Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.9. - 30.9.
Ensi viikonloppuna
5.10. - 7.10.

Aina edulliset hotellit – Madrid

Hotel Nuevo Boston 88 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

Avenida de Aragon 332, Madrid
   
  4,5
  / 5 (11 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Estadio Wanda Metropolitano on 4,8 kilometrin ja päässä tästä hotellista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Parque del Buen Retiro sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Museo del Prado ja Thyssen-Bornemiszan museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Alameda de Osunan asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Regina 168 €
  Hotel Regina

  Hotel Regina

  Alcala 19, Madrid
    
   4,2
   / 5 (166 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Real Academia de Bellas Artes de San Fernando sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Las Calatravasin kirkko ja Real Casa de la Aduana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Madrid Center 118 €
   Novotel Madrid Center

   Novotel Madrid Center

   O'donnell 53, Madrid
     
    4,4
    / 5 (9 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Casa Árabe ja Parque del Buen Retiro sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museo del Prado ja Las Ventas ovat myös 3 kilometrin päässä. O'Donnellin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goyan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Atlantico Madrid 202 €
    Hotel Atlantico Madrid

    Hotel Atlantico Madrid

    Gran Via 38, Madrid
      
     4,5
     / 5 (38 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Teatro Lara, Plaza Mayor ja Plaza de Espana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna ja Almudenan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Madrid

     Puerta del Sol Rooms 109 €
     Puerta del Sol Rooms

     Puerta del Sol Rooms

     Plaza Puerta del Sol 14-4, Madrid
       
      3,9
      / 5 (16 arvostelua)
      1.0 kautta 5.0

      Puerta del Solin aukio, El Oso y el Madrono ja Real Casa de la Aduana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostalista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando ja La Mariblanca ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Solin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sevillan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas 72 €
      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

      Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas

      Avenida General, 49, Madrid
        
       3,8
       / 5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0
       Hotel Don Luis 73 €
       Hotel Don Luis

       Hotel Don Luis

       Avenida General 12, Madrid
         
        3,0
        / 5 (3 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        IFEMA - Feria de Madridin messukeskus on 4,9 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Ciudad Real Madrid ja Juan Pablo II sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Estadio Santiago Bernabéu ja Avenida America ovat myös 15 kilometrin päässä. Barajasin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aeropuerto T1-T2-T3:n asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostal Rias Bajas
        Hostal Rias Bajas

        Hostal Rias Bajas

        San Bernardo 35, Madrid
          
         4,0
         / 5 (1 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Oikeusministeriö ja Plaza de Espana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Plaza Mayor ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Noviciadon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Santo Domingon asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Madrid

         Relais & Châteaux Hotel Orfila Hae hinnat
         Relais & Châteaux Hotel Orfila

         Relais & Châteaux Hotel Orfila

         Calle de Orfila, 6, Madrid
           
          4,8
          / 5 (5 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Plaza de Colon, Parque del Buen Retiro ja Thyssen-Bornemiszan museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Museo del Prado ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ovat myös 3 kilometrin päässä. Alonso Martínezin asema ja Colónin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Ritz Hae hinnat
          Hotel Ritz

          Hotel Ritz

          Plaza de la Lealtad 5, Madrid
            
           4,0
           / 5 (3 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Paseo del Prado ja Museo del Prado sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Thyssen-Bornemiszan museo ja Parque del Buen Retiro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Atochan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sevillan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World 300 €
           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World

           Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World

           Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid
             
            5,0
            / 5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Teatro Real ja Plaza de Oriente sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaanlinna ja Jardines de Sabatini ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema ja Santo Domingon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

            The Westin Palace, Madrid 279 €
            The Westin Palace, Madrid

            The Westin Palace, Madrid

            Plaza de las Cortes, 7, Madrid
              
             4,7
             / 5 (9 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Thyssen-Bornemiszan museo, Congreso de los Diputados ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Jesús de Medinacelin kirkko ja Lope de Vegan kotimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Antón Martínin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Madrid

             Parhaat hotellit kohteen Madrid eri alueilla

             Barajas

             Atocha

             Malasaña

             La Latina

             Chamberi

             Chamartín

             Salamanca

             Chueca

             Keskusta

             Moncloa - Argüelles

             San Blas-Canillejas

             Huertas

             Triángulo del Arte

             Tetuan

             Retiro

             Castellana

             Hortaleza

             Hotellit Madridissa – suositussa lomakaupungissa

             Madrid on Espanjan pääkaupunki, joka sijaitsee erittäin korkealla Kastilian ylängöllä 665 metriä merenpinnan yläpuolella, ja on siten toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Euroopassa.

             Madridin erinomaisen hinta-laatu-suhteen omaavat hotellit

             Madrid sisältää useita laadukkaita hotelleja keskellä keskustaa tai sen kupeessa. Hotellit Madridissa ovat hinnoiltaan suhteellisen edullisia riippuen hotellin palveluista, joita saattavat olla muun muassa ilmainen internet, kätevä lentokenttäkuljetus, concierge ja sisäuima-allas. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Madridista tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Fuenlabradasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Madridin upeat nähtävyydet

             Madrid tarjoaa matkailijalle mahtavia kokemuksia ja vaikuttavia nähtävyyksiä, kuten Paseo del Pradon museokolmikon, joka koostuu Prado-museosta. Museossa esitellään eurooppalaista taidetta 1300-luvulta alkaen. Reina Sofia on taidemuseo, jonka teokset keskittyvät 1900-luvun taiteeseen. Kolmas museo on Thyssen-Bornemiszan yksityinen taidekokoelma, jonka Espanjan valtio osti itselleen. Plaza Mayor on tunnetuin Madridin aukio, jossa riittää aina vilinää.

             Madridista löytyy useita kirkkoja, joista tunnetuimmat ovat Iglesia de San Nicolas ja Basilica de San Francisco El Grande. Kaupungista löytyy myös näkemisen arvoinen vuonna 1599 valmistunut luostari Monasterio de las Descalzas Reales, jonne pääsee sisälle tutustumaan kallisarvoisiin maalauksiin ja muihin aarteisiin. Kaupungissa on myös kauniita viheralueita ja puistoja, kuten suosittu Parque del Buen Retiro, jossa ollaan piknikillä, esiinnytään ja tutustutaan erilaisiin patsaisiin. Puistossa on myös puutarhoja, joista erottuu kaunis ruusutarha. Casa de Campo on toinen suuri viheralue, josta löytyy hauska huvipuisto, eläintarha ja uima-allas.

             Madrid – shoppailijan kaupunki

             Madridissa viihtyvät myös innokkaat shoppailijat, sillä kaupungista löytyy yhtä sun toista hauskaa ja vielä edullisesti. Shoppailijan kannattaa tutustua kävelykatujen, kuten Calle Preciados -kadun varrella oleviin liikkeisiin. Puerta del Sol -aukion kupeessa sijaitsee ostoskeskus El Cortes Ingles, joka sisältää runsaasti erilaisia liikkeitä. Aukiolta kannattaa kulkea eteenpäin Plaza Mayorille, josta löytyy herkullisia elintarvikkeita, leivonnaisia ja muuta mukavaa. Tästä eteenpäin kuljettaessa ilmestyy eteen El Rastro, joka on Madridin suurin kirpputori. Torilla kannattaa viettää hetki ja tutkia myytävänä olevia tuotteita.

             Aterioi Madridin tapaan

             Madridissa löytyy ravintoloita ja muita ruokailupaikkoja joka puolelta, ja kaupungin tunnetuin herkku on jamon iberico, joka roikkuu myymälöiden katosta. Jamon iberico on ilmakuivattua kinkkua. Chorizo on paikallista herkkumakkaraa. Yksi herkku on cocido madrileno, joka on sisäelimistä ja pavuista valmistettua muhennosta. Tapakset ovat välipalaherkkuja, joita syödään silloin kun mieli tekee.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Madrid

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.