Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Barcelona

Amfores Boutique Guest House 59 €
Amfores Boutique Guest House

Amfores Boutique Guest House

Carrer del Bou de Sant Pere 9, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Amfores Boutique Guest House on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden majatalossa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast 44 €
  Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast

  Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast

  Carrer del Bruc, 150, Principal Floor, 1st Door, Barcelona, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 kahvilaa. Tässä vuonna 1945 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 10 kylpyhuonetta.

   APTBCN Super Balmes Guest House 55 €
   APTBCN Super Balmes Guest House

   APTBCN Super Balmes Guest House

   Carrer de Balmes, 12, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    APTBCN Super Balmes Guest House on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça de Catalunya. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

    Bed and Beach Barcelona 125 €
    Bed and Beach Barcelona

    Bed and Beach Barcelona

    Pasaje General Bassols, 26, Barcelona
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Bed and Beach Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nova Icaria (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

     The5Rooms 116 €
     The5Rooms

     The5Rooms

     Pau Claris, 72, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      The5Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça de Catalunya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Casa Bella Gracia 88 €
      Casa Bella Gracia

      Casa Bella Gracia

      Carrer de Sant Agustí 4, Barcelona
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Bella Gracia on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Poprooms Hae hinnat
       Poprooms

       Poprooms

       Carrer dels Tallers, 84, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Poprooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Itsenäinen Vierashuone: Prat de Llobregat. Barcelona Hae hinnat
        Itsenäinen Vierashuone: Prat de Llobregat. Barcelona

        Itsenäinen Vierashuone: Prat de Llobregat. Barcelona

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Itsenäinen Vierashuone: Prat de Llobregat. Barcelona sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Kaikki huoneet tarjoavat yksityiset uima-altaat ja televisiot.

         Jardinets Guest House 85 €
         Jardinets Guest House

         Jardinets Guest House

         Carrer Bruc, 84, Barcelona
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Jardinets Guest House on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          Chez Moi 57 €
          Chez Moi

          Chez Moi

          Avinguda Diagonal 369, Barcelona, Barcelona
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Chez Moi on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Private Rooms - Fira 2 60 €
           Private Rooms - Fira 2

           Private Rooms - Fira 2

           Camps Blancs 1, Sant Boi de Llobregat, Barcelona
             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Private Rooms - Fira 2 sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

            BCN Fashion House Hae hinnat
            BCN Fashion House

            BCN Fashion House

            C/ Bruc 13 Principal., Barcelona, Barcelona
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             BCN Fashion House on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

             Löydä kohteen Barcelona halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Barcelona Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Barcelona Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Barcelona Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Barcelona

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Barcelona Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Barcelona halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Barcelona Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Barcelona Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Barcelona Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Barcelona

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Barcelona Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 3 842 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 84 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Aeroportin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Barcelona Universal 67 €
              Hotel Barcelona Universal

              Hotel Barcelona Universal

              Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               H10 Madison 126 €
               H10 Madison

               H10 Madison

               C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Urquinaonan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Eurostars Grand Marina 114 €
                Eurostars Grand Marina

                Eurostars Grand Marina

                Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Rambla ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.