Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Barcelona

Barcelona Airport Hotel 77 €
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  3,9
  /5 (29 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  RCDE Stadium, Fira Barcelona (messukeskus) ja Centre Comercial Gran Via 2 ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Palau de la Música Catalana ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Barcelona Princess 82 €
  Hotel Barcelona Princess

  Hotel Barcelona Princess

  Avinguda Diagonal 1, Barcelona
    
   4,2
   /5 (118 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Fòrumin puisto ja Playa Mar Bella sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Palau de la Música Catalana ovat myös 5 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Besòs Marin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   W Barcelona 201 €
   W Barcelona

   W Barcelona

   Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
     
    4,5
    /5 (37 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja Santa María del Marin basilika ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

    easyHotel Barcelona 30 €
    easyHotel Barcelona

    easyHotel Barcelona

    Avinguda de la Granvia 22, L'Hospitalet de Llobregat
      
     4,3
     /5 (3 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Barcelona

     Travelodge Barcelona Poblenou 40 €
     Travelodge Barcelona Poblenou

     Travelodge Barcelona Poblenou

     Carrer de Llacuna 32, Barcelona
       
      4,0
      /5 (11 arvostelua)
      1.0 kautta 5.0

      Bogatell (ranta) ja Playa Mar Bella sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Palau de la Música Catalana ovat myös 3 kilometrin päässä. Llacunan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Poblenoun asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Barbara 41 €
      Hotel Barbara

      Hotel Barbara

      Carrer Marques de Barbera, 22, Barcelona
        
       3,1
       /5 (7 arvostelua)
       1.0 kautta 5.0

       Las Ramblas (katu), Güellin palatsi ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan katedraali ja Placa de Catalunya (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Drassanesin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Travelodge Barcelona Fira 44 €
       Hotel Travelodge Barcelona Fira

       Hotel Travelodge Barcelona Fira

       Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat
         
        3,5
        /5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Fira Barcelona (messukeskus) on 0,8 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Montjuïc ja Camp Nou (stadion) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Casa Batlló (rakennus) ja Las Ramblas (katu) ovat myös 10 kilometrin päässä. Europa-Firan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ildefons Cerdàn asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arc la Rambla 68 €
        Arc la Rambla

        Arc la Rambla

        La Rambla 19, Barcelona
          
         4,0
         /5 (40 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Placa Reial (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Barcelona

         NH Collection Barcelona Tower 86 €
         NH Collection Barcelona Tower

         NH Collection Barcelona Tower

         Gran Via 144, L'Hospitalet de Llobregat
           
          3,9
          /5 (51 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Fira Barcelona (messukeskus) on 2,2 kilometrin ja Camp Nou (stadion) on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat myös 5 kilometrin päässä. Hospital de Bellvitgen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bellvitgen asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Majestic Hotel & Spa Barcelona 212 €
          Majestic Hotel & Spa Barcelona

          Majestic Hotel & Spa Barcelona

          Passeig De Gracia, 68, Barcelona
            
           4,0
           /5 (11 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Passeig de Gracia, Casa Batlló (rakennus) ja Casa Milà (rakennus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Placa de Catalunya (aukio) ja Las Ramblas (katu) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Passeig de Gràcian asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

           The Wittmore - Adults Only 204 €
           The Wittmore - Adults Only

           The Wittmore - Adults Only

           Carrer Riudarenes 7, Barcelona
             
            5,0
            /5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Universitat Pompeu Fabra ja Santa María del Marin basilika sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Las Ramblas (katu) ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Barcelonetan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

            Casa Fuster Hotel 162 €
            Casa Fuster Hotel

            Casa Fuster Hotel

            Passeig de Gràcia, 132, Barcelona
              
             4,8
             /5 (4 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Passeig de Gracia ja Casa Milà (rakennus) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Sagrada Família ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Barcelona

