Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat meno-paluu lennot Sevilla

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lentäminen Turusta

Turun lentoasema sijaitsee hieman Turun ulkopuolella, noin 8 km keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalta löytyy kaksi terminaalia, joista lentoja operoi mm. Flybe, Blue1 ja airBaltic.

Lentokentälle pääsee Turun keskustasta kätevästi paikallisliikenteen linjalla 1, joka liikennöi väliä noin 20 minuutin välein. Mikäli saavut kentälle omalla autolla, voit valita kahdesta eri pysäköintialueesta sen mukaan, mistä terminaalista lentosi lähtee. Voit pysäköidä molemmilla alueilla 8€ vuorokausihintaan. Lentokentällä sinua palvelevat tax free-myymälä sekä kahvila. Lisäksi sinulla on tavallisesta poiketen mahdollisuus käyttää myös kuntoilulaitteita luppoajan kuluttamiseksi.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.