Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Asunnot Oulu

78 €
Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

3.5 kautta 5.0 Pekurintie 2, Kempele
Forenom Aparthotel Kempele on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ouluntullin uimapaikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
77 €
Oulu Hotelli Apartments

Oulu Hotelli Apartments

3.0 kautta 5.0 Asemakatu 41, Oulu
Oulu Hotelli Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Eazy Home

Eazy Home

IRMANTIE 3 C 38, Oulu
Eazy Home sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oulun yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
119 €
Roost Pakkahuone 12

Roost Pakkahuone 12

3.0 kautta 5.0 Pakkahuoneenkatu 19 A 12, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Roost Pakkahuone 13

Roost Pakkahuone 13

3.0 kautta 5.0 Pakkahuoneenkatu 19 A 13, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kotimaailma Apartments Oulu

Kotimaailma Apartments Oulu

4.0 kautta 5.0 Vanhantullinkatu 3, Oulu, Pohjois-Suomi
Kotimaailma Apartments Oulu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mannerheimin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Roost Villa Koiteli

Roost Villa Koiteli

3.5 kautta 5.0 Ylikyläntie 180, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Laivakankaan uimapaikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
5,556 €
Entire Apartment- 3 Bedrooms, Bathroom, Kitchen, WC

Entire Apartment- 3 Bedrooms, Bathroom, Kitchen, WC

Ratakatu 9A 6, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun Energia-areena. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Oulu Hotelli Apartments Lite

Oulu Hotelli Apartments Lite

3.0 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Roost Syrjäkatu

Roost Syrjäkatu

3.0 kautta 5.0 Syrjäkatu 1 A 1-2, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun Energia-areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Big-ideal-safe Paikka Oulussa Lähellä Kaikkia Paikkoja, Ilmainen Pysäköinti ja Nopea Vastaus

Big-ideal-safe Paikka Oulussa Lähellä Kaikkia Paikkoja, Ilmainen Pysäköinti ja Nopea Vastaus

3 Irmantie, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oulun yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Oulu, Satamatie 18

One Bedroom Apartment in Oulu, Satamatie 18

3.5 kautta 5.0 Satamatie 18, Oulu
One Bedroom Apartment in Oulu, Satamatie 18 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oulun uimaranta. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Roost Pakkahuone 1

Roost Pakkahuone 1

3.0 kautta 5.0 19 Pakkahuoneenkatu, Oulu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18

Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18

3.0 kautta 5.0 Satamatie 18, Oulu
Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oulun uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18

Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18

3.0 kautta 5.0 Satamatie 18, Oulu
Studio Apartment in Oulu, Satamatie 18 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oulun uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Oulu, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Oulu todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Oulu – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Oulu, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Oulu nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Oulu sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Oulu nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Oulu Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Oulu hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Oulu

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Oulu, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Oulu parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.