Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.12. - 16.12.
Ensi viikonloppuna
21.12. - 23.12.

Aina edulliset hotellit – Madrid

Hotel Escuela Madrid 41 €
Hotel Escuela Madrid

Hotel Escuela Madrid

Crta de Colmenar Viejo salidas 14 y 15, Madrid
   
  2.5 kautta 5.0

  Universidad Autónoma de Madrid on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Hospital Ruber Internacional ja Britannian lähetystö sijaitsevat 10 kilometrin päässä. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Estadio Santiago Bernabéu ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Atlantico Madrid 112 €
  Hotel Atlantico Madrid

  Hotel Atlantico Madrid

  Gran Via 38, Madrid
    
   4,6
   /5 (42 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Teatro Lara, Plaza Mayor (aukio) ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna ja Almudenan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Regina 95 €
   Hotel Regina

   Hotel Regina

   Alcala 19, Madrid
     
    4,2
    /5 (171 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Las Calatravasin kirkko ja Real Casa de la Aduana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Nuevo Boston 63 €
    Hotel Nuevo Boston

    Hotel Nuevo Boston

    Avenida de Aragon 332, Madrid
      
     4,6
     /5 (12 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Estadio Wanda Metropolitano on 4,8 kilometrin ja päässä tästä hotellista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Parque del Buen Retiro (puisto) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Museo del Prado (museo) ja Plaza Mayor (aukio) ovat myös 20 kilometrin päässä. Alameda de Osunan asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Madrid

     Puerta del Sol Rooms 82 €
     Puerta del Sol Rooms

     Puerta del Sol Rooms

     Plaza Puerta del Sol 14-4, Madrid
       
      3,8
      /5 (19 arvostelua)
      1.0 kautta 5.0

      Puerta del Solin aukio, El Oso y el Madrono ja Real Casa de la Aduana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostalista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja La Mariblanca ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Solin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sevillan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas 59 €
      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

      Avenida General, 49, Madrid
        
       3,8
       /5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       IFEMA - Feria de Madridin messukeskus on 4,5 kilometrin ja Juan Pablo II on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Estadio Santiago Bernabéu ja Ciudad Real Madrid ovat myös 15 kilometrin päässä. Barajasin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aeropuerto T1-T2-T3:n asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Don Luis 40 €
       Hotel Don Luis

       Hotel Don Luis

       Avenida General 12, Madrid
         
        3,2
        /5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        IFEMA - Feria de Madridin messukeskus on 4,9 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Ciudad Real Madrid ja Juan Pablo II sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Estadio Santiago Bernabéu ja Avenida America ovat myös 15 kilometrin päässä. Barajasin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aeropuerto T1-T2-T3:n asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostal Rias Bajas
        Hostal Rias Bajas

        Hostal Rias Bajas

        San Bernardo 35, Madrid
          
         4,0
         /5 (1 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Oikeusministeriö ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Plaza Mayor (aukio) ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Noviciadon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Santo Domingon asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Madrid

         Relais & Châteaux Hotel Orfila 232 €
         Relais & Châteaux Hotel Orfila

         Relais & Châteaux Hotel Orfila

         Calle de Orfila, 6, Madrid
           
          4,8
          /5 (6 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Plaza de Colon (aukio) ja Parque del Buen Retiro (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Museo del Prado (museo) ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ovat myös 3 kilometrin päässä. Alonso Martínezin asema ja Colónin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Ritz Hae hinnat
          Hotel Ritz

          Hotel Ritz

          Plaza de la Lealtad 5, Madrid
            
           4,0
           /5 (3 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Paseo del Prado ja Museo Nacional Thyssen-Bornemisza sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museo del Prado (museo) ja Parque del Buen Retiro (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Atochan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sevillan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World 255 €
           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World

           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World

           Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid
             
            5,0
            /5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Teatro Real (teatteri) ja Plaza de Oriente (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaanlinna ja Jardines de Sabatini ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema ja Santo Domingon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

            The Westin Palace, Madrid 215 €
            The Westin Palace, Madrid

            The Westin Palace, Madrid

            Plaza de las Cortes, 7, Madrid
              
             4,7
             /5 (9 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Congreso de los Diputados (alahuone), Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Jesús de Medinacelin kirkko ja Lope de Vegan kotimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Antón Martínin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Madrid

