Parhaat asuntovaunu- ja caravanalueet 2024

Varaa parhaat Karavaanialueet ebookersilta

Asuntovaunualueella vietetty loma on vertaansa vailla – se tarjoaa hienon mahdollisuuden arkirutiineista irtipääsemiseen ja raikkaasta ulkoilmasta nauttimiseen. Mikäpä sen hienompaa kuin grillata ulkona lämpimänä kesäiltana ja tuntea pehmeä nurmikko paljaiden varpaiden alla. Lähistöltä saattaa löytyä metsän keskellä kulkevia patikointipolkuja tai upea hiekkaranta rantaelämästä nauttimiseen. Näiltä alueilta ei myöskään ole usein pitkä matka suosittuihin nähtävyyksiin. Asuntovaunualueet ovat erityisesti perhematkailijoiden suosiossa,

sillä ne ovat paljon joustavampi majoitusvaihtoehto perinteisiin hotelleihin verrattuna. Asuntovaunualueet palvelevat monenlaisia tarpeita, ja matkailijat voivat yöpyä asuntoauton tai -vaunun lisäksi myös teltassa. Hintaan kuuluu yleensä sähkön tai kaasun käyttömahdollisuus. Monilla asuntovaunualueilla on vuokrattavana myös eritasoisia mökkejä, mikäli haluat lisätä lomaasi ripauksen ylimääräistä mukavuutta.

Tämä majoitusvaihtoehto on suosittu erityisesti perheiden keskuudessa, sillä asuntovaunualueella vietetty loma tarjoaa mahdollisuuden viettää tiiviisti aikaa yhdessä monenlaisten aktiviteettien parissa. Kun ollaan kaukana tavallisesta arkielämästä ja istutaan yhdessä nuotion äärellä, pelataan ja liikutaan luonnossa, syntyy ainutlaatuisia muistoja. Useimmilla asuntovaunualueilla on panostettu erityisesti vapaa-ajan aktiviteetteihin, ja mahdollisuuksia löytyy monenlaiseen tekemiseen.

Erityistä asuntovaunualueella vietetyssä lomassa on myös läheinen yhteys ympäröivään luontoon. Kohteesta riippuen voit löytää itsesi vaikkapa valtameren aaltojen ääreltä tai keskeltä elämää kuhisevaa viidakkoa. Voit myös suunnata kansallispuistoon ikimetsien siimekseen tai turkoosinväristen alppijärvien rannalle. Asuntovaunualueella lomailu soveltuu erityisesti ulkoilmaelämästä pitäville ja mielellään luonnossa liikkuville. Valitsitpa minkä kohteen tahansa, matkastasi tulee varmasti ainutlaatuinen.

Jos lomailu asuntovaunualueella alkoi kuulostaa kiinnostavalta, löydät valtavasti valinnan varaa ebookers.fi-sivustolta. Autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Anna matkustuspäiväsi ja näet saatavilla olevat vaihtoehdot. Myös karttatoimintomme on kätevä apu matkan suunnittelussa. Sen avulla näet haluamasi matkakohteen lähellä olevat asuntovaunualueet. Kun matka on varattu, onkin mukava vain rentoutua ja haaveilla tulevasta lomasta.