Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Barcelona

Lugaris Beach - Apartments 129 €
Lugaris Beach - Apartments

Lugaris Beach - Apartments

Passeig Calvell 45, Barcelona, Barcelona
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Lugaris Beach - Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 46 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  CASP74 Apartments 158 €
  CASP74 Apartments

  CASP74 Apartments

  Calle Casp 74, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   CASP74 Apartments on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arc de Triomf (riemukaari). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja risteilyterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Apartamentos Playa de Castelldefels 79 €
   Apartamentos Playa de Castelldefels

   Apartamentos Playa de Castelldefels

   Playa Ribera de San Pedro, 1-9, Castelldefels
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apartamentos Playa de Castelldefels sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    The Bicycle Apartments 194 €
    The Bicycle Apartments

    The Bicycle Apartments

    Carrer de Gavà, 32, Sants-Montjuïc, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Bicycle Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.

     Catedral Bas Apartments Barcelona 212 €
     Catedral Bas Apartments Barcelona

     Catedral Bas Apartments Barcelona

     calle Duran i Bas nº7, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Catedral Bas Apartments Barcelona on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Barcelonan katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

      Inspired Apartments 169 €
      Inspired Apartments

      Inspired Apartments

      Calle Regomir 25, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Inspired Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa María del Marin basilika. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Centric Apartments Guest House Hae hinnat
       Centric Apartments Guest House

       Centric Apartments Guest House

       Carrer de Pelai 5, Barcelona, Barcelona
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Centric Apartments Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        STAY Valencia 179 €
        STAY Valencia

        STAY Valencia

        Calle Valencia 32-34,, Barcelona, Barcelona
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Eric Vökel Boutique Apartments Gran Vía Suites 152 €
         Eric Vökel Boutique Apartments Gran Vía Suites

         Eric Vökel Boutique Apartments Gran Vía Suites

         Gran Via De Les Corts Catalanes, 454, Barcelona, Barcelona
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Eric Vökel Boutique Apartments Gran Vía Suites on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Aura Park Fira Barcelona 115 €
          Aura Park Fira Barcelona

          Aura Park Fira Barcelona

          Avda. Fabregada 54-56, Corner Avda. Del Carrilet, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Aura Park Fira Barcelona on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 51 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Las Ramblas Pasaje Bacardi Apartments 94 €
           Las Ramblas Pasaje Bacardi Apartments

           Las Ramblas Pasaje Bacardi Apartments

           Las Ramblas 40 - 42, Pasaje Bacardi 1, Oficina 2, Barcelona, Barcelona
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Las Ramblas Pasaje Bacardi Apartments on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1840 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Aspasios Las Ramblas Apartments 179 €
            Aspasios Las Ramblas Apartments

            Aspasios Las Ramblas Apartments

            C/ Nou de la Rambla, 15, Barcelona, Barcelona
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Aspasios Las Ramblas Apartments on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Barcelona, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Barcelona todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Barcelona – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Barcelona, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Barcelona nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Barcelona sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Barcelona nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Barcelona Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Barcelona hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Barcelona

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Barcelona, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Barcelona parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Barcelona, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Barcelona todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Barcelona – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Barcelona, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Barcelona nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Barcelona sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Barcelona nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Barcelona Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Barcelona hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Barcelona

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Barcelona, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Barcelona parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 3 742 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 114 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Aeroportin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Barceló Raval 166 €
              Barceló Raval

              Barceló Raval

              Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
                
               4.5 kautta 5.0 Tähteä

               Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Barcelona Universal 139 €
               Hotel Barcelona Universal

               Hotel Barcelona Universal

               Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Colón Barcelona 195 €
                Hotel Colón Barcelona

                Hotel Colón Barcelona

                Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.