Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Huvilat Barcelona

Hae hinnat
Yogivilla

Yogivilla

3.5 kautta 5.0 Passeig Marítim 84, Castelldefels, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alcam Can Macia

Alcam Can Macia

4.0 kautta 5.0 Carrer del Bedoll 18, Corbera De Llobregat
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Sant Ponçin luostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olala Sea&City View Villa

Olala Sea&City View Villa

4.0 kautta 5.0 Calle Joan XXIII, 7, Teia, Katalonia
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Illa Fantasia (vesipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
192 €
Casa Cristofor Colom

Casa Cristofor Colom

3.0 kautta 5.0 Carrer Cristofòr Colom, 78, Vilassar de Mar
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ponent Beach. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa With 7 Bedrooms in Rubí, With Wonderful Mountain View, Private Pool, Enclosed Garden - 25 km From the Beach

Villa With 7 Bedrooms in Rubí, With Wonderful Mountain View, Private Pool, Enclosed Garden - 25 km From the Beach

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Sant Joan de Deu sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa With 4 Bedrooms in Badalona, With Wonderful sea View, Private Pool, Furnished Terrace - 3 km From the Beach

Villa With 4 Bedrooms in Badalona, With Wonderful sea View, Private Pool, Furnished Terrace - 3 km From the Beach

3.5 kautta 5.0 Carrer d'Afrodita 14, Badalona, Katalonia
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta La Maquinista. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Casa entre mar y montaña

Casa entre mar y montaña

3.0 kautta 5.0 Jacint Verdaguer, 1, Castelldefels, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Victoria Barcelona

Villa Victoria Barcelona

4.5 kautta 5.0 Paseo Maragall 347, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça d'Eivissan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Ca la Pepa

Ca la Pepa

3.5 kautta 5.0 Carrer del Carme, 12, Vilassar de Mar
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de l'Astillero. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
White House

White House

3.5 kautta 5.0 Carrer Gabriel Miró 16, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Magnolia

Villa Magnolia

3.5 kautta 5.0 Carrer Garbí 11, Mataro, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Argentonan vesiruukkumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Santa Marta

Villa Santa Marta

4.5 kautta 5.0 Barcelona, Carrer Santa Marta 10, Barcelona, Barcelona
tämä huvila on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Maquinista. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
HomeHolidaysRentals Niza - Costa Barcelona

HomeHolidaysRentals Niza - Costa Barcelona

3.5 kautta 5.0 de Montcabrer 12, Vilassar de Dalt
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Illa Fantasia (vesipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Pink House

Pink House

3.5 kautta 5.0 Carrer Gabriel Miró 12, Barcelona, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
7 Huoneen Villa Rubissa, Muntainen Näkymät, Yksityinen Uima-allas, Puutarha

7 Huoneen Villa Rubissa, Muntainen Näkymät, Yksityinen Uima-allas, Puutarha

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

Kohteen Barcelona Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Barcelona parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Barcelona Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Barcelona Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Barcelona näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Barcelona

Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Barcelona Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Barcelona

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.