Halpa autonvuokraus Jyväskylä

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Jyväskylä

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Jyväskylä
Näytä kaikki autot

Kuinka paljon autonvuokraus Jyväskylässä maksaa?

Suomen mittapuulla Jyväskylän hinnat ovat keskitasoa. Koska vuokraamojen välinen kilpailu ei ole aivan yhtä tiukkaa kuin vaikka Tampereella tai Helsingissä, aivan niitä vastaavia pohjahintoja kaupungista ei löydy. Jos vuokraat auton vähintään muutamaksi päiväksi, halvimmillaan vuorokausihinta on noin 30–40 euroa. Vuokrausta suunnitellessa kannattaa muistaa, että vuokrajakson ensimmäinen vuorokausi on aina kallein. Tästä johtuen auto kannattaa vuokrata ainakin muutamaksi päiväksi. Usein jo kolmen päivän vuokrajaksoon saa lisäksi alennuksen, minkä myötä se voi olla jopa kahden päivän jaksoa edullisempi. Lisäksi vuokrahintaan vaikuttavat auton malli ja merkki. Ylivoimaisesti halvimpia ovat 2–4 hengen pikkuautot, kalleimpia puolestaan luksustason katumaasturit ja tila-autot. Jälkimmäisiä ei kannata vuokrata ainakaan kadun varteen seisomaan, sillä niiden vuorokausihinnat voivat olla jopa 200 euroa. 


Minkälaisia vuokra-autoja Jyväskylän autovuokraamoista löytää?

Eniten Jyväskylän autovuokraamot tarjoavat pikku- ja farmariautoja sekä katumaastureita. Niiden lisäksi valikoimaan kuuluu porrasperämalleja, muuttoihin tai ryhmämatkoille sopivia tila-autoja sekä jokunen luksus- ja urheiluauto. Yhteistä kaikille on nuori ikä – museoautoja on etsittävä muualta. Merkeistä on yleensä tarjolla ainakin Volkswagen, Toyota, Skoda, Opel, Volvo, Nissan, Ford, BMW, Mercedes-Benz ja Audi. 

Autojen varustelu vaihtelee huomattavasti, joten siihen on syytä perehtyä tarkkaan ennen varauksen tekemistä. Ilmastointi autoissa on kuitenkin jokseenkin aina. Osaan autoista on tarjolla myös maksullisia lisävarusteita, kuten lastenistuin, turvakaukalo, suksiboksi sekä navigointijärjestelmä. Niiden hinnat riippuvat auton mallista ja vuokraamosta, joten tiettyä lisävarustetta etsivän kannattaa tehdä vähintään lyhyt hintavertailu.


Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Jyväskylä?    

Lyhyesti sanottuna: mihinpä ei. Koska Jyväskylä on kohtuullisen pieni ja rauhallinen kaupunki, autolla voi halutessaan liikkua vaikka aivan kaupungin ytimessä. Lisäksi Jyväskylän lähialueella on hurja määrä matkakohteita, joista suurimpaan osaan pääsee kätevästi vain ja ainoastaan omalla autolla. 

Kesäpäivän mittaiseen autoretkeen sopivat esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Petäjäveden kirkko, saman tunnustuksen saaneelle Struven mittauspisteelle vievä Oravivuoren polku sekä aivan kaupungin kupeessa sijaitseva Vaajakoski. Urheiluhenkisille ehdoton ykköskohde on puolestaan kaupungista noin 50 kilometriä etelään sijaitseva Himoksen matkailukeskus. Talvisin se tarjoaa esimerkiksi laskettelurinteitä ja hiihtolatuja; kesäisin paikan päällä on puolestaan golfkenttä sekä maastopyörä- ja mönkijäreittejä, joille vuokrataan tietysti myös kulkupelit. Moni vuokraa auton Jyväskylästä myös huomattavasti arkisemmista syistä, kuten esimerkiksi muuttoa varten. Myös siihen löydät sivustoltamme kattavan valikoiman kulkupelejä.

Hotellit, joissa on pysäköintimahdollisuus paikassa Jyväskylä

Halvat hotellit Jyväskylä