Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Madrid

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Madrid

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Madrid
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vuokraa loma-asunto Madridissa, Espanjan sykkivässä sydämessä

Madridin sijainti aivan Espanjan maantieteellisessä sydämessä on hyvin kuvaava. Vilkkaat tapasbaarit, majesteettiset kastilialaiset palatsit, väkeä kuhisevat aukiot, eloisat madridilaiset ja hulmuavat flamenco-helmat kiteyttävät espanjalaisuuden mitä mainioimmin. Madrid on täynnä toimintaa ja energiaa, ja vain harva kaupunki maailmassa kiehtoo ja innostaa matkaajia yhtä paljon. Aamut kuluvat ihmisiä palmujen varjostamissa kahviloissa katsellen, iltapäivät ihmetellessä maailman aarteita museoissa, ja iltaisin läikähtelevät sangrialla täytetyt lasit Chuecan unettomilla aukioilla. Madridin tarjoamat iberialaiskulttuurin pyörteet vievät sinut avaralle Plaza Mayorin aukiolle ja ihailemaan Don Quixoten patsasta Plaza Españalla – unohtamatta mausteisia patatas bravas -tapasperunoita ja moninaisia taide-elämyksiä.

Miksi varata loma-asunto Madridissa ebookersin kautta?

Kilpailu parhaista hotellihuoneista ja aamiaismajoituspaikoista on Madridissa kovaa – kiitos miljoonien vierailijoiden, jotka joka vuosi parveilevat kaupunkiin. ebookers voi tarjota useita loma-asuntoja Madridissa, eri puolilla kaupunkia. Niissä majoitut persoonallisen luonteikkaassa miljöössä. Eikä siinä vielä kaikki. Madridin loma-asunnot ovat perinteisiin hotellihuoneisiin verrattuna tilavia, mikä tarkoittaa sitä, että voit elää todella leveästi ja nauttia tästä espanjalaisesta metropolista kuten kuka tahansa paikallinen – valmistaen itse omat ateriasi, siemaillen sangriaa omalla terassilla ja rentoutuen iltaisin tilavalla oleskelualueella.

Parhaat aktiviteetit Madridissa

Muistathan pakata mukaan mukavat kävelykengät: Madrid on nimittäin täynnä ulkoilmaelämää ja laajoja aukioita. Kävelyyn Barrio de las Letrasin mutkittelevilla kujilla ja mukulakivikaduilla Cervantesin ja Lope de Vegan tarinoiden jalanjäljissä kannattaa ehdottomasti varata aikaa. Madridin niin sanottu taidekolmio – joka sisältää Francisco Goyan, El Grecon ja monien muiden töitä esittelevät Reina Sofian, Pradon ja Thyssen-Bornemiszan museot – kuuluu myös ”pakollisiin” kohteisiin. Kun nälkä yllättää, pelastuksena ovat Puerta del Solin tiivistunnelmaisten katujen ja viehättävän La Latinan seudun tapasbaarit kirpputorien ja oluttupien lomassa. Madridissa todella riittää aktiviteetteja.

Liikkuminen Madridissa

Useimmista Madridin loma-asunnoista on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä koko suurkaupungin alueelle. Merkittävin julkisista kulkuneuvoista on Madridin metro, joka on yksi maailman tehokkaimmista maanalaisista kulkien kaikista tärkeimmistä kaupunginosista kaukaisemmille alueille niin etelässä kuin pohjoisessa. Keskustassa ilmastoidut bussit rymistelevät pitkin mukulakivikatuja vielä myöhään yölläkin ottaen juhlijat kyytiinsä Plaza de Cibelesin asemalta. Jos loma-asunto Madridissa sijaitsee esikaupunkialueella tai jos haluat retkeillä kohteisiin myös kaupungin ulkopuolelle – kuten Alcalá de Henaresiin tai upeaan Aranjueziin – on auton vuokraaminen muutamaksi päiväksi hyvä idea.