Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.8. - 25.8.
Ensi viikonloppuna
30.8. - 1.9.

Varatuimmat hotellit Salo

Scandic Salo Hae hinnat
Scandic Salo

Scandic Salo

Länsiranta 10, Salo
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Salon taidemuseo Veturitalli on 0,8 kilometrin ja Rikalanmäki on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Wiurilan kartano sijaitsee 6,2 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pii Hotel 59 €
  Pii Hotel

  Pii Hotel

  Joensuunkatu 1, Salo
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Salon taidemuseo Veturitalli on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skanssi Shopping Center sijaitsee 50,7 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Fjalar 141 €
   Hotel Fjalar

   Hotel Fjalar

   Rinteentie 5, Salo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Salon taidemuseo Veturitalli on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skanssi Shopping Center sijaitsee 50,4 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Matilda VIP Cottages 130 €
    Matilda VIP Cottages

    Matilda VIP Cottages

    Karvarinkulma 1, Salo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 32 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä ja rannan tuntumassa olevasta mökistä. Tammisaaren museokeskus sijaitsee 51,2 kilometrin päässä.

     Hotel Salora 64 €
     Hotel Salora

     Hotel Salora

     Salorankatu 5-7, Salo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Skanssi Shopping Center sijaitsee 50,6 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kirjakkalan Ruukkikylä Hae hinnat
      Kirjakkalan Ruukkikylä

      Kirjakkalan Ruukkikylä

      Hamarijärventie 62, Salo
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano ovat 25 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tammisaaren museokeskus sijaitsee 51,9 kilometrin päässä.

       Hotelli Salo Hae hinnat
       Hotelli Salo

       Hotelli Salo

       Asemakatu 5, Salo
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Salon taidemuseo Veturitalli on 0,5 kilometrin ja Rikalanmäki on 4,6 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Wiurilan kartano sijaitsee 6,3 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostel Linnasmäki 73 €
        Hostel Linnasmäki

        Hostel Linnasmäki

        Lustokatu 7, Turku
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Turun yliopisto, Sibeliusmuseo ja Turun tuomiokirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hostellista. Ǻbo Akademi ja Turun kauppatori ovat myös 5 kilometrin päässä.

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Salo

         Jos matkakohteesi on Salo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Salo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Salo hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Salo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Salo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Salo hotellia

         Kohteesta Salo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Salo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Salo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Salo

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.