten kasvien kirjosta, Cordoban kasvitieteellinen puutarha on on sitä varten juuri oikea paikka. Myös Jardines de la Alcazaba on paikka, jossa voit käyttää kokonaisen iltapäivän kiertelemällä mutkittelevia polkuja ja ihmetellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Patio de los Naranjos on loistava paikka, jossa lapset voivat harjoitella kärrynpyöriä ja voltteja sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Jos sää on sateinen, valitse kohteeksi Härkätaistelumuseo. Esillä on runsaasti ainutlaatuista tutkittavaa, ja saatat myös oppia jotain aivan uutta! Diocesanon museo ja Casa de Sefarad ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Kysy lisätietoja järjestettävistä tilaisuuksista, niin saat kaiken irti käynnistäsi.

Suurelta planeetaltamme löytyy hämmästyttävä määrä erilaisia luonnon- ja kulttuurihistoriasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Museo Arqueologico mahdollistaa tutustumisen lukuisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja lähteä ensimmäiseksi vaikkapa kohteisiin Julio Romero de Torresin museo tai Córdoban taidemuseo. Galería de la Inquisición ja Casa Ramón García Romero tarjoavat lisää uniikkeja maalauksia ja hienoja veistoksia.

Pystyt ymmärtämään ja tutustumaan historiaan tekemällä matkan kohteeseen Torre de la Calahorra (torni) tai Medina Azahara (historiallinen kohde). Siinä tapauksessa, että historia ei vielä saanut sinua aivan uuvuksiin, käypä myös kohteissa Córdoban synagoga ja Molino de San Antonio (mylly).

Muistathan raivata kalenteriin aikaa poiketaksesi kohteessa Roomalainen silta. Tämä ajaton silta on kurkottautunut joen yli jo usean ihmisiän ajan, ja antaa näin kaupungille vähän vanhan ajan nostalgiaa.

Voit tehdä kierroksen kohteen Alcázar de los Reyes Cristianos (historiallinen rakennus) muurien ympärillä ja ihmetellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa olennaisen tärkeässä asemassa olleen linnakkeen sekasortoista historiaa.

Palacio de Viana ja Palacio de la Merced ovat majoittaneet seiniensä sisällä vuosikymmenten ajan joitakin hyvin tunnettuja henkilöitä. Eivätkä ne luonnollisestikaan ole vain alueella sijaitsevia pöyhkeitä palatseja, vaan Palacio Episcopal de Córdoba ja Palacio de Maximiano Hercúleo ovat myös tutustumisen arvoisia.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Córdoban moskeija ja Capilla Mudéjar de San Bartolomé tarjoavat paikan, jossa voit hiljentyä hetkeksi. Jos kaipaat vielä lisää nähtävää, tällöin hyviä kohteita ovat esimerkiksi San Nicolás de la Villa ja Templo Romano.

Hyvä tapa tutustua matkakohteeseesi on kuljeskella sen lukuisilla aukioilla. Plaza de la Corredera (aukio) ja Plaza del Potro (aukio) ovat hyviä paikkoja aloittaa kohteeseen ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Plaza de las Tendillas ja Plaza de la Costa del Sol, ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä, etenkin, jos käynnissä on mielenkiintoisia tapahtumia.

Muistomerkeillä on tärkeä osa kaupunkien kehitykseen vaikuttaneiden tapahtumien muistelemisessa. Symboliset Cristo de los Faroles ja Los Moros de La Victoria kuuluvat paikkakunnan merkittävimpiin monumentteihin.

Kun sinusta tuntuu siltä, että olet valmis viettämään pari tuntia shoppailuterapiasta nauttien, nappaa mukaasi ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Centro Comercial Zoco Córdoba.

Hieno show saa aina hyvälle mielelle, joten muista tarkastaa, mitä esityksiä Tablao Cardenal ja Gran Teatro de Córdoba järjestävät paikalla ollessasi. Jos niiden ohjelma ei erityisemmin kiinnosta, kannattaa ottaa huomioon Caballerizas Reales de Córdoba, joka tunnetaan myös laajalti.

Täältä löytyy aina lisää koettavaa. Ota siis suunnaksi vaikka Club de Campo de Córdoba.

Cordoba – Hotellit

Löydät monipuolisesta valikoimastamme varmasti ihanteellisen majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas tarjoaa nyt yli 71 majoitusliikettä.

Onneksi tällä alueella on tarjolla monenlaisia huoneita, joista löytyy sopiva jokaiselle kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttia liikaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Casa de los Azulejos (Calle Fernando Colón, 5) ja Hotel Mezquita (Plaza Santa Catalina, 1). Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Balcón de Córdoba ja Hospes Palacio del Bailío ovat varma valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden huippuhotellien etevän henkilökunnan täyttää toiveesi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Córdoba

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Córdoba

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Córdoba

Näytä kaikki 684 majoitusliikettä kohteessa Córdoba
80 €
NH Collection Amistad Córdoba Hotel

NH Collection Amistad Córdoba Hotel

4.0 kautta 5.0
NH Collection Amistad Córdoba Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Córdoban moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 83 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
55 €
Hotel Macià Alfaros

Hotel Macià Alfaros

4.0 kautta 5.0
Hotel Macià Alfaros on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iglesia de San Pablo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Las Casas de la Juderia Hotel

Las Casas de la Juderia Hotel

4.0 kautta 5.0
Las Casas de la Juderia Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Córdoban moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.