Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Madrid

84 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

4.0 kautta 5.0 C/ Gran Via, 84, Madrid
Hotel Riu Plaza España on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 583 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Hotel Maydrit Airport

Hotel Maydrit Airport

4.0 kautta 5.0 Piragua 1, Madrid, Madrid
Hotel Maydrit Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi El Capricho (puisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
57 €
Hotel ILUNION Atrium

Hotel ILUNION Atrium

4.0 kautta 5.0 Emilio Vargas, 3 y 5, Madrid, Madrid
Hotel ILUNION Atrium on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
73 €
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center

Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon, 400, Madrid, Madrid
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja IFEMA - Feria de Madridin messukeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
49 €
Hotel Nuevo Madrid

Hotel Nuevo Madrid

4.0 kautta 5.0 C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Madrid on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 226 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
48 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Boston on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
67 €
Axel Hotel Madrid - Adults Only

Axel Hotel Madrid - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Atocha 49, Madrid
Axel Hotel Madrid - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

2.0 kautta 5.0 Avenida General, 49, Madrid, Madrid
Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 168 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
64 €
Sercotel Madrid Aeropuerto

Sercotel Madrid Aeropuerto

4.0 kautta 5.0 Calle del Galeon, 25, Madrid, Madrid
Sercotel Madrid Aeropuerto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Alamedan linna on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
91 €
Barceló Imagine

Barceló Imagine

5.0 kautta 5.0 Calle Agustin de Foxa, 32, Chamartin, Plaza Castilla, Madrid
Barceló Imagine on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
57 €
Hotel ILUNION Alcalá Norte

Hotel ILUNION Alcalá Norte

4.0 kautta 5.0 Calle de San Romualdo, 30, Madrid, Madrid
Hotel ILUNION Alcalá Norte on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Estadio Wanda Metropolitano. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
57 €
Hotel ILUNION Pio XII

Hotel ILUNION Pio XII

4.0 kautta 5.0 Avenida Pio XII, 77, Madrid, Madrid
Hotel ILUNION Pio XII on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Castilla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Hotel Liabeny

Hotel Liabeny

4.0 kautta 5.0 Calle de la Salud 3, Madrid
Hotel Liabeny on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 220 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
57 €
Hotel Regina

Hotel Regina

3.0 kautta 5.0 Alcala 19, Madrid, Madrid
Hotel Regina on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Gran Vía -katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 175 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
60 €
ARTIEM Madrid

ARTIEM Madrid

4.0 kautta 5.0 Calle de Juan Perez Zuniga, 20, Madrid, Madrid
ARTIEM Madrid on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Las Ventas (härkätaisteluareena) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Madrid

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Madrid

Näytä kaikki

Kohteen Madrid hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Madrid? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Estadio Santiago Bernabéu, Puerta del Sol (portti) ja Plaza Mayor (aukio). Voit valita 5911 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Madrid löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Madrid, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Madrid tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 195 lentokenttähotellia
 • 308 halpaa hotellia
 • 537 lapsiystävällistä hotellia
 • 166 luksushotellia
 • 201 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Madrid

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Madrid, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Madrid niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Cats Chill Out Hostel Madrid
 • Puerta del Sol Rooms
 • Hostal Era Alonso Martinez

Nämä kohteen Madrid hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Emperador
 • Dear Hotel Madrid
 • SmartRental Collection Gran Via Capital

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Madrid pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Claridge Madrid
 • Only YOU Hotel Atocha
 • NH Collection Madrid Eurobuilding

Kohteeseen Madrid tutustuminen

Urbaani Madrid on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja muistomerkeistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Madrid ja sen lähellä kuuluu:

 • Puerta del Sol (portti)
 • Plaza Mayor (aukio)
 • Gran Vía -katu
 • Museo Nacional Thyssen-Bornemisza
 • Royal Palace of Madrid
 • Museo del Prado (museo)
 • Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Madrid, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Madrid?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Madrid, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Madrid, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 109 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 269 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 240 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 143 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Madrid on 761 cm.

Viimeksi varatut hotellit Madrid

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.