Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Barcelona

Alcam Can Macia Hae hinnat
Alcam Can Macia

Alcam Can Macia

Carrer del Bedoll 18, Corbera De Llobregat
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Sant Joan de Deu sairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Villa Magnolia Hae hinnat
  Villa Magnolia

  Villa Magnolia

  Carrer Garbí 11, Mataro, Barcelona
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Argentonan vesiruukkumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

   Casa Cristofor Colom 158 €
   Casa Cristofor Colom

   Casa Cristofor Colom

   Carrer Cristofòr Colom, 78, Vilassar de Mar
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de l'Astillero. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Olala Sea&City View Villa 333 €
    Olala Sea&City View Villa

    Olala Sea&City View Villa

    Calle Joan XXIII, 7, Teia, Katalonia
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Illa Fantasia (vesipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

     Villa Antonia; Merinäköala, Puutarha, Uima-allas, Grilli, Juhlatila, 5 Makuuhuonetta 462 €
     Villa Antonia; Merinäköala, Puutarha, Uima-allas, Grilli, Juhlatila, 5 Makuuhuonetta

     Villa Antonia; Merinäköala, Puutarha, Uima-allas, Grilli, Juhlatila, 5 Makuuhuonetta

     Camí de Valldeix 29, Mataro, Katalonia
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Platja de Sant Simó. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän ja concierge-palvelut. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.

      Casa entre mar y montaña Hae hinnat
      Casa entre mar y montaña

      Casa entre mar y montaña

      Jacint Verdaguer, 1, Castelldefels, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Villa Santa Marta 1,200 €
       Villa Santa Marta

       Villa Santa Marta

       Barcelona, Carrer Santa Marta 10, Barcelona, Barcelona
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        tämä huvila on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Maquinista. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin ja baarin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

        Sea&Mountain Villa w Pool close to BCN Center Hae hinnat
        Sea&Mountain Villa w Pool close to BCN Center

        Sea&Mountain Villa w Pool close to BCN Center

        1 Carrer Geranis, Premia de Dalt
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Illa Fantasia (vesipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Be My Guest House Argo Castelldefels Hae hinnat
         Be My Guest House Argo Castelldefels

         Be My Guest House Argo Castelldefels

         Carrer de Girona, 5, Castelldefels, Katalonia
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Designtorni Lähellä Barcelonaa, oma Uima-allas ja Puutarha, Josta on Näkymät + Wifi Hae hinnat
          Designtorni Lähellä Barcelonaa, oma Uima-allas ja Puutarha, Josta on Näkymät + Wifi

          Designtorni Lähellä Barcelonaa, oma Uima-allas ja Puutarha, Josta on Näkymät + Wifi

            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Catalunya en Miniatura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

           Villa Victoria Barcelona Hae hinnat
           Villa Victoria Barcelona

           Villa Victoria Barcelona

           Paseo Maragall 347, Casa, Barcelona
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça d'Eivissan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

            White House Hae hinnat
            White House

            White House

            Carrer Gabriel Miró 16, Barcelona
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palau Sant Jordi (areena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kohteen Barcelona Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Barcelona parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Barcelona Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Barcelona Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Barcelona näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Barcelona

             Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Barcelona Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Barcelona Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Barcelona parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Barcelona Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Barcelona Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Barcelona näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Barcelona

             Kohteen Barcelona Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Barcelona Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 4 563 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 83 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Hotel Barcelona Universal 54 €
              Hotel Barcelona Universal

              Hotel Barcelona Universal

              Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel SB Plaza Europa 69 €
               Hotel SB Plaza Europa

               Hotel SB Plaza Europa

               Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Colón Barcelona 140 €
                Hotel Colón Barcelona

                Hotel Colón Barcelona

                Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.