Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Jyväskylä

210 €
Taulun Kartano Villas

Taulun Kartano Villas

3.5 kautta 5.0 Tauluntie 596, Toivakka, Keski-Suomi
Taulun Kartano Villas tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation ja taulutelevision.
Hae hinnat
Nuppulanranta cottage by lake

Nuppulanranta cottage by lake

4.0 kautta 5.0 8 Nuppulanranta, Jämsä, Himos resort
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Himos Golf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

2 Vekurintie, Jämsä, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Uimaranta. Huvila tarjoaa television ja astianpesukoneen.
523 €
Villa Saarijärvellä

Villa Saarijärvellä

Uuraistentie 1347, Saarijärvi
Säätyläiskotimuseo ja J.L. Runeberg -näyttely on 22,7 kilometrin päässä tästä huvilasta. Puuhapuisto Veijari ja Pyhä-Häkin kansallispuisto sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Peurunka ja Laukaan Peurunkagolf ovat myös 52 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Villa Saarijrvellä

Villa Saarijrvellä

Kotirannankuja 22, Saarijärvi
Säätyläiskotimuseo ja J.L. Runeberg -näyttely on 19,9 kilometrin päässä tästä huvilasta. Puuhapuisto Veijari ja Pyhä-Häkin kansallispuisto sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Peurunka ja Laukaan Peurunkagolf ovat myös 52 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

Rantakankaantie 158, Saarijärvi, Keski-Suomi
Säätyläiskotimuseo ja J.L. Runeberg -näyttely, Puuhapuisto Veijari ja Peurunka ovat 40 kilometrin päässä tästä huvilasta. Laukaan Peurunkagolf ja Pyhä-Häkin kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä.
239 €
Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 3 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 3 Kanssa

Amerikanniementie 110, Hartola
Hartolan kirkko on 17,9 kilometrin ja Hartola Golf on 20,2 kilometrin päässä tästä huvilasta.
816 €
2 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 8 Ilmaiseksi Wifi

2 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 8 Ilmaiseksi Wifi

2 Kaunistonranta, Jämsä, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Himos Golf. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
262 €
Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 4 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 4 Kanssa

Veijontie 30, Jyväskylä, Keski-Suomi
Alvar Aalto -museo, Jyväskylän yliopisto ja Toivolan vanha piha ovat 40 kilometrin päässä tästä huvilasta. Jyväskylän jäähalli ja Himos Golf ovat myös 40 kilometrin päässä.

Kohteen Jyväskylä Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Jyväskylä parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Jyväskylä Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Jyväskylä Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Jyväskylä Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Jyväskylä näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Jyväskylä

Kohteen Jyväskylä Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Jyväskylä Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Jyväskylä

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.