Jyväskylä matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Jyväskylän parhaat käyntikohteet?

Järvien ympäröimä Jyväskylä on hyvä lomakohde kaikenikäisille. Tässä keskisuomalaisessa kaupungissa voi harrastaa monia aktiviteetteja:

Kaupunki tarjoaa mahtavat ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet ja monia luontopolkuja, joista useat mutkittelevat kauniilla luonnonsuojelualueilla. Tunnetuimpia polkuja ovat Laajavuoren, Sallaajärven ja Kangasjärven luontopolut. Talviurheilun ystävien kannattaa suunnata Laajiksen hiihtokeskukseen, jossa järjestetään tekemistä kaikenikäisille.

Jyväskylässä voi nauttia urbaanista kaupunkikulttuurista ja osallistua moniin tapahtumiin, kuten konsertteihin ja messuille. Tapahtumakeskuksina toimivat sataman alue, Lounaispuisto sekä messu- ja tapahtumakeskus Jyväskylän Paviljonki. Tunnetuimpia tapahtumia ovat vuosittain ajettava Suomen MM-ralli, upea Valon Kaupunki -tapahtuma ja Jyväskylän Kesä -festivaali. Yliopistokaupunkina Jyväskylässä on myös paljon erilaisia kahviloita, klubeja ja ravintoloita. Kuuluisin rock-klubi on Tanssisali Lutakko, jossa järjestetään konsertteja.

Arkkitehtuurista kiinnostuneet voivat ihailla Jyväskylän seudulla maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, ja kulttuurinnälkäiset voivat suunnata Jyväskylän teatteriin tai johonkin museoon. Tärkeimpiä ovat Alvar Aalto -museo, Jyväskylän taidemuseo ja Käsityöläismuseo. Käsityöläismuseo sijaitsee Toivolan Vanhalla Pihalla, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Elämyksiä tarjoavalta entisöidyltä piha-alueelta löytyy viehättävä kahvila, ravintola, museokauppa ja pieniä putiikkeja, ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja työpajoja.

Mistä löydän parhaat matkapaketit Jyväskylään?

ebookersin avulla voit tehdä lomasta täydellisesti tarpeitasi vastaavan ja rakentaa matkapaketin, joka ottaa huomioon yksilölliset toiveesi. Voit aloittaa Jyväskylän kaupunkilomapaketteihin tutustumisen ebookersin sivuilta. Pari faktaa ja vinkkiä ebookersin pakettimatkoihin liittyen:

– Voit valita pakettiin lennot, hotellin ja/tai vuokra-auton sekä haluamasi lisäpalvelut, kuten matkavakuutukset ja mieluisesi aktiviteetit. Jyväskylässä voi olla kätevää varata käyttöön auto, koska sillä voi liikkua vapaasti myös keskustan ulkopuolella ja tutustua koko alueeseen ilman huolta julkisten liikennevälineiden aikatauluista.

– ebookers tarjoaa majoitusvaihtoehtoja joka kukkarolle, ja voit varata majoituksen strategisesta paikasta kaikkien tärkeimpien käyntikohteiden lähettyviltä. Koko matkapaketin varaamalla voit säästää myös majoituksen hinnasta.

– Kun kaikki tarvittava on jo varattu, loma sujuu stressittömämmin eikä mistään tarvitse enää huolehtia ennen matkalle lähtöä. Muista, että ebookersin kautta voit varata ihan kaiken: matkat, majoituksen, auton, vakuutukset ja mahdolliset retket. Kun kaiken hoitaa pois alta kerralla, säästää sekä aikaa että rahaa.

Miten löydän halvimmat Jyväskylän pakettimatkatarjoukset?

Halvimman hinnan varmistamiseksi kannattaa varata matkat, hotelli ja kaikki lisäpalvelut yhdessä. Saat sitä enemmän alennusta, mitä enemmän osia paketissa on: voit säästää jopa .

Järjestä eri vaihtoehdot hinnan mukaan, kun teet vertailua. Tämä helpottaa edullisten vaihtoehtojen löytämistä. Pidä mielessä myös matkustusajankohta. Jyväskylässä hinnat nousevat yleensä turistisesongin aikaan kesällä etenkin suosittujen tapahtumien aikoihin. Jos pystyt matkustamaan suosituimman sesongin ulkopuolella, säästät varmasti rahaa. Merkitystä on myös sillä, yövytkö kaupungissa viikonloppuna vai arkipäivinä, koska viikonloppu tyypillisesti nostaa sekä lentolippujen että hotelliöiden hintoja. Muista, että halvimmat tarjoukset löytää vertailemalla kaikkia vaihtoehtoja eri ajankohtina. Parhaassa tapauksessa Jyväskylän lomapaketti maksaa vain .

Voiko Jyväskylän pakettimatkan tarvittaessa perua tai muuttaa?

Lento-, hotelli- ja autonvuokrausvarausten muuttaminen ja peruuttaminen on nykyään todella helppoa ebookersin kautta. Sivuiltamme löydät tietoa esimerkiksi varauksen peruuttamisesta ja muuttamisesta sekä muista ajankohtaisista matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoja varauksen peruuttamiseen tai muutosten tekemiseen liittyen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Jyväskylä

Miten löytää kohteen Jyväskylä matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Jyväskylä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Jyväskylä lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Jyväskylä pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Jyväskylä?

Juuri nyt kohteeseen Jyväskylä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Jyväskylä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Jyväskylä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Jyväskylä?

Kohteen Jyväskylä suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Jyväskylä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Jyväskylä

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Jyväskylä
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Jyväskylä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.