Halvat lennot Barcelona

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Barcelona

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Barcelona olivat annetulla aikavälillä 53 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 131 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Barcelona vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Barcelona?

✔️ Lennot kohteeseen Barcelona maksavat yleensä 131 €–198 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Barcelona, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 53 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Barcelona?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Barcelona yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Barcelona?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Barcelona helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Barcelona saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Barcelona?

✔️ Voit muuttaa kohteen Barcelona lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Barcelona?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Barcelona helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Barcelona lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Barcelona sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Barcelona (BCN) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Barcelona (BCN), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lennot Barcelonaan

Barcelona on vuodesta toiseen matkailijoiden suuressa suosiossa. Monipuolinen matkakohde houkuttelee nauttimaan kiehtovasta kulttuurista ja upeista nähtävyyksistä. Halvat lennot Barcelonaan on helppo löytää, sillä suosittuun kohteeseen pääsee kätevästi myös edullisilla halpalentoyhtiöiden lennoilla. Erilaisia lentovaihtoehtoja on tarjolla paljon, ja Suomesta lennetään päivittäin useita suoriakin lentoja Barcelonaan. Lisäksi kannattaa aina tutustua vaihtoyhteydellisiin lentoihin, jolloin vaihtoehtojen määrä lisääntyy entisestään. Barcelonaan pääsee tarvittaessa pienelläkin budjetilla, vaikka monet maksavat mielellään hieman ylimääräistä paremmasta palvelutasosta. Lentojen hinnat ovat suomalaisten lomaviikkojen aikaan usein hieman kalliimpia kuin suosituimpien loma-aikojen ulkopuolella. Tutkimalla eri vaihtoehtoja ja olemalla hyvissä ajoin asialla voi kuitenkin säästää lentojen hinnoissa vilkkaimpien sesonkienkin aikaan.

Nopeasti perille

Lennot Barcelonaan kestävät noin neljä tuntia suoralla lennolla ja vaihtoyhteydellisellä lennolla luonnollisesti vähän kauemmin riippuen välilaskun kestosta. Suuri osa Barcelonan-lennoista laskeutuu aivan kaupunkialueen laidalla sijaitsevalle El Pratin lentoasemalle (BCN), jonka kaksi terminaalia palvelee suurta matkustajamäärää päivittäin. Terminaalien välillä on tarvittaessa helppo liikkua jatkuvasti liikennöivällä minibussilla, ja molemmilta terminaaleilta pääsee julkisen liikenteen avulla monilla nopeilla, kohtuuhintaisilla kuljetustavoilla keskustaan. Niistä nopein on juna, joka kulkee molempien terminaalien kautta monille keskustan alueen asemista reilussa 20 minuutissa. Asemilta pääsee sujuvasti liittymään muuhun paikallisliikenteeseen esimerkiksi metrojen ja bussien avulla. Myös paikallisliikenteen bussit ja erilliset lentoasemabussit liikennöivät lentoaseman ja keskustan väliä. Bussi on hieman junaa hitaampi vaihtoehto ja kulkee matkan nopeimmillaan reilussa puolessa tunnissa. Koska liikenneruuhkat vaikuttavat bussien nopeuteen, voi kyyti kestää pisimmillään jopa tunnin. Bussilla on kuitenkin enemmän pysäkkejä kaupunkialueella, minkä ansiosta sillä voi päästä hyvinkin lähelle esimerkiksi juuri omaa hotellia. Barcelonan julkinen liikenne on hyvin toimiva ja edullinen tapa liikkua kaupunkialueen ja lentoaseman välillä. Jos suunnitelmissa on liikkua julkisen liikenteen avulla enemmänkin, kannattaa hankkia esimerkiksi 10 matkan lippu, joka tulee huomattavasti yksittäisiä kertalippuja halvemmaksi. Taksi on ehkä helpoin vaihtoehto El Pratilta hotellille, sillä taksi tietenkin vie suoraan määränpäähän. Matkan hinta on yleensä alle 40 euroa, ja taksin voi varata myös etukäteen. Jos espanjan kieli ei taitu sujuvasti, voi hotellin osoitteen kirjoittaa paperille, jonka antaa kuljettajalle.

Budjettimatkailijan vaihtoehto

Erityisesti halvat lennot Barcelonaan laskeutuvat usein Gironan lentoasemalle (GRO). Se sijaitsee nimensä mukaisesti Barcelonan naapurikaupungissa Gironassa, Costa Bravan rannikolla lähellä Ranskan rajaa. Monet budjettilentoyhtiöt käyttävät Gironaa, josta on noin tunnin matka Barcelonan keskustaan. Gironan lentoasemalta voi matkata lentoasemabussilla suoraan Barcelonan keskustaan Estació del Nordin bussiasemalle. Hieman pelkkää bussiyhteyttä nopeampi vaihtoehto on siirtyä lentoasemalta bussilla läheiselle Gironan rautatieasemalle ja matkustaa sieltä junalla Barcelonan keskustaan. Juna on yleensä hieman lentoasemabussia edullisempi vaihtoehto, joskaan erot eivät ole suuria. Monet maksavat mielellään muutaman euron enemmän siitä, ettei tarvitse vaihtaa bussista junaan, mutta pienellä budjetilla matkaavat ottavat toki kaikki säästömahdollisuudet huomioon. Gironasta Barcelonan keskustaan matkaaminen on hieman kalliimpaa kuin El Pratin lentoasemalta. Jos lentolippujen hinnoissa El Pratille ja Gironaan erot ovat pieniä, kannattaa tarkistaa myös lentoasemalta hotellille siirtymisen kustannusten vaikutus kokonaissummaan. Gironasta junalla ja bussilla Barcelonan keskustaan matkaavat pääsevät kätevästi siirtymään asemalta muun julkisen liikenteen avulla hotellille, ja myös paluumatka on helppo tehdä samaa reittiä. Barcelonan sisäinen liikenne on hyvin sujuvaa, ja esimerkiksi metrolla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen. Barcelonaan on helppo saapua, minkä vuoksi se onkin monien suosikki ja sinne palataan yhä uudelleen.

Barcelona Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
BCN
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, Lufthansa
Halvin lento
131 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Josep Tarradellas Barcelona–El Pratin lentoasema
Menopaluumatkan hinta
60 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Barcelona?

Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, Lufthansa

Barcelona – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Hotel SOFIA Barcelona, in The Unbound Collection by Hyatt
Nobu Hotel Barcelona
Novotel Barcelona S Joan Despi
Occidental Barcelona 1929
Hotel Sixtytwo Barcelona
Aparthotel Aura Park Fira Barcelona
Sleep & Fly
Barcelona Airport Hotel
Hotel Radha
Hotel Orangine
Hotel ILUNION Les Corts Spa
Centre Esplai Hostel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Barcelona
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.