             Parhaat hotellit kohteen Madrid eri alueilla

             Salamanca

             Atocha

             Keskusta

             San Blas-Canillejas

             Chamartín

             Barajas

             Chueca

             Chamberi

             Moncloa - Argüelles

             Barrio de las Letras

             Malasaña

             Moncloa-Aravaca

             Ciudad Lineal

             Arturo Soria

             Retiro

             Tetuan

             Hortaleza

             Triángulo del Arte

             La Latina

             Hotellit Madridissa – suositussa lomakaupungissa

             Madrid on Espanjan pääkaupunki, joka sijaitsee erittäin korkealla Kastilian ylängöllä 665 metriä merenpinnan yläpuolella, ja on siten toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Euroopassa.

             Madridin erinomaisen hinta-laatu-suhteen omaavat hotellit

             Madrid sisältää useita laadukkaita hotelleja keskellä keskustaa tai sen kupeessa. Hotellit Madridissa ovat hinnoiltaan suhteellisen edullisia riippuen hotellin palveluista, joita saattavat olla muun muassa ilmainen internet, kätevä lentokenttäkuljetus, concierge ja sisäuima-allas. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Madridista tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Fuenlabradasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Madridin upeat nähtävyydet

             Madrid tarjoaa matkailijalle mahtavia kokemuksia ja vaikuttavia nähtävyyksiä, kuten Paseo del Pradon museokolmikon, joka koostuu Prado-museosta. Museossa esitellään eurooppalaista taidetta 1300-luvulta alkaen. Reina Sofia on taidemuseo, jonka teokset keskittyvät 1900-luvun taiteeseen. Kolmas museo on Thyssen-Bornemiszan yksityinen taidekokoelma, jonka Espanjan valtio osti itselleen. Plaza Mayor on tunnetuin Madridin aukio, jossa riittää aina vilinää.

             Madridista löytyy useita kirkkoja, joista tunnetuimmat ovat Iglesia de San Nicolas ja Basilica de San Francisco El Grande. Kaupungista löytyy myös näkemisen arvoinen vuonna 1599 valmistunut luostari Monasterio de las Descalzas Reales, jonne pääsee sisälle tutustumaan kallisarvoisiin maalauksiin ja muihin aarteisiin. Kaupungissa on myös kauniita viheralueita ja puistoja, kuten suosittu Parque del Buen Retiro, jossa ollaan piknikillä, esiinnytään ja tutustutaan erilaisiin patsaisiin. Puistossa on myös puutarhoja, joista erottuu kaunis ruusutarha. Casa de Campo on toinen suuri viheralue, josta löytyy hauska huvipuisto, eläintarha ja uima-allas.

             Madrid – shoppailijan kaupunki

             Madridissa viihtyvät myös innokkaat shoppailijat, sillä kaupungista löytyy yhtä sun toista hauskaa ja vielä edullisesti. Shoppailijan kannattaa tutustua kävelykatujen, kuten Calle Preciados -kadun varrella oleviin liikkeisiin. Puerta del Sol -aukion kupeessa sijaitsee ostoskeskus El Cortes Ingles, joka sisältää runsaasti erilaisia liikkeitä. Aukiolta kannattaa kulkea eteenpäin Plaza Mayorille, josta löytyy herkullisia elintarvikkeita, leivonnaisia ja muuta mukavaa. Tästä eteenpäin kuljettaessa ilmestyy eteen El Rastro, joka on Madridin suurin kirpputori. Torilla kannattaa viettää hetki ja tutkia myytävänä olevia tuotteita.

             Aterioi Madridin tapaan

             Madridissa löytyy ravintoloita ja muita ruokailupaikkoja joka puolelta, ja kaupungin tunnetuin herkku on jamon iberico, joka roikkuu myymälöiden katosta. Jamon iberico on ilmakuivattua kinkkua. Chorizo on paikallista herkkumakkaraa. Yksi herkku on cocido madrileno, joka on sisäelimistä ja pavuista valmistettua muhennosta. Tapakset ovat välipalaherkkuja, joita syödään silloin kun mieli tekee.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Madrid

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.