             Parhaat hotellit kohteen Barcelona eri alueilla

             Gracia

             Barceloneta

             Eixample

             Barri Gòtic

             El Born

             Ciutat Vella

             Les Corts

             El Raval

             Sarria-Sant Gervasi

             Sants-Montjuic

             Poblenou

             La Ribera

             Esquerra de l'Eixample

             El Poble-sec

             Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

             Sant Marti

             Hotellit Barcelonassa – Välimeren värikäs kaupunki

             Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla ja yksi maan suosituimpia lomakohteita. Barcelona tarjoaa lomailijalle lähes kaikkea, sillä kaupungissa yhdistyvät monen suosima kaupunkiloma ja suosittu rantaloma Barcelonan upeiden hiekkarantojen ansiosta. Matkailija lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla lomaillessaan kauniin värikkäässä Barcelonassa.

             Barcelonan hotellien monipuolinen kirjo

             Barcelona on kaupunki, jossa riittää hotelleja, ja joista voi valita oma suosikkinsa. Barcelona tarjoaa edullisia hotelleja riippuen hotellien sijainnista ja palveluista. Hotelli Barcelonassa, joka sisältää lisäpalveluita on hinnaltaan hieman kalliimpi, joten valitse hotelli makusi mukaan. Lisäksi useat hotellit Barcelonassa sisältävät tarjouksia, kuten esimerkiksi alennuksia viime hetken hotellivarauksista, ilmaisen internetin ja hintaan sisältyvän aamiaisen. Varaa edullinen hotelli Barcelonasta toivomillasi palveluilla! Etsi tarpeisiisi sopivan hotelli Barcelonasta tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badalonasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Barcelona – nähtävyyksiä ja kulttuuria

             Barcelona on täydellinen kaupunki nähtävyyksistä ja maan kulttuurista pitävälle lomailijalle. Täältä innokas valokuvaaja löytää mitä upeimpia kohteita ja illan tullessa auringonlasku tarjoaa henkeäsalpaavaa kauneutta, jota on vaikea kuvailla sanoin. Kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että kannattaa varata useita päiviä kaiken näkemiseen. Jo kaupungin arkkitehtuuri ihastuttaa, ja erilaiset värikkäät sekä koristeelliset rakennukset saavat turistin häikäistymään. Barcelonasta löytyy myös useita kirkkoja, kuten tunnettu La Sagrada Familia -kirkko. La Rambla on Barcelonan pääkatu, johon kannattaa tutustua. Museot ovat myös katsomisen arvoisia Barcelonassa, eritoten Picasso-museo ja Barcelonan arkeologinen museo. Kulttuuria kaupungista löytyy runsaasti, sillä kuuluisassa Gran Teatre del Liceu -konserttisalissa pidetään konsertteja, baletti- ja oopperaesityksiä. Placa del Rei -aukiolla pidetään usein markkinoita ja tietenkin joulun aikaan paikalla pidetään suuret joulumarkkinat.

             Barcelona – shoppailukaupunki

             Vannoutunut shoppailija mykistyy nähdessään Barcelonan kaupat, sillä tässä kaupungissa rakastetaan ostoksilla käyntiä! Barcelonasta löytyy, läheltä edullisia hotelleja, niin pikkupuoteja kuin kauppakeskuksia, ja tuotteiden hintataso on lähellä Suomen hintoja. Paikalliset tuotteet saattaa saada edullisemmin, joten kannattaa tutustua paikallisiin luomuksiin ja päästä halvemmalla. Ylellisiä brändejä löytyy Passeig de Gracia -kadulta, mutta El Raval -alueelta löydät viihtyisiä putiikkeja, joissa teet edullisia löytöjä. Kaupat sisältävät tämän hetken muotia ja hieman retroa sekä persoonallisia luomuksia.

             Barcelonan upea ruoka

             Mukavan ostosreissun jälkeen on ehdottomasti mentävä syömään yhteen monista Barcelonan ruokapaikoista ja maistettava esimerkiksi paikallista kalaa. Nauti katalonialaisesta keittiöstä täysin rinnoin, sillä kaupunki pursuaa ravintoloita ja pieni intiimejä ruokapaikkoja. Jätä siis hotellin maukas ateria väliin ja kokeile paikallista ruokapaikkaa.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Barcelona

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.