Pääosion alkuosa

Halvat lennot Madrid alkaen 198.48 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Madrid

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Madridiin

Haaveiletko matkasta Madridiin, Espanjan aurinkoiseen pääkaupunkiin, jossa mahdollisuudet shoppailla ja ruokailla ulkona ovat rajattomat, yöelämästä puhumattakaan? Me ebookersilla olemme valmiita auttamaan sinua, kun etsit edullisia lentoja ja haluat sen hoituvan helposti ja nopeasti. Hakukoneellamme löydät parhaat lennot Madridiin, ja voit itse keskittyä vain matkasi tarkempaan suunnitteluun.

Madridin kansainvälinen lentoasema (MAD) on Espanjan tärkein lentokenttä. Voit lentää Madridiin useilta Suomen lentokentiltä vain yhdellä välilaskulla. Suorat lennot Madridiin saat Finnairin ja Iberian kautta, kun lennät Helsingistä. Muistathan, että Espanjassa kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä! Mikäli suora lento ei ole sinulle välttämättömyys ja haluat matkustaa edullisemmin ja joustavammin eri puolilta Suomea, on lentoajoissa enemmän valinnanvaraa. Voit lentää yhdellä pysähdyksellä useilla eri lentoyhtiöillä, kuten KLM:llä, Air Francella, Lufthansalla ja airberlinillä. Mikäli haluat mahdollisimman halvat lennot Madridiin, varaa matkalippusi noin 2–4 kuukautta ennen suunnittelemaasi lähtöpäivää.

Saapuminen Madridiin

Espanjan pääkaupungin Madridin lentoasema, Barajas Airport, sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Madridin keskustasta. Liikenneyhteydet asemalta Madridin keskustaan ovat erinomaiset. Voit kulkea Madridin keskustaan helposti niin metrolla, bussilla, junalla, taksilla kuin vuokra-autollakin.

Pääset terminaalien 2 ja 4 metroasemilta Nuevos Ministeroksen liikekeskukseen aivan Madridin keskustaan noin 12 minuutissa. Metro kulkee päivittäin kello 6.00–1.30 noin 5–15 minuutin välein vuorokauden ajasta riippuen. Lentokenttälippu metroon maksaa 5 euroa, mutta jos aiot matkustaa Madridin joukkoliikenteessä säännöllisesti, kannattaa hankkia halvemmaksi tuleva turistilippu, jolla pääset myös lentokentältä halvempaan hintaan.

Voit myös matkustaa Madridin keskustaan Exprés Aeropuerto -lentokenttäbussilla, joka operoi vuorokauden ympäri. Bussi lähtee terminaalien 1, 2 ja 4 edestä ja pysähtyy O'Donellin, Plaza de Cibelesin and Atochan pysäkeillä. Matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Päivisin bussivuoroja ajetaan aina 15 minuutin ja öisin 35 minuutin välein. Kertalippu maksaa 2 euroa, ja sen voi ostaa bussista.

Vaihtoehtoisesti voit hypätä junaan terminaali 4:stä Chamartínin, Nuevos Ministeriosin, Atochan tai Príncipe Píon asemille. Mikäli lentosi saapuu muihin terminaaleihin, voit hypätä maksuttoman lentokenttäkuljetuksen kyytiin, joka kuljettaa sinut terminaalilta toiselle. Matka Chamartínin asemalle kestää noin 11 minuuttia. Junalippu lentokentän ja keskustan välillä maksaa noin 5 euroa. Juna operoi kello 6.00–1.30 päivisin 5–8 minuutin välein ja muina aikoina 15 minuutin välein.

Mikäli haluat päästä keskustaan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, voit varata etukäteen yksityiskuljetuksen hotellillesi. Varsinkin, jos matkaseurueessasi on useampi henkilö, on edullista varata etukäteen kuljetuspalvelu, jolla useampi henkilö pääsee Madridin keskustaan jopa alle 30 eurolla. Tällaisia kuljetuspalveluja ovat esimerkiksi AeroCity ja myDriver. Perinteinen taksi keskustaan maksaa 30 euroa, mutta kuljettajat eivät usein puhu englantia. Ole varovainen taksin kyytiin hypätessäsi, sillä lentokentän terminaaleissa liikkuu taksikyytejä tarjoavia huijareita. Hyppää siis taksiin vain terminaalien ulkopuolelta olevilta taksitolpilta.

Mikäli matkasi määränpäänä on jokin muu kuin Madridin keskusta, kannattaa sinun harkita auton vuokraamista, sillä Espanja kannattaa kokea myös ratin takaa. Madrid tarjoaa kävijälleen mukavan kokemuksen myös kävellen, sillä keskusta-alueella on paljon kävelykatuja eikä autoliikennettä juurikaan ole muualla kuin pääkaduilla.

Madrid tarjoaa kävijälleen paljon nähtävää, sillä kaupungissa riittää vanhoja rakennuksia, muistomerkkejä ja patsaita. Madrid onkin erinomainen esimerkki kaupungista, joka kannattaa kokea kuljeskelemalla katuja pitkin ja istumalla kahviloissa kadun vilinää seuraten. Madridissa riittää koettavaa useammalle käyntikerralle vuoden ympäri. Me ebookersilla haluamme olla apunasi suunnittelemassa matkaasi Madridin värikkääseen elämään. Aloita matkasi valitsemalla sinulle parhaiten sopivat matkustuspäivät ja anna meidän etsiä puolestasi halvat lennot Madridiin!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.