Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Tammela

523 €
Villa Riihialho, Suomi

Villa Riihialho, Suomi

Forssan kirkko, Torronsuo National Park ja Forssa luonnonhistoriallinen museo ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Forssan museo ja Liesjärvi National Park ovat myös 25 kilometrin päässä.
401 €
Villa Riihialho, Suomi

Villa Riihialho, Suomi

Forssan kirkko, Torronsuo National Park ja Forssa luonnonhistoriallinen museo ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Forssan museo sijaitsee 19,8 kilometrin päässä.
330 €
Vacation Home Hilupilttuu in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Hilupilttuu in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Forssan kirkko, Liesjärvi National Park ja Torronsuo National Park ovat 25 kilometrin päässä tästä lomakodista. Forssa luonnonhistoriallinen museo ja Forssan museo ovat myös 25 kilometrin päässä.
283 €
Vacation Home Onkilammi in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Onkilammi in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Liesjärvi National Park on 12,4 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torronsuo National Park ja Forssan kirkko sijaitsevat 25 kilometrin päässä. Salkolan uimaranta ja Uimaranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
356 €
Villa Pääjärvellä

Villa Pääjärvellä

Liesjärvi National Park on 17,1 kilometrin päässä tästä huvilasta. Torronsuo National Park ja Uimaranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Salkolan uimaranta ja Forssan kirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.
339 €
Vacation Home Villa Vuorenpää in Tammela - 7 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Villa Vuorenpää in Tammela - 7 Persons, 2 Bedrooms

Forssan kirkko, Torronsuo National Park ja Forssa luonnonhistoriallinen museo ovat 20 kilometrin päässä tästä lomakodista. Forssan museo ja Liesjärvi National Park ovat myös 25 kilometrin päässä.
433 €
Vacation Home Kuivajärven Huvilakoti in Tammela - 5 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Kuivajärven Huvilakoti in Tammela - 5 Persons, 1 Bedrooms

Forssan kirkko on 15,7 kilometrin ja Liesjärvi National Park on 20 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torronsuo National Park ja Forssa luonnonhistoriallinen museo ovat myös 25 kilometrin päässä.
262 €
Vacation Home Koveroranta in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Koveroranta in Tammela - 4 Persons, 1 Bedrooms

Forssa luonnonhistoriallinen museo, Forssan kirkko ja Forssan museo ovat 32 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torronsuo National Park ja Liesjärvi National Park ovat myös 40 kilometrin päässä.
318 €
Kylmalahti Talo, Nukkuu 4

Kylmalahti Talo, Nukkuu 4

Forssan kirkko, Forssa luonnonhistoriallinen museo ja Forssan museo ovat 32 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torronsuo National Park ja Liesjärvi National Park ovat myös 40 kilometrin päässä.
293 €
Vacation Home Minervahovi in Tammela - 6 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Minervahovi in Tammela - 6 Persons, 2 Bedrooms

Liesjärvi National Park on 17,1 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torronsuo National Park ja Uimaranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Salkolan uimaranta ja Forssan kirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.
92 €
Petäys Resort

Petäys Resort

3.5 kautta 5.0 Petäyksentie 35, Tyrvanto, Hattula
Petäys Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emosaaren Nature Reserve. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 71 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
112 €
Scandic Aulanko

Scandic Aulanko

4.0 kautta 5.0 Aulangontie 93, Hämeenlinna
Scandic Aulanko on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 4 sisäuima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 246 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
92 €
Scandic Forssa

Scandic Forssa

3.5 kautta 5.0 Hämeentie 7, Forssa
Scandic Forssa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Forssa luonnonhistoriallinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Matin ja Maijan Majatalo

Matin ja Maijan Majatalo

3.0 kautta 5.0 5 Eteläkatu, Hämeenlinna
Matin ja Maijan Majatalo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sibeliuksen syntymäkoti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Hotelli Vanajanlinna

Hotelli Vanajanlinna

3.0 kautta 5.0 Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna
Hotelli Vanajanlinna sijaitsee lähellä kohdetta Solvikin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Tammela hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Tammela? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Tammela tutustuminen


Tammela tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tammela ja sen lähellä kuuluu:

  • Forssan kirkko
  • Forssa luonnonhistoriallinen museo
  • Forssan museo

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tammela?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Tammela, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tammela, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja toukokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

  • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 4°C ja öisin -12°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
  • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja -4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 4 cm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 22°C ja öisin 4°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 10°C ja -9°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
  • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Tammela on 22 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tammela

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.