Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Fuenlabrada

59 €
LCB Hotel Fuenlabrada

LCB Hotel Fuenlabrada

4.0 kautta 5.0 Calle Hungría, 12, Fuenlabrada, Madrid
LCB Hotel Fuenlabrada on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial Plaza de la Estación. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 132 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
46 €
ibis Madrid Fuenlabrada

ibis Madrid Fuenlabrada

2.0 kautta 5.0 M506 Ctra. Villaviciosa de Odon, a Pinto km 20.7, Fuenlabrada, Madrid
Ibis Madrid Fuenlabrada on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hotellissa on 131 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
H2 Fuenlabrada

H2 Fuenlabrada

2.0 kautta 5.0 Carretera M506, Km 20.7, Fuenlabrada, Madrid
H2 Fuenlabrada on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 113 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
39 €
Hotel Las Provincias

Hotel Las Provincias

3.0 kautta 5.0 Calle de Zaragoza, 2, Fuenlabrada, Madrid
Hotel Las Provincias on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial Plaza de la Estación. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 99 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
48 €
Hotel Avenida de España

Hotel Avenida de España

3.0 kautta 5.0 Avenida De Espana, De 18, Fuenlabrada, Madrid
Hotel Avenida de España on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi jääkaapin ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotel La Cantueña - Adults Only

Hotel La Cantueña - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Autovía de Toledo Km 18.700, Exit 19B, Fuenlabrada, Madrid
Hotel La Cantueña - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
219 €
Partucular Talon Hissi

Partucular Talon Hissi

Santoña, 5, Fuenlabrada, Madrid
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Hotel Ciudad de Fuenlabrada

Hotel Ciudad de Fuenlabrada

3.0 kautta 5.0 Carretera de Pinto a Fuenlabrada, km 20, Fuenlabrada, Madrid
Hotel Ciudad de Fuenlabrada sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 72 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
95 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

4.0 kautta 5.0 C/ Gran Via, 84, Madrid
Hotel Riu Plaza España on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 583 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Melia Madrid Princesa

Melia Madrid Princesa

5.0 kautta 5.0 Princesa 27, Madrid, Madrid
Melia Madrid Princesa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 273 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
150 €
ME Madrid by Melia

ME Madrid by Melia

4.5 kautta 5.0 Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
ME Madrid by Melia on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 192 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
181 €
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Hermosilla 2, Madrid, Madrid
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
360 €
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1851 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 180 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
64 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
120 €
Melia Castilla

Melia Castilla

4.0 kautta 5.0 Calle del Poeta Joan Maragall, 43, Madrid, Madrid
Melia Castilla on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 909 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Kohteen Fuenlabrada hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Fuenlabrada? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 8 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Fuenlabrada löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fuenlabrada


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Fuenlabrada, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Fuenlabrada pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • MC Las Provincias
 • Hotel Avenida de España
 • Hotel La Cantueña - Adults Only

Kohteeseen Fuenlabrada tutustuminen


Fuenlabrada tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Fuenlabrada ja sen lähellä kuuluu:

 • Centro Comercial Plaza de la Estación
 • Rey Juan Carlosin yliopisto, Fuenlabrada
 • Loranca
 • Plaza Mayor
 • Museo del Prado
 • Zoo Aquarium de Madrid
 • Estadio Vicente Calderón

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Fuenlabrada, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Fuenlabrada?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Fuenlabrada, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Fuenlabrada, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Fuenlabrada on 29 cm.

Viimeksi varatut hotellit Fuenlabrada

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.