Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat Asunnot Playa del Ingles

Hae hinnat
Apartamentos Montemayor

Apartamentos Montemayor

3.0 kautta 5.0 Avda. de Madrid, 16, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Apartamentos Montemayor on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Don Gregorio

Don Gregorio

2.0 kautta 5.0 Avenida Estados Unidos, 34, San Bartolome de Tirajana
Don Gregorio on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Apartamentos Patricio

Apartamentos Patricio

3.0 kautta 5.0 CALLE MILAN 17, San Bartolome de Tirajana
Apartamentos Patricio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin dyynit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Tagoror Beach Apartments - Adults Only

Tagoror Beach Apartments - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Avenida de Alféreces Provisionales 9, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Tagoror Beach Apartments - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamentos Jacarandas

Apartamentos Jacarandas

3.0 kautta 5.0 Avenida de Tirma, 8, San Bartolome de Tirajana
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
eó Las Rosas

eó Las Rosas

3.0 kautta 5.0 Avenida Estados Unidos, 8, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Eó Las Rosas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Green Park

Green Park

3.0 kautta 5.0 Avenida De Tenerife, 4, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Green Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi allasbaarin, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Bungalows Romandie

Bungalows Romandie

3.5 kautta 5.0 Av. de España, 10, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Bungalows Romandie sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
48 €
Strelitzias Apartments

Strelitzias Apartments

2.0 kautta 5.0 Avenida De Italia 25, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Strelitzias Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä ulkouima-altaan ja kokoushuoneet. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
80 €
Apartamentos Dolores - Adults Only

Apartamentos Dolores - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Calle Bonn, 4, San Bartolome de Tirajana
Apartamentos Dolores - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta), alueelliset kuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
95 €
Apartamentos Las Tejas

Apartamentos Las Tejas

3.0 kautta 5.0 Avenida Madrid 39, San Bartolome de Tirajana
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, kattoterassin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamentos Don Palomon

Apartamentos Don Palomon

3.0 kautta 5.0
Apartamentos Don Palomon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Bungalows Betancuria

Bungalows Betancuria

3.5 kautta 5.0 Calle De Menceys,7, San Bartolome de Tirajana
Bungalows Betancuria sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Apartamentos VIP Nogal - Adults Only

Apartamentos VIP Nogal - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Calle Milán 16, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin dyynit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Tajinaste Beach Gay Apartments

Tajinaste Beach Gay Apartments

3.5 kautta 5.0 3 Calle Lisboa, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Tajinaste Beach Gay Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Playa del Ingles, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Playa del Ingles todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Playa del Ingles – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Playa del Ingles, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Playa del Ingles nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Playa del Ingles sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Playa del Ingles nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Playa del Ingles Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Playa del Ingles hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Playa del Ingles

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Playa del Ingles, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Playa del Ingles parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Playa del Ingles

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.