Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Barcelona

Safestay Passeig de Gracia 49 €
Safestay Passeig de Gracia

Safestay Passeig de Gracia

Passeig de Gràcia, 33, Barcelona
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Safestay Passeig de Gracia on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

  Casa Gracia Barcelona 59 €
  Casa Gracia Barcelona

  Casa Gracia Barcelona

  Passeig de Gracia, 116 bis, Barcelona, Barcelona
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Casa Gracia Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 1 tähden hostellissa on 146 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Safestay Barcelona Gothic Hae hinnat
   Safestay Barcelona Gothic

   Safestay Barcelona Gothic

   Carrer Vigatans 5, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Safestay Barcelona Gothic on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Factory Hostels Barcelona 45 €
    Factory Hostels Barcelona

    Factory Hostels Barcelona

    Carrer de Molist 5, Barcelona, Barcelona
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Factory Hostels Barcelona on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guell-puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

     Centre Esplai Hostel 45 €
     Centre Esplai Hostel

     Centre Esplai Hostel

     Carrer Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat, Barcelona
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Centre Esplai Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 74 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Safestay Barcelona Sea 62 €
      Safestay Barcelona Sea

      Safestay Barcelona Sea

      Plaça del Mar 1-4, Barcelona
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Safestay Barcelona Sea on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonetan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Generator Barcelona 60 €
       Generator Barcelona

       Generator Barcelona

       Carrer de Corsega, 377, Barcelona, Barcelona
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Generator Barcelona on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        TOC Hostel Barcelona 82 €
        TOC Hostel Barcelona

        TOC Hostel Barcelona

        C/ Gran Via de les Corts Catalanes 580, Barcelona, Barcelona
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         TOC Hostel Barcelona on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         INOUT Hostel Barcelona Hae hinnat
         INOUT Hostel Barcelona

         INOUT Hostel Barcelona

         Major del Rectoret 2, Barcelona, Barcelona
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          INOUT Hostel Barcelona on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc de Collserola (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

          Airhostel Barcelona Aeropuerto 59 €
          Airhostel Barcelona Aeropuerto

          Airhostel Barcelona Aeropuerto

          Carrer de Narcís Monturiol 48, El Prat de Llobregat, Barcelona
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Airhostel Barcelona Aeropuerto on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           St Christopher's Inn, Barcelona - Hostel 68 €
           St Christopher's Inn, Barcelona - Hostel

           St Christopher's Inn, Barcelona - Hostel

           Carrer De Bergara 3, Barcelona, Barcelona
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            St Christopher's Inn, Barcelona - Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 60 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

            Barcelona Pere Tarrés Hostel 93 €
            Barcelona Pere Tarrés Hostel

            Barcelona Pere Tarrés Hostel

            Calle Numancia 149-151, Barcelona, Barcelona
              
             1.0 kautta 5.0 Tähteä

             Barcelona Pere Tarrés Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L’Illa Diagonal -kauppakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 47 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Barcelona ebookersilta

             Kohteen Barcelona hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Barcelona

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Barcelona niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Barcelona. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Barcelona Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Barcelona Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Barcelona vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Barcelona parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Barcelona kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Barcelona saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Barcelona!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 3 772 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 82 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Aeroportin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Barcelona Universal 68 €
              Hotel Barcelona Universal

              Hotel Barcelona Universal

              Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               H10 Madison 126 €
               H10 Madison

               H10 Madison

               C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Urquinaonan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Eurostars Grand Marina 104 €
                Eurostars Grand Marina

                Eurostars Grand Marina

                Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Rambla ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.