Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Pozuelo de Alarcon

70 €
The Oliver

The Oliver

3.0 kautta 5.0 Vía de las Dos Castillas 9B, Pozuelo de Alarcon, Madrid
The Oliver sijaitsee lähellä kohdetta Casa de Campon puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
122 €
AC Hotel La Finca by Marriott

AC Hotel La Finca by Marriott

4.0 kautta 5.0 Paseo Club Deportivo, 1, La Finca, Pozuelo de Alarcon, Madrid
AC Hotel La Finca by Marriott on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Casa de Campon puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
124 €
Uusi Asunto "pura Vida" Pozuelossa, 5 km Päässä Madridista

Uusi Asunto "pura Vida" Pozuelossa, 5 km Päässä Madridista

Calle vía lactea, 14, Pozuelo de Alarcon, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Casa de Campon puisto. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
69 €
NH Pozuelo Ciudad de la Imagen

NH Pozuelo Ciudad de la Imagen

3.0 kautta 5.0 Calle Luis Bunuel, 1, Pozuelo de Alarcon, Madrid
NH Pozuelo Ciudad de la Imagen on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ciudad de la Imagenin elokuvateatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 76 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel Pozuelo

Hotel Pozuelo

3.5 kautta 5.0 Camino de las Huertas, 2, Pozuelo de Alarcon, Madrid
Hotel Pozuelo on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Casa de Campon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Eurostars I-Hotel

Eurostars I-Hotel

4.0 kautta 5.0 Calle Virgilio, 4, Pozuelo de Alarcon, Madrid
Eurostars I-Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ciudad de la Imagenin elokuvateatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
H La Cabaña

H La Cabaña

3.0 kautta 5.0 Calle de Caceres 1, Pozuelo de Alarcon, Madrid
H La Cabaña sijaitsee lähellä kohdetta Zoo Aquarium Madrid. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 13 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Modern B&B Somosaguas

Modern B&B Somosaguas

3.0 kautta 5.0 Calle Solano, 11, Pozuelo de Alarcon, Madrid
Modern B&B Somosaguas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ciudad de la Imagenin elokuvateatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
95 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

4.0 kautta 5.0 C/ Gran Via, 84, Madrid
Hotel Riu Plaza España on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 583 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Melia Madrid Princesa

Melia Madrid Princesa

5.0 kautta 5.0 Princesa 27, Madrid, Madrid
Melia Madrid Princesa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 273 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
150 €
ME Madrid by Melia

ME Madrid by Melia

4.5 kautta 5.0 Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
ME Madrid by Melia on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 192 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
181 €
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Hermosilla 2, Madrid, Madrid
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
360 €
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1851 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 180 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
64 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
120 €
Melia Castilla

Melia Castilla

4.0 kautta 5.0 Calle del Poeta Joan Maragall, 43, Madrid, Madrid
Melia Castilla on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 909 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Kohteen Pozuelo de Alarcon hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Pozuelo de Alarcon? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 5 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Pozuelo de Alarcon löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pozuelo de Alarcon


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Pozuelo de Alarcon, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Matkustajat, jotka yöpyivät tässä kohteen Pozuelo de Alarcon hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • AC Hotel La Finca by Marriott

Kohteeseen Pozuelo de Alarcon tutustuminen


Pozuelo de Alarcon tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Pozuelo de Alarcon ja sen lähellä kuuluu:

 • Fuente de la Salud
 • Casa de Campon puisto
 • Plaza Mayor
 • Museo del Prado
 • Zoo Aquarium de Madrid
 • Estadio Vicente Calderón
 • Kuninkaanlinna

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Pozuelo de Alarcon, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Pozuelo de Alarcon?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Pozuelo de Alarcon, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Pozuelo de Alarcon, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Pozuelo de Alarcon on 29 cm.

Viimeksi varatut hotellit Pozuelo de Alarcon

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.