Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Mijas

Hae hinnat
Los Amigos Beach Club by Diamond Resorts

Los Amigos Beach Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Urb Playamarina, Carretera de Cadiz, km 204, Mijas, Malaga
Los Amigos Beach Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Chaparral Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 140 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
56 €
TRH Mijas

TRH Mijas

4.0 kautta 5.0 Tamisa, 2, Mijas, Malaga
TRH Mijas on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta CAC Mijas -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
60 €
VIK Gran Hotel Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol

4.0 kautta 5.0 La Cala de Mijas, Mijas Costa, Mijas, Malaga
VIK Gran Hotel Costa del Sol on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Butibamba Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 302 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Malibu Apartments

Malibu Apartments

4.0 kautta 5.0 Urbanizacion Polarsol, 7, Edificio Malibu Mansions, Mijas
Malibu Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial Miramarin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
An oasis Apartment between Fuengirola and Marbella Ref 21

An oasis Apartment between Fuengirola and Marbella Ref 21

3.5 kautta 5.0 Cale Zeus 14, Mijas, Malaga
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calahondan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
La Cala Resort

La Cala Resort

4.0 kautta 5.0 Urbanization La Cala Golf, s/n, La Cala de Mijas, Mijas, Malaga
La Cala Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cabopinon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 107 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
82 €
Macdonald Dona Lola Club

Macdonald Dona Lola Club

3.5 kautta 5.0 Ctra de Cadiz, Km 197-198, Calahonda, Mijas, Malaga
Macdonald Dona Lola Club on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calahondan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 162 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Select Marina Park

Select Marina Park

Club La Costa World, Carreterea de Cadiz, km 206, Mijas, Malaga
Select Marina Park on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Castillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Tässä huoneistohotellissa on 120 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Miraflores Beach & Country Club

Miraflores Beach & Country Club

2.5 kautta 5.0 Calle Jazmin, Local, 2, Carretera de Cádiz Km 199, Mijas, Malaga
Miraflores Beach & Country Club on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Calahonda - Riviera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 87 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
65 €
Ona Campanario

Ona Campanario

3.0 kautta 5.0 Avenida de Espana 22, Urbanización Sitio de Calahonda, Mijas, Malaga
Ona Campanario on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Deportivo de Cabo Pino. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 88 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
75 €
Villa Fenavista

Villa Fenavista

2.5 kautta 5.0 54 Calle Pino, Mijas, Andalusia
Villa Fenavista sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ermita de la Virgen de la Peña. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta.
139 €
Crown Resorts Club Calahonda

Crown Resorts Club Calahonda

3.5 kautta 5.0 C/ Almendralejo de Jarales 27, Pueblo Jarales, Mijas, Malaga
Crown Resorts Club Calahonda on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Luna-Royalen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel ILUNION Mijas

Hotel ILUNION Mijas

4.0 kautta 5.0 Carretera de Fuengirola a Mijas km 4, Mijas, Malaga
Hotel ILUNION Mijas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Los Bolichesin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
126 €
Crown Resorts Club Marbella

Crown Resorts Club Marbella

3.5 kautta 5.0 Calle Monte Paraiso s/n, Calahonda, Mijas, Malaga
Crown Resorts Club Marbella on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Deportivo de Cabo Pino. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 195 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Waterfront Villa Las Golondrinas

Waterfront Villa Las Golondrinas

4.0 kautta 5.0 Urb. Valtocado, 64, Mijas
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Los Bolichesin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 12 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Mijas

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Mijas

Näytä kaikki

Kohteen Mijas hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Mijas? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 470 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Mijas löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Mijas, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Mijas tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 10 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 84 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia
 • 27 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mijas


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Mijas, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Mijas niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • VIK Gran Hotel Costa del Sol
 • B&B Villa Adria
 • Hotel Tamisa Golf

Nämä kohteen Mijas majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Crown Resorts Club Calahonda
 • Modern & Hyvin Nimetty Pohjakerros apt Suuri Aurinkoterassi, Uima-allas ja Puutarha
 • Apartamentos Torrenueva Park

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Mijas hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Eurostars Mijas Golf & Spa
 • Macdonald La Ermita Resort
 • Calamijas Hotel

Kohteeseen Mijas tutustuminen


Pikkukaupunkimainen Mijas on tunnettu golfista, ostosmahdollisuuksistaan ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Mijas ja sen lähellä kuuluu:

 • Museo Histórico-Etnológico
 • CAC Mijas
 • Plaza de la Constitución
 • Museo del Vino de Mijas
 • Ermita de la Virgen de la Peña
 • Plaza de Toros de Mijas
 • Mijas Golf Internacional

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Mijas, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Málaga (AGP). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Mijas?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Mijas, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Mijas, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 19°C ja öisin 0°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 33°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 35°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 2 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Mijas on 16 cm.

Viimeksi varatut hotellit Mijas

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.