Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Loimaa

298 €
Vacation Home Kylämattila in Loimaa - 10 Persons, 5 Bedrooms

Vacation Home Kylämattila in Loimaa - 10 Persons, 5 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Loimaa, Lounais-Suomi
Puurijärvi-Isosuo National Park, Ylistenjärven uimaranta ja Kurjenrahka National Park ovat 52 kilometrin päässä tästä lomakodista.
92 €
Scandic Forssa

Scandic Forssa

3.5 kautta 5.0 Hämeentie 7, Forssa
Scandic Forssa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Forssa luonnonhistoriallinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Majatalo Myötätuuli

Majatalo Myötätuuli

2.5 kautta 5.0 32 Hämeenojantie, Somero, Varsinais-Suomi
Majatalo Myötätuuli tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
95 €
Vammalan Seurahuone

Vammalan Seurahuone

3.0 kautta 5.0 Puistokatu 4, Sastamala
Vammalan Seurahuone sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herra Hakkaraisen talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Anttilan Tila - Kartano Hostel

Anttilan Tila - Kartano Hostel

3.0 kautta 5.0 Sonnilantie 111, Kokemäki
Anttilan Tila - Kartano Hostel tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Ahlströmin Ruukki Kauttua

Ahlströmin Ruukki Kauttua

3.0 kautta 5.0 Sepäntie 3, Eura
Ahlströmin Ruukki Kauttua on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lohiluoma. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotelli Maakunta

Hotelli Maakunta

2.0 kautta 5.0 Keskuskatu 12, Forssa
Hotelli Maakunta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Forssa luonnonhistoriallinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Sieravuori Resort

Sieravuori Resort

2.5 kautta 5.0 Sieravuorentie 117, Eura
Sieravuori Resort tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 36 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Alanteen matkailutila

Alanteen matkailutila

2.5 kautta 5.0 47 Kauppilantie, Paimio
Alanteen matkailutila tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
B&B Kommee Kurki

B&B Kommee Kurki

3.5 kautta 5.0 Houhajärventie 194, Sastamala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Ylistenjärven uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
310 €
Vacation Home Hikihelmi in Oripää - 8 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Hikihelmi in Oripää - 8 Persons, 2 Bedrooms

Lohiluoma, Euran kirkko ja Kiperi ovat 40 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Puurijärvi-Isosuo National Park ja Kurjenrahka National Park ovat myös 52 kilometrin päässä.
344 €
Vacation Home Tuisku in Punkalaidun - 8 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Tuisku in Punkalaidun - 8 Persons, 2 Bedrooms

Ylistenjärven uimaranta, Sastamalan kaupungintalo ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ovat 40 kilometrin päässä tästä lomakodista. Herra Hakkaraisen talo ja Uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
344 €
Vacation Home Muisku in Punkalaidun - 8 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Muisku in Punkalaidun - 8 Persons, 2 Bedrooms

Ylistenjärven uimaranta, Sastamalan kaupungintalo ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ovat 32 kilometrin päässä tästä lomakodista. Herra Hakkaraisen talo ja Puurijärvi-Isosuo National Park ovat myös 32 kilometrin päässä.
447 €
Villa Punkalaidunissa

Villa Punkalaidunissa

Ylistenjärven uimaranta, Sastamalan kaupungintalo ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ovat 40 kilometrin päässä tästä huvilasta. Herra Hakkaraisen talo ja Puurijärvi-Isosuo National Park ovat myös 40 kilometrin päässä.
245 €
Vacation Home Leijankorpi in Pöytyä - 5 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Leijankorpi in Pöytyä - 5 Persons, 1 Bedrooms

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Kurjenrahka National Park. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja television.

Kohteen Loimaa hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Loimaa? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.

Viimeksi varatut hotellit Loimaa

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.