Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Madrid

Gran Vía Capital 124 €
Gran Vía Capital

Gran Vía Capital

Gran Via 48, Madrid, Madrid
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gran Vía Capital on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Plaza España Skyline 88 €
  Plaza España Skyline

  Plaza España Skyline

  Calle Cadarso, 18, Madrid, Madrid
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza España Skyline on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Españan aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Gran Via Centric 86 €
   Gran Via Centric

   Gran Via Centric

   Gran vía 42, Madrid
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Gran Via Centric on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 55 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Plaza Mayor Suites & Apartments 63 €
    Plaza Mayor Suites & Apartments

    Plaza Mayor Suites & Apartments

    Calle Salvador 4, Madrid, Madrid
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza Mayor Suites & Apartments on saanut mainiota palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     The Oliver Hae hinnat
     The Oliver

     The Oliver

     Vía de las Dos Castillas 9B, Pozuelo de Alarcon, Madrid
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Oliver sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de Campon puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites 80 €
      Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites

      Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites

      c/ Vizcaya, 9, Madrid, Madrid
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo del Prado. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

       Luxury Suites 140 €
       Luxury Suites

       Luxury Suites

       Alcala 57, Madrid, Madrid
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luxury Suites on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo del Prado. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Apartamentos El Volante II 74 €
        Apartamentos El Volante II

        Apartamentos El Volante II

        Cruz Antigua, 24, Ciempozuelos, Madrid
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apartamentos El Volante II on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parque Regional del Sureste. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Eric Vökel Boutique Apartments - Madrid Suites 80 €
         Eric Vökel Boutique Apartments - Madrid Suites

         Eric Vökel Boutique Apartments - Madrid Suites

         San Bernardo 61, Madrid, Madrid
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Eric Vökel Boutique Apartments - Madrid Suites on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Españan aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 21 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Feelathome San Marcos Apartments Hae hinnat
          Feelathome San Marcos Apartments

          Feelathome San Marcos Apartments

          Calle San Marcos 31, Madrid, Madrid
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Feelathome San Marcos Apartments on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Canaan Boutique Apartments Madrid 196 €
           Canaan Boutique Apartments Madrid

           Canaan Boutique Apartments Madrid

           Cuesta de Santo Domingo, 11, Madrid
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Canaan Boutique Apartments Madrid sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 21 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Apartamentos Leganitos 55 €
            Apartamentos Leganitos

            Apartamentos Leganitos

            Leganitos 15, Madrid, Madrid
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Apartamentos Leganitos on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Españan aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Madrid, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Madrid todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Madrid – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Madrid, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Madrid nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Madrid sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Madrid nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Madrid Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Madrid hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Madrid

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Madrid, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Madrid parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Madrid, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Madrid todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Madrid – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Madrid, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Madrid nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Madrid sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Madrid nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Madrid Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Madrid hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Madrid

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Madrid, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Madrid parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Madrid

             Näytä kaikki 3 934 majoitusliikettä kohteessa Madrid
             Hotel Riu Plaza España 139 €
             Hotel Riu Plaza España

             Hotel Riu Plaza España

             C/ Gran Via, 84, Madrid
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Iberostar Las Letras Gran Via 135 €
              Iberostar Las Letras Gran Via

              Iberostar Las Letras Gran Via

              Gran Via 11, Madrid, Madrid
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Teatro Lara ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Atlantico Madrid 145 €
               Hotel Atlantico Madrid

               Hotel Atlantico Madrid

               Gran Via 38, Madrid, Madrid
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza de Callao (aukio), Gran Via (katu) ja Teatro Lara sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Rialto ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Maydrit Airport 81 €
                Hotel Maydrit Airport

                Hotel Maydrit Airport

                Piragua 1, Madrid, Madrid
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 El Capricho (puisto) ja Plenilunion ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Estadio Wanda Metropolitano ja IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. El Caprichon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Alameda de Osunan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.