Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Asunnot Keski-Suomi

70 €
Harmooni Suites

Harmooni Suites

3.5 kautta 5.0 Hannikaisenkatu 39, Jyväskylä
Harmooni Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
The Harbour Apartments

The Harbour Apartments

3.5 kautta 5.0 Satamakatu 13, Jyväskylä
The Harbour Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lutakon uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Local Nordic Apartments - Moose

Local Nordic Apartments - Moose

4.0 kautta 5.0 Kauppakatu 5, Jyväskylä
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Local Nordic Apartments - Snow Weasel

Local Nordic Apartments - Snow Weasel

4.0 kautta 5.0 Vaasankatu 2 A3, Jyväskylä
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
176 €
Holiday Club Himos Superior Apartments

Holiday Club Himos Superior Apartments

3.5 kautta 5.0 Länsi-Himoksentie 4, Jämsä
Holiday Club Himos Superior Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Himos Areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kotimaailma Apartments Jyväskylä

Kotimaailma Apartments Jyväskylä

3.5 kautta 5.0 Kauppakatu 12, Jyväskylä
Kotimaailma Apartments Jyväskylä sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
81 €
Asunto Keskellä Kaunista Etelä-savon Maisemaa, Ystävällisesti

Asunto Keskellä Kaunista Etelä-savon Maisemaa, Ystävällisesti

5 Karjatie, flat number 1, Jyväskylä, Keski-Suomi
Leivonmäki National Park, Keinolan uimaranta ja Laivarannan uimaranta ovat 40 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Uimaranta ja Rillunniemi ovat myös 52 kilometrin päässä.
73 €
City Apartment

City Apartment

3.0 kautta 5.0 Väinönkatu 7, Jyväskylä
City Apartment on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Park Site Apartment

Park Site Apartment

3.5 kautta 5.0 Minna Canthin katu 14, Jyväskylä
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Paikalliset Pohjoismaiset Huoneistot - Hearty Lynx

Paikalliset Pohjoismaiset Huoneistot - Hearty Lynx

Väinönkatu 36 A1, Jyväskylä, 40100,, Finland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Paikalliset Pohjoismaiset Huoneistot - Snow Weasel

Paikalliset Pohjoismaiset Huoneistot - Snow Weasel

Vaasankatu 2 A3, Jyväskylä, 40100,, Finland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toivolan vanha piha. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Three Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ailakinkatu 22

Three Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ailakinkatu 22

3.0 kautta 5.0 Ailakinkatu 22, Jyväskylä, Keski-Suomi
Three Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ailakinkatu 22 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tourujoen Nature Reserve. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Äänekoski, Kyminkatu 6

Two Bedroom Apartment in Äänekoski, Kyminkatu 6

2.5 kautta 5.0 Kyminkatu 6, Äänekoski, Keski-Suomi
Two Bedroom Apartment in Äänekoski, Kyminkatu 6 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kotakennään uimaranta. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ahdinkatu 18

One Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ahdinkatu 18

3.0 kautta 5.0 Ahdinkatu 18, Jyväskylä, Keski-Suomi
One Bedroom Apartment in Jyväskylä, Ahdinkatu 18 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän jäähalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Jyväskylä, Silokkaantie 9

Two Bedroom Apartment in Jyväskylä, Silokkaantie 9

3.5 kautta 5.0 Silokkaantie 9, Jyväskylä, Keski-Suomi
Two Bedroom Apartment in Jyväskylä, Silokkaantie 9 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Myllyjärven uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Keski-Suomi, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Keski-Suomi todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Keski-Suomi – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Keski-Suomi, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Keski-Suomi nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Keski-Suomi sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Keski-Suomi nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Keski-Suomi Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Keski-Suomi hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Keski-Suomi

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Keski-Suomi, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Keski-Suomi parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.