Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Jyväskylä – Matkat

Onko seuraava matkakohteesi kenties Jyväskylä? Loma kannattaa aloittaa kiertämällä kaupungin kiinnostavimpia nähtävyyksiä. Jos et ole varma, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Jyväskylä – Lennot ja hotelli

Jyväskylä odottaa sinua. Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut tarjouslennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä voit säästää parhaimmillaan jopa 9%*.

Jätä arjen murheet taaksesi parilla napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, joten uudet, ihanat kokemukset ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Jos haluat olla varma siitä, että saat hyvän tarjouksen, älä huoli. ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkan varattuasi näet jossakin muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Nyt on paras aika toteuttaa unelmasi. Halusitpa sitten syrjäisen vuoristomajan suojiin tai aavikon paahtaville hiekoille, me autamme sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä. Varausehtoja sovelletaan.

Jyväskylä – Matkat

Usein tietyn kohteen mukavasta ilmapiiristä käy kiittäminen sen asukkaita. Keski-Suomi on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 85 000 asustelee tämän kaupungin alueella.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 8 km länteen naapurikaupungista (Vaajakoski) ja 230 km pohjoiseen pääkaupungista (Helsinki).

Kun olet paikassa Alvar Aalto -museo, kiertele näyttelytiloissa ja katsele mielenkiintoisia kokoelmia. Löydät varmasti jotakin, mikä vangitsee huomiosi.

Jyväskylän taidemuseo on tila, jossa teokset iskostuvat tajuntaan uskomattomalla tavalla. Sitten kun olet hämmästellyt näitä uskomattomia teoksia saattaa olla hyvä aika istahtaa vaikkapa läheiseen kuppilaan kahvin ääreen ihmettelemään koettua.

Et voi palata lomalta poikkeamatta kohteessa Jyväskylän yliopisto, joka on yksi alueen kuuluisimmista historiallisista nähtävyyksistä.

Kylmänä vuodenaikana Laajis-hiihtokeskus täyttyy elämästä, kun lumen rakastajat maan joka kolkasta lomailevat sen rinteillä.

Jyväskylä – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 14 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on parasta olla nopea!

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut kuluttamistaan tarkkailevat matkustajat löytävät helposti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Kesähotelli Harju ja Summer Hotel Rentukka. Nämä paikat ovat todiste siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei aina maksa maltaita. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi luksuksesta nauttien? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Solo Sokos Hotel Paviljonki tai Cumulus Jyvaskyla.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Jyväskylä

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (89 arvostelua)

  Hotelli Verso on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

  Hotelli Verso91 €

  Hotelli Verso91 €
  Omena Hotel Jyväskylä

  Omena Hotel Jyväskylä

  Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (37 arvostelua)

   Omena Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   Omena Hotel Jyväskylä52 €
   GreenStar Hotel Jyväskylä

   GreenStar Hotel Jyväskylä

   Heikinkatu 3, Jyväskylä
    3.0 kautta 5.0
     
     
    4,2/5 (63 arvostelua)

    GreenStar Hotel Jyväskylä on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

    GreenStar Hotel Jyväskylä65 €

    GreenStar Hotel Jyväskylä65 €
    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Lutakonaukio 10, Jyväskylä
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,6/5 (33 arvostelua)

     Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

     Solo Sokos Hotel Paviljonki170 €

     Solo Sokos Hotel Paviljonki170 €
     Scandic Jyväskylä City

     Scandic Jyväskylä City

     Väinönkatu 3, Jyväskylä
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (33 arvostelua)

      Scandic Jyväskylä City on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. ...

      Scandic Jyväskylä CityHae hinnat

      Original Sokos Hotel Alexandra

      Original Sokos Hotel Alexandra

      Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,0/5 (25 arvostelua)

       Original Sokos Hotel Alexandra on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. ...

       Original Sokos Hotel AlexandraHae hinnat

       Finlandia Hotel Alba

       Finlandia Hotel Alba

       Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
        3.0 kautta 5.0
         
         
        4,0/5 (40 arvostelua)

        Finlandia Hotel Alba on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alvar Aalto -museo. ...

        Finlandia Hotel Alba100 €

        Finlandia Hotel Alba100 €
        Boutique Hotel Yöpuu

        Boutique Hotel Yöpuu

        Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
         3.5 kautta 5.0
          
          
         4,6/5 (10 arvostelua)

         Boutique Hotel Yöpuu on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. ...

         Boutique Hotel Yöpuu133 €

         Boutique Hotel Yöpuu133 €
         Scandic Laajavuori

         Scandic Laajavuori

         Laajavuorentie 30, Jyväskylä
          3.5 kautta 5.0
           
           
          3,9/5 (42 arvostelua)

          Scandic Laajavuori on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laajis-hiihtokeskus. ...

          Scandic LaajavuoriHae hinnat

          Time Hostel & Apartments

          Time Hostel & Apartments

          Vaasankatu 29, Jyväskylä
           3.5 kautta 5.0
            
            
           4,6/5 (5 arvostelua)

           Time Hostel & Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

           Time Hostel & Apartments54 €

           Time Hostel & Apartments54 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.