Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Huvilat Hämeenlinna

425 €
Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy

Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy

3.5 kautta 5.0 168 Aulangon-Heikkilän tie, Hämeenlinna
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy

Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy

3.5 kautta 5.0 Aulanko Nature Reserve, Hämeenlinna
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Kuohijarvi Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Kuohijarvi Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Gammelgardin Nature Reserve, Untulanharjun Nature Reserve ja Makasiininmaen Nature Reserve ovat 25 kilometrin päässä tästä huvilasta. Linnamaen Nature Reserve ja Sappeen matkailukeskus ovat myös 40 kilometrin päässä.
357 €
Villa Niemikylätissä, Suomessa

Villa Niemikylätissä, Suomessa

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kolunmaan Nature Reserve. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.
700 €
Aulanko Talo, Nukkuu 4

Aulanko Talo, Nukkuu 4

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
331 €
Torvoila Talo, Nukkuu 6

Torvoila Talo, Nukkuu 6

Sappeen hiihtokeskus, Sappeen matkailukeskus ja Pakanranta ovat 25 kilometrin päässä tästä huvilasta. Iso Arajärvi ja Hattulan Kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
370 €
Vehmainen Talo, Nukkuu 6

Vehmainen Talo, Nukkuu 6

Kylän ranta, Suruttoman ranta ja Klemolan Nature Reserve ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Pauninkorven Nature Reserve ja Loytokorven Nature Reserve ovat myös 20 kilometrin päässä.
273 €
Miehoila Talo, Nukkuu 6

Miehoila Talo, Nukkuu 6

Kolunmaan Nature Reserve on 17,3 kilometrin ja Emosaaren Nature Reserve on 19,8 kilometrin päässä tästä huvilasta. Sappeen hiihtokeskus ja Sappeen matkailukeskus ovat myös 32 kilometrin päässä.
489 €
Vaha-evo Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Vaha-evo Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Gammelgardin Nature Reserve, Untulanharjun Nature Reserve ja Makasiininmaen Nature Reserve ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Linnamaen Nature Reserve sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.
415 €
Villa Lehdesmäellä

Villa Lehdesmäellä

Metsalan Nature Reserve, Kolunmaan Nature Reserve ja Kyopelivuoren Nature Reserve ovat 25 kilometrin päässä tästä huvilasta. Emminkankaan Nature Reserve ja Emosaaren Nature Reserve ovat myös 25 kilometrin päässä.
386 €
Torvoila Talo, Nukkuu 7

Torvoila Talo, Nukkuu 7

Kolunmaan Nature Reserve on 16,1 kilometrin ja Emosaaren Nature Reserve on 18,6 kilometrin päässä tästä huvilasta. Sappeen hiihtokeskus ja Sappeen matkailukeskus ovat myös 25 kilometrin päässä.
402 €
Sarkisilta Talo, Nukkuu 8

Sarkisilta Talo, Nukkuu 8

Pakanranta on 12,6 kilometrin päässä tästä huvilasta. Myllysaaren museo ja Hattulan Kirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Lotilanjärven uimaranta ja Pappilanniemen ranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
403 €
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

Hattulan Kirkko, Pappilanniemen ranta ja Pakanranta ovat 25 kilometrin päässä tästä huvilasta. Eerolan ranta ja Parolan panssarimuseo ovat myös 25 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Vanaja Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Vanaja Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Helgelidin Nature Reserve. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.
357 €
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 5 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 5 Kanssa

Kolunmaan Nature Reserve on 17,3 kilometrin ja Emosaaren Nature Reserve on 19,7 kilometrin päässä tästä huvilasta. Sappeen hiihtokeskus ja Sappeen matkailukeskus ovat myös 25 kilometrin päässä.

Kohteen Hämeenlinna Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Hämeenlinna parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Hämeenlinna Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Hämeenlinna Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Hämeenlinna Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Hämeenlinna näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Hämeenlinna

Kohteen Hämeenlinna Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Hämeenlinna Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Hämeenlinna

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.