Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Tampere

88 €
Homeland

Homeland

3.5 kautta 5.0 Kullervonkatu 19/a, Tampere
Homeland on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
180 €
Holiday Club Tampere apartments

Holiday Club Tampere apartments

3.5 kautta 5.0 Lapinniemenranta 12, Tampere
Holiday Club Tampere apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rauhaniemen uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 109 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja älytelevision.
Hae hinnat
Comodo Apartments Tampere

Comodo Apartments Tampere

Various Addresses, Tampere
Comodo Apartments Tampere sijaitsee lähellä kohdetta Pyynikin kesäteatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Tampere

Näytä kaikki 111 majoitusliikettä kohteessa Tampere
Holiday Inn Tampere - Central Station 86 €
Holiday Inn Tampere - Central Station

Holiday Inn Tampere - Central Station

Rautatienkatu 21, Tampere
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Koskikeskus ja Muumimuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Courtyard by Marriott Tampere City 87 €
  Courtyard by Marriott Tampere City

  Courtyard by Marriott Tampere City

  YLIOPISTOKATU 57, Tampere
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Muumimuseo, Tampere-talo ja Tampereen yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Koskikeskus ja Stockmann ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Club Tampereen Kylpylä 93 €
   Holiday Club Tampereen Kylpylä

   Holiday Club Tampereen Kylpylä

   Lapinniemenranta 12, Tampere
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rauhaniemen uimaranta, Tampereen tuomiokirkko ja Stockmann sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Muumimuseo ja Tampere-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 113 €
    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Satakunnankatu 13, Tampere
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tampereen tuomiokirkko, Stockmann ja Koskikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Lenin-museo ja Aleksanterin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.