Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Jyväskylä – Matkat

Onko seuraava matkakohteesi kenties Jyväskylä? Loma kannattaa aloittaa kiertämällä kaupungin kiinnostavimpia nähtävyyksiä. Jos et ole varma, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Jyväskylä – Matkat

Usein tietyn kohteen mukavasta ilmapiiristä käy kiittäminen sen asukkaita. Keski-Suomi on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 85 000 asustelee tämän kaupungin alueella.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 8 km länteen naapurikaupungista (Vaajakoski) ja 230 km pohjoiseen pääkaupungista (Helsinki).

Kun olet paikassa Alvar Aalto -museo, kiertele näyttelytiloissa ja katsele mielenkiintoisia kokoelmia. Löydät varmasti jotakin, mikä vangitsee huomiosi.

Jyväskylän taidemuseo on tila, jossa teokset iskostuvat tajuntaan uskomattomalla tavalla. Sitten kun olet hämmästellyt näitä uskomattomia teoksia saattaa olla hyvä aika istahtaa vaikkapa läheiseen kuppilaan kahvin ääreen ihmettelemään koettua.

Et voi palata lomalta poikkeamatta kohteessa Jyväskylän yliopisto, joka on yksi alueen kuuluisimmista historiallisista nähtävyyksistä.

Kylmänä vuodenaikana Laajis-hiihtokeskus täyttyy elämästä, kun lumen rakastajat maan joka kolkasta lomailevat sen rinteillä.

Jyväskylä – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 14 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on parasta olla nopea!

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut kuluttamistaan tarkkailevat matkustajat löytävät helposti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Kesähotelli Harju ja Summer Hotel Rentukka. Nämä paikat ovat todiste siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei aina maksa maltaita. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi luksuksesta nauttien? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Solo Sokos Hotel Paviljonki tai Cumulus Jyvaskyla.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Jyväskylä

Näytä kaikki 86 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (107 arvostelua)

  Hotelli Verso on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

  Hotelli Verso105 €

  Hotelli Verso105 €
  Omena Hotel Jyväskylä

  Omena Hotel Jyväskylä

  Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,6/5 (43 arvostelua)

   Omena Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.