Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Barcelona hotellit

82 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
13 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (19 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Casa Batlló ja Palau de la Musica Catalana ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat myös 15 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
MH Apartments Barcelona

MH Apartments Barcelona

Carrer Viladomat, 162, Barcelona
22 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (5 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hospital Clínic, Casa Batlló ja Plaza de Espana sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneisto. Magic Fountain of Montjuic ja Casa Milà ovat myös 2 kilometrin päässä.

63 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Hotel SB Plaza Europa

Hotel SB Plaza Europa

Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat
259 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (245 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat myös 3 kilometrin päässä.

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Vasanta Hotel Boutique

Vasanta Hotel Boutique

Carrer de Casp, 31, Barcelona
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Casa Calvet, Palau de la Musica Catalana ja Placa de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen matkakoti. Casa Batlló ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

66 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Hotel Barcelona Princess

Hotel Barcelona Princess

Avinguda Diagonal 1, Barcelona
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (107 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Barcelona Bosc Urba -seikkailupuisto on 1,6 kilometrin päässä tästä hotelli. La Sagrada Familia kirkko ja Palau de la Musica Catalana sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mar Bella ja Port Olímpic ovat myös 5 kilometrin päässä.

83 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Hotel EuroPark

Hotel EuroPark

Aragó, 323-325, Barcelona
9 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (73 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Casa Batlló, La Sagrada Familia kirkko ja Casa Milà sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Palau de la Musica Catalana ja Arc de Triomf ovat myös 2 kilometrin päässä.

282 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Hotel Regencia Colon

Hotel Regencia Colon

Carrer dels Sagristans, 13-17, Barcelona
9 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (15 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Barcelonan katedraali ja Palau de la Musica Catalana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Las Ramblas ja Basilica de Santa Maria del Mar ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

74 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
El Avenida Palace Hotel

El Avenida Palace Hotel

Gran Via de les Corts Catalanes, 605, Barcelona
34 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (106 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Teatre Coliseum, Casa Batlló ja Placa de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Palau de la Musica Catalana ja Casa Milà ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Barcelona Hotellit

Hotellit Barcelonassa – Välimeren värikäs kaupunki

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla ja yksi maan suosituimpia lomakohteita. Barcelona tarjoaa lomailijalle lähes kaikkea, sillä kaupungissa yhdistyvät monen suosima kaupunkiloma ja suosittu rantaloma Barcelonan upeiden hiekkarantojen ansiosta. Matkailija lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla lomaillessaan kauniin värikkäässä Barcelonassa.

Barcelonan hotellien monipuolinen kirjo

Barcelona on kaupunki, jossa riittää hotelleja, ja joista voi valita oma suosikkinsa. Barcelona tarjoaa edullisia hotelleja riippuen hotellien sijainnista ja palveluista. Hotelli Barcelonassa, joka sisältää lisäpalveluita on hinnaltaan hieman kalliimpi, joten valitse hotelli makusi mukaan. Lisäksi useat hotellit Barcelonassa sisältävät tarjouksia, kuten esimerkiksi alennuksia viime hetken hotellivarauksista, ilmaisen internetin ja hintaan sisältyvän aamiaisen. Varaa edullinen hotelli Barcelonasta toivomillasi palveluilla! Etsi tarpeisiisi sopivan hotelli Barcelonasta tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badalonasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Barcelona – nähtävyyksiä ja kulttuuria

Barcelona on täydellinen kaupunki nähtävyyksistä ja maan kulttuurista pitävälle lomailijalle. Täältä innokas valokuvaaja löytää mitä upeimpia kohteita ja illan tullessa auringonlasku tarjoaa henkeäsalpaavaa kauneutta, jota on vaikea kuvailla sanoin. Kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että kannattaa varata useita päiviä kaiken näkemiseen. Jo kaupungin arkkitehtuuri ihastuttaa, ja erilaiset värikkäät sekä koristeelliset rakennukset saavat turistin häikäistymään. Barcelonasta löytyy myös useita kirkkoja, kuten tunnettu La Sagrada Familia -kirkko. La Rambla on Barcelonan pääkatu, johon kannattaa tutustua. Museot ovat myös katsomisen arvoisia Barcelonassa, eritoten Picasso-museo ja Barcelonan arkeologinen museo. Kulttuuria kaupungista löytyy runsaasti, sillä kuuluisassa Gran Teatre del Liceu -konserttisalissa pidetään konsertteja, baletti- ja oopperaesityksiä. Placa del Rei -aukiolla pidetään usein markkinoita ja tietenkin joulun aikaan paikalla pidetään suuret joulumarkkinat.

Barcelona – shoppailukaupunki

Vannoutunut shoppailija mykistyy nähdessään Barcelonan kaupat, sillä tässä kaupungissa rakastetaan ostoksilla käyntiä! Barcelonasta löytyy, läheltä edullisia hotelleja, niin pikkupuoteja kuin kauppakeskuksia, ja tuotteiden hintataso on lähellä Suomen hintoja. Paikalliset tuotteet saattaa saada edullisemmin, joten kannattaa tutustua paikallisiin luomuksiin ja päästä halvemmalla. Ylellisiä brändejä löytyy Passeig de Gracia -kadulta, mutta El Raval -alueelta löydät viihtyisiä putiikkeja, joissa teet edullisia löytöjä. Kaupat sisältävät tämän hetken muotia ja hieman retroa sekä persoonallisia luomuksia.

Barcelonan upea ruoka

Mukavan ostosreissun jälkeen on ehdottomasti mentävä syömään yhteen monista Barcelonan ruokapaikoista ja maistettava esimerkiksi paikallista kalaa. Nauti katalonialaisesta keittiöstä täysin rinnoin, sillä kaupunki pursuaa ravintoloita ja pieni intiimejä ruokapaikkoja. Jätä siis hotellin maukas ateria väliin ja kokeile paikallista ruokapaikkaa.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Barcelona

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.