Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Jyväskylä

The Harbour Apartments 93 €
The Harbour Apartments

The Harbour Apartments

Satamakatu 13, Jyväskylä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  The Harbour Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Green Door Apartments Hae hinnat
  Green Door Apartments

  Green Door Apartments

  Voionmaankatu 8, Jyväskylä
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Green Door Apartments on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Holiday Club Himos Superior Apartments 195 €
   Holiday Club Himos Superior Apartments

   Holiday Club Himos Superior Apartments

   Länsi-Himoksentie 4, Jämsä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Holiday Club Himos Superior Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Himos Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Helppo Hotelli Apartments Jyväskylä 59 €
    Helppo Hotelli Apartments Jyväskylä

    Helppo Hotelli Apartments Jyväskylä

    Väinönkatu 7, Jyväskylä
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Helppo Hotelli Apartments Jyväskylä on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Kotimaailma Apartments Jyväskylä 70 €
     Kotimaailma Apartments Jyväskylä

     Kotimaailma Apartments Jyväskylä

     Kauppakatu 12, Jyväskylä
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kotimaailma Apartments Jyväskylä sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Local Nordic Apartments - Calm Boar 62 €
      Local Nordic Apartments - Calm Boar

      Local Nordic Apartments - Calm Boar

      Vapaudenkatu 75 B44, Jyväskylä
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Local Nordic Apartments - Hearty Lynx 63 €
       Local Nordic Apartments - Hearty Lynx

       Local Nordic Apartments - Hearty Lynx

       Väinönkatu 36 A1, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Local Nordic Apartments - Snow Weasel 67 €
        Local Nordic Apartments - Snow Weasel

        Local Nordic Apartments - Snow Weasel

        Vaasankatu 2 A3, Jyväskylä
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Local Nordic Apartments - Brown Bear 64 €
         Local Nordic Apartments - Brown Bear

         Local Nordic Apartments - Brown Bear

         Vapaudenkatu 83 B11, Jyväskylä
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Local Nordic Apartments - Elegant Elk 63 €
          Local Nordic Apartments - Elegant Elk

          Local Nordic Apartments - Elegant Elk

          Satamakatu 15 A6, Jyväskylä
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Local Nordic Apartments - Snowy Owl 83 €
           Local Nordic Apartments - Snowy Owl

           Local Nordic Apartments - Snowy Owl

           Cygnaeuksenkatu 9, Jyväskylä
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Harmooni Suites 96 €
            Harmooni Suites

            Harmooni Suites

            Hannikaisenkatu 39, Jyväskylä
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Harmooni Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Jyväskylä, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Jyväskylä todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Jyväskylä – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Jyväskylä, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Jyväskylä nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Jyväskylä sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Jyväskylä nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Jyväskylä Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Jyväskylä hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Jyväskylä

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Jyväskylä, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Jyväskylä parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Jyväskylä, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Jyväskylä todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Jyväskylä – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Jyväskylä, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Jyväskylä nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Jyväskylä sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Jyväskylä nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Jyväskylä Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Jyväskylä hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Jyväskylä

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Jyväskylä, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Jyväskylä parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Jyväskylä

             Näytä kaikki 101 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
             GreenStar Hotel Jyväskylä 72 €
             GreenStar Hotel Jyväskylä

             GreenStar Hotel Jyväskylä

             Heikinkatu 3, Jyväskylä
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

              Solo Sokos Hotel Paviljonki 127 €
              Solo Sokos Hotel Paviljonki

              Solo Sokos Hotel Paviljonki

              Lutakonaukio 10, Jyväskylä
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotelli Verso 102 €
               Hotelli Verso

               Hotelli Verso

               Kauppakatu 35, Jyväskylä
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                Omena Hotel Jyväskylä 52 €
                Omena Hotel Jyväskylä

                Omena Hotel Jyväskylä

                Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
                  
                 2.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.