Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hämeenlinna – Matkat

Riippumatta siitä, kestääkö matka kohteeseen Hämeenlinna pari päivää vai useita viikkoja, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin pystyt nauttimaan kaupungista täysin siemauksin.

Hämeenlinna – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Hämeenlinna? Päiväkausia kestävistä seikkailuista aina lyhyempiin minilomiin – ebookers on lomamatkojen todellinen asiantuntija.

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n alennuksesta, kun ostat sekä lennot että hotellihuoneet palvelustamme.

Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lakata miettimästä ja lähteä lomalle.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet varannut paketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen muualta 48 tunnin sisällä, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä sinulle hintojen välisen erotuksen. Miksi enää jahkailisit?

Maailma on pullollaan paikkoja, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai rauhallista rantakohdetta? Valitsitpa minkä tahansa, viimeinkin on tullut aika pakata laukut ja lähteä reissuun!

Varausehtoja sovelletaan.

Hämeenlinna – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Lahti, jonka asukkaista suunnilleen 47 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 8 km luoteeseen naapurikaupungista (Harviala) ja 95 km pohjoiseen koko maan pääkaupungista (Helsinki).

Tarvitsetko rentouttavan hetken luonnon keskellä? Lataa akkusi kauniissa maisemissa kohteessa Aulangon luonnonsuojelualue.

Näet historian heräävän henkiin kohteessa Sibeliuksen syntymäkoti, joka on yksi tämän alueen olennaisimmista historiallisista nähtävyyksistä.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tarkoitus oli suojella asukkaita hyökkäyksiltä. Upea arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Jos olet uskonnollinen tai vain kiinnostunut oppimaan uusia asioita, vierailu kohteessa Hattulan Kirkko tuo varmasti lisää sisältöä matkaasi.

Hämeenlinna – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan kiireesti silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla ainoastaan 3 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on takuulla viisasta varata heti!

Ovatko tähtäimessäsi arvostetuimpiin kuuluvat majoitusliikkeemme? Muutamia esimerkkejä ovat Spa Hotel Rantasipi Aulanko ja Cumulus Hameenlinna, joiden pehmeät tyynyt ja sileät lakanat, viihtyisät huoneet ja lämminhenkinen palvelu odottavat vieraita.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hämeenlinna

Näytä kaikki 96 majoitusliikettä kohteessa Hämeenlinna
Scandic Aulanko

Scandic Aulanko

Aulangontie 93, Hämeenlinna
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (80 arvostelua)

  Scandic Aulanko on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aulangon luonnonsuojelualue. ...

  Scandic Aulanko112 €

  Scandic Aulanko112 €
  Scandic Hämeenlinna City

  Scandic Hämeenlinna City

  Raatihuoneenkatu 16-18, Hämeenlinna
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (43 arvostelua)

   Scandic Hämeenlinna City on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sibeliuksen syntymäkoti. ...

   Scandic Hämeenlinna City89 €

   Scandic Hämeenlinna City89 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.