Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
2.10. - 4.10.
Ensi viikonloppuna
9.10. - 11.10.

Varatuimmat hotellit Getafe

38 €
Bungalows Camping Alpha Madrid

Bungalows Camping Alpha Madrid

1.0 kautta 5.0 C CALIDAD , 1, POLIGONO LOS OLIVOS, Getafe
Bungalows Camping Alpha Madrid on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 1 tähden leirintäalueessa on 65 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotel Los Olivos

Hotel Los Olivos

3.0 kautta 5.0 Carretera de Andalucia, Km. 12,7, Getafe
Hotel Los Olivos on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
B&B Hotel Madrid Getafe

B&B Hotel Madrid Getafe

4.0 kautta 5.0 Calle de Torroja, 13, Getafe, Madrid
B&B Hotel Madrid Getafe on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
66 €
Holiday Inn Express Madrid - Getafe

Holiday Inn Express Madrid - Getafe

3.0 kautta 5.0 Avenida Rio Guadalquivir, 17, Getafe, Madrid
Holiday Inn Express Madrid - Getafe on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Palacio Real de Aranjuez on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Ramada by Wyndham Madrid Getafe

Ramada by Wyndham Madrid Getafe

4.0 kautta 5.0 Avenida Ada Lovelace, 23, Getafe, Madrid
Ramada by Wyndham Madrid Getafe on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
Hotel Dinastía

Hotel Dinastía

3.0 kautta 5.0 Calle Becquerel, 6, Getafe, Madrid
Hotel