Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Barcelona

INOUT Hostel Barcelona 54 €
INOUT Hostel Barcelona

INOUT Hostel Barcelona

Major del Rectoret 2, Barcelona, Barcelona
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  INOUT Hostel Barcelona on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc de Collserola (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa.

  Airhostel Barcelona Aeropuerto 72 €
  Airhostel Barcelona Aeropuerto

  Airhostel Barcelona Aeropuerto

  Carrer de Narcís Monturiol 48, El Prat de Llobregat, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Airhostel Barcelona Aeropuerto on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Generator Barcelona 96 €
   Generator Barcelona

   Generator Barcelona

   Carrer de Corsega, 377, Barcelona, Barcelona
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Barcelona on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Ideal Youth Hostel 56 €
    Ideal Youth Hostel

    Ideal Youth Hostel

    Carrer de la Unió, 10-12, Barcelona
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ideal Youth Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 32 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Mambo Tango 71 €
     Mambo Tango

     Mambo Tango

     C/ Poeta Cabanyes, 23, Barcelona
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mambo Tango on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria Theatre (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Centre Esplai Hostel 69 €
      Centre Esplai Hostel

      Centre Esplai Hostel

      Carrer Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat, Barcelona
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Centre Esplai Hostel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 74 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       Casa Gracia Barcelona 102 €
       Casa Gracia Barcelona

       Casa Gracia Barcelona

       Passeig de Gracia, 116 bis, Barcelona, Barcelona
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Gracia Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 146 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Safestay Barcelona Gothic Hae hinnat
        Safestay Barcelona Gothic

        Safestay Barcelona Gothic

        Carrer Vigatans 5, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Safestay Barcelona Gothic on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Hola Hostal Collblanc Hae hinnat
         Hola Hostal Collblanc

         Hola Hostal Collblanc

         Carrer 11 de Setembre, 9, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hola Hostal Collblanc on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä hostellissa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Yeah Barcelona Hostel 126 €
          Yeah Barcelona Hostel

          Yeah Barcelona Hostel

          Carrer de Girona 176, Barcelona
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Yeah Barcelona Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 44 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Bcnsporthostels 79 €
           Bcnsporthostels

           Bcnsporthostels

           Carrer Perill, 26, Barcelona, Barcelona
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Bcnsporthostels on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 56 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

            Sant Jordi Hostel Sagrada Familia 78 €
            Sant Jordi Hostel Sagrada Familia

            Sant Jordi Hostel Sagrada Familia

            Carrer Freser, 5, Barcelona
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sant Jordi Hostel Sagrada Familia on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital de Sant Pau (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

             Varaa Hostellit kohteessa Barcelona ebookersilta

             Kohteen Barcelona hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Barcelona

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Barcelona niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Barcelona. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Barcelona Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Barcelona Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Barcelona vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Barcelona parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Barcelona kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Barcelona saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Barcelona!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 3 091 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 98 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Aeroportin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Barcelona Universal 148 €
              Hotel Barcelona Universal

              Hotel Barcelona Universal

              Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               Barceló Raval 134 €
               Barceló Raval

               Barceló Raval

               Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                W Barcelona 310 €
                W Barcelona

                W Barcelona

                Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 San Sebastiánin ranta, Barcelonetan ranta ja Vellin satama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Santa María del Marin basilika ja Barcelonan akvaario ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.