Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Madrid

Hotel Regina 85 €
Hotel Regina

Hotel Regina

Alcala 19, Madrid, Madrid
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja Sala Alcalá 31 -taidegalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Atlantico Madrid 130 €
  Hotel Atlantico Madrid

  Hotel Atlantico Madrid

  Gran Via 38, Madrid, Madrid
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de Callao (aukio), Gran Via (katu) ja Puerta del Solin aukio sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Lara ja Teatro Rialto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Only YOU Hotel Atocha 119 €
   Only YOU Hotel Atocha

   Only YOU Hotel Atocha

   Paseo Infanta Isabel 13, Atocha, Madrid
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Atochan rautatieaseman muistomerkki, Parque del Buen Retiro (puisto) ja Paseo del Prado sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ja CaixaForum Madrid ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Atocha Renfen asema ja Atocha Cercaníasin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Mediodia 101 €
    Hotel Mediodia

    Hotel Mediodia

    Plaza del Emperador Carlos V 8, Madrid, Madrid
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lavapiés, Paseo del Prado ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Museo del Prado (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Estación del Arten asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Atocha Renfen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Zouk Hotel - Adults Only 75 €
     Zouk Hotel - Adults Only

     Zouk Hotel - Adults Only

     Calle Isaac Newton 2, Alcala de Henares, Madrid
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Centro Comercial La Garena Plaza, Puerta de Madrid ja San Bernardon luostari 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Museo Arqueologico Regional (arkeologinen museo) ja Plaza de las Bernardas ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Claridge Madrid 89 €
      Hotel Claridge Madrid

      Hotel Claridge Madrid

      Pza. Conde de Casal, 6, Madrid, Madrid
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Atochan rautatieaseman muistomerkki, Parque del Buen Retiro (puisto) ja Palacio de Cristal (rakennus) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Paseo del Prado ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ovat myös 3 kilometrin päässä. Conde de Casalin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Pacíficon asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pestana Plaza Mayor Madrid 180 €
       Pestana Plaza Mayor Madrid

       Pestana Plaza Mayor Madrid

       Calle Imperial, 8, Madrid
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza Mayor (aukio) ja Puerta del Solin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Puerta del Sol (portti) ja Almudenan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tirso de Molinan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novotel Madrid Center 102 €
        Novotel Madrid Center

        Novotel Madrid Center

        O'donnell 53, Madrid, Madrid
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         WiZink Centerin urheiluareena ja Nuevo Teatro Alcala sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Las Ventas (härkätaisteluareena) ovat myös 2 kilometrin päässä. O'Donnellin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goyan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Madrid

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Madrid

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Madridissa – suositussa lomakaupungissa

         Madrid on Espanjan pääkaupunki, joka sijaitsee erittäin korkealla Kastilian ylängöllä 665 metriä merenpinnan yläpuolella, ja on siten toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Euroopassa.

         Madridin erinomaisen hinta-laatu-suhteen omaavat hotellit

         Madrid sisältää useita laadukkaita hotelleja keskellä keskustaa tai sen kupeessa. Hotellit Madridissa ovat hinnoiltaan suhteellisen edullisia riippuen hotellin palveluista, joita saattavat olla muun muassa ilmainen internet, kätevä lentokenttäkuljetus, concierge ja sisäuima-allas. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Madridista tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Fuenlabradasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Madridin upeat nähtävyydet

         Madrid tarjoaa matkailijalle mahtavia kokemuksia ja vaikuttavia nähtävyyksiä, kuten Paseo del Pradon museokolmikon, joka koostuu Prado-museosta. Museossa esitellään eurooppalaista taidetta 1300-luvulta alkaen. Reina Sofia on taidemuseo, jonka teokset keskittyvät 1900-luvun taiteeseen. Kolmas museo on Thyssen-Bornemiszan yksityinen taidekokoelma, jonka Espanjan valtio osti itselleen. Plaza Mayor on tunnetuin Madridin aukio, jossa riittää aina vilinää.

         Madridista löytyy useita kirkkoja, joista tunnetuimmat ovat Iglesia de San Nicolas ja Basilica de San Francisco El Grande. Kaupungista löytyy myös näkemisen arvoinen vuonna 1599 valmistunut luostari Monasterio de las Descalzas Reales, jonne pääsee sisälle tutustumaan kallisarvoisiin maalauksiin ja muihin aarteisiin. Kaupungissa on myös kauniita viheralueita ja puistoja, kuten suosittu Parque del Buen Retiro, jossa ollaan piknikillä, esiinnytään ja tutustutaan erilaisiin patsaisiin. Puistossa on myös puutarhoja, joista erottuu kaunis ruusutarha. Casa de Campo on toinen suuri viheralue, josta löytyy hauska huvipuisto, eläintarha ja uima-allas.

         Madrid – shoppailijan kaupunki

         Madridissa viihtyvät myös innokkaat shoppailijat, sillä kaupungista löytyy yhtä sun toista hauskaa ja vielä edullisesti. Shoppailijan kannattaa tutustua kävelykatujen, kuten Calle Preciados -kadun varrella oleviin liikkeisiin. Puerta del Sol -aukion kupeessa sijaitsee ostoskeskus El Cortes Ingles, joka sisältää runsaasti erilaisia liikkeitä. Aukiolta kannattaa kulkea eteenpäin Plaza Mayorille, josta löytyy herkullisia elintarvikkeita, leivonnaisia ja muuta mukavaa. Tästä eteenpäin kuljettaessa ilmestyy eteen El Rastro, joka on Madridin suurin kirpputori. Torilla kannattaa viettää hetki ja tutkia myytävänä olevia tuotteita.

         Aterioi Madridin tapaan

         Madridissa löytyy ravintoloita ja muita ruokailupaikkoja joka puolelta, ja kaupungin tunnetuin herkku on jamon iberico, joka roikkuu myymälöiden katosta. Jamon iberico on ilmakuivattua kinkkua. Chorizo on paikallista herkkumakkaraa. Yksi herkku on cocido madrileno, joka on sisäelimistä ja pavuista valmistettua muhennosta. Tapakset ovat välipalaherkkuja, joita syödään silloin kun mieli tekee.

         Viimeksi varatut hotellit Madrid

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Madrid

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.