Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Mökit Tampere

Hae hinnat
Salkolahti Tivoli

Salkolahti Tivoli

2.5 kautta 5.0 Anttilanrannatie 38, Orivesi
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaille takan ja yksityisen pihan.
Hae hinnat
Salkolahti Tuura

Salkolahti Tuura

2.5 kautta 5.0 Niemijärventie 252, Orivesi
Tämä mökki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä pyykinpesutilat. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Salkolahti Harttentupa

Salkolahti Harttentupa

2.5 kautta 5.0 Anttilanrannatie 26, Orivesi
Tämä mökki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen pihan.
Hae hinnat
Salkolahti Tontti

Salkolahti Tontti

2.5 kautta 5.0 Niemijärventie 312, Orivesi
Tämä mökki tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Salkolahti Vehmaanpirtti

Salkolahti Vehmaanpirtti

2.5 kautta 5.0 Anttilanrannantie 16, Orivesi
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa keittiön ja mikroaaltouunin.

Kohteen Tampere Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Tampere on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Tampere hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Tampere Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Tampere – vietä erilainen perheloma

Kohteen Tampere Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Tampere Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Tampere vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Tampere Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Tampere Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.