Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Keski-Suomi

882 €
Patajoki Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Patajoki Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

2 Kaunistonranta, Jämsä, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Himos Golf. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Tammilahti Talo, Nukkuu 4

Tammilahti Talo, Nukkuu 4

Laajavuorentie 26, Joutsa, Keski-Suomi
Leivonmäki National Park, Hartolan kirkko ja Hartola Golf ovat 40 kilometrin päässä tästä huvilasta. Uimala sijaitsee 42,7 kilometrin päässä.
540 €
Vessarinkulma Talo, Nukkuu 6

Vessarinkulma Talo, Nukkuu 6

Koviontie 28, Jämsä, Keski-Suomi
Mäntän kirkko, Honkahovin taidekeskus ja Uimaranta ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Serlachius-museot sijaitsee 16 kilometrin päässä.
447 €
Vihtalahti Talo, Nukkuu 6

Vihtalahti Talo, Nukkuu 6

2 Unnamed Road, Muurame, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
426 €
Jyska Talo, Nukkuu 9

Jyska Talo, Nukkuu 9

Sauvontie 412, Hankasalmi, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Villa Mathilda. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Saarijarvi Talo, Nukkuu 6

Saarijarvi Talo, Nukkuu 6

Uuraistentie 1347, Saarijärvi, Keski-Suomi
Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
327 €
Toivakka Talo, Nukkuu 4

Toivakka Talo, Nukkuu 4

Jyväskyläntie 215, Toivakka, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Uimala. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
353 €
Muurame Talo, Nukkuu 4

Muurame Talo, Nukkuu 4

Polkulanrannantie 11, Muurame, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Nuppulanranta cottage by lake

Nuppulanranta cottage by lake

4.0 kautta 5.0 8 Nuppulanranta, Jämsä, Himos resort
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Himos Golf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
641 €
Isojarvi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Isojarvi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Kokkomäentie 96, Multia, Keski-Suomi
Petäjäveden kirkko, Kiviniemen Nature Reserve ja Keurusselän liikuntapuisto ovat 32 kilometrin päässä tästä huvilasta. Kintauden uimaranta ja Keurusselkä ovat myös 40 kilometrin päässä.
625 €
Huopana Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Huopana Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

2 Mökkitie, Viitasaari, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Luotolansaaren kalasatama. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 4 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 4 Kanssa

2 Unnamed Road, Konnevesi, Keski-Suomi
Forrest Route Trail, Revontuli Golf ja Pienmäen talomuseo ovat 52 kilometrin päässä tästä huvilasta. Southern Konnevesi National Park ja Peurunka ovat myös 52 kilometrin päässä.
Hae hinnat
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

Isolahdentie 985, Muurame, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Petajaveden Lomamökki, Vuodepaikkoja 6

Petajaveden Lomamökki, Vuodepaikkoja 6

2 Kirrintie, Petäjävesi, Keski-Suomi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petäjäveden kirkko. Huvila tarjoaa television ja pesukoneen.
375 €
Keuruu Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Keuruu Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Rimmintie 251, Keuruu, Keski-Suomi
Kiviniemen Nature Reserve on 15,6 kilometrin ja Petäjäveden kirkko on 18,2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Keurusselän liikuntapuisto ja Keurusselkä ovat myös 25 kilometrin päässä.

Kohteen Keski-Suomi Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Keski-Suomi parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Keski-Suomi Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Keski-Suomi Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Keski-Suomi Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Keski-Suomi näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Keski-Suomi

Kohteen Keski-Suomi Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Keski-Suomi Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.