Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Tampere

Villa Polaris 275 €
Villa Polaris

Villa Polaris

Lohkaretie 5, Pälkäne
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sappeen hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Villa Borealis 320 €
  Villa Borealis

  Villa Borealis

  Lohkaretie 7, Pälkäne
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sappeen hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Lepaan Matkailun Pikku Rantala 250 €
   Lepaan Matkailun Pikku Rantala

   Lepaan Matkailun Pikku Rantala

   Lepaan Kartanontie 35 A, Lepaa, Hattula
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Hattulan Kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Salkolahti Rentola Hae hinnat
    Salkolahti Rentola

    Salkolahti Rentola

    Kiiltäväinen 16, Orivesi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.

     Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy 425 €
     Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy

     Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy

     168 Aulangon-Heikkilän tie, Hämeenlinna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Aulangon luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      B&B Kommee Kurki Hae hinnat
      B&B Kommee Kurki

      B&B Kommee Kurki

      Houhajärventie 194, Sastamala
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Sastamalan kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Salkolahti Kiiltavainen 100 €
       Salkolahti Kiiltavainen

       Salkolahti Kiiltavainen

       Kiiltäväinen 14, Orivesi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huvila tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä pyykinpesutilat. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Salkolahti Huvikumpu Hae hinnat
        Salkolahti Huvikumpu

        Salkolahti Huvikumpu

          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.

         Lepaan Matkailun Iso Rantala 250 €
         Lepaan Matkailun Iso Rantala

         Lepaan Matkailun Iso Rantala

         Lepaan Kartanontie 35 A, Lepaa, Hattula
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Hattulan Kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja viinitilan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.

          Salkolahti Minttu Hae hinnat
          Salkolahti Minttu

          Salkolahti Minttu

          Niemijärventie 310, Orivesi
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.

           Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy Hae hinnat
           Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy

           Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy

           Aulanko Nature Reserve, Hämeenlinna
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Salkolahti Tikkamaki Hae hinnat
            Salkolahti Tikkamaki

            Salkolahti Tikkamaki

            Niemijärventie 250, Orivesi
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kohteen Tampere Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Tampere parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Tampere Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Tampere Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Tampere Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Tampere näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Tampere

             Kohteen Tampere Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Tampere Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tampere

             Näytä kaikki 126 majoitusliikettä kohteessa Tampere
             Scandic Tampere City Hae hinnat
             Scandic Tampere City

             Scandic Tampere City

             Hämeenkatu 1, Tampere
               
              3.5 kautta 5.0 Tähteä

              Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aleksanterin kirkko ja Kalevan kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

              Holiday Inn Tampere - Central Station 82 €
              Holiday Inn Tampere - Central Station

              Holiday Inn Tampere - Central Station

              Rautatienkatu 21, Tampere
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kalevan kirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

               Holiday Club Tampereen Kylpylä 84 €
               Holiday Club Tampereen Kylpylä

               Holiday Club Tampereen Kylpylä

               Lapinniemenranta 12, Tampere
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Rauhaniemen uimaranta ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kalevan kirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

                Scandic Tampere Station Hae hinnat
                Scandic Tampere Station

                Scandic Tampere Station

                Ratapihankatu 37, Tampere
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kalevan kirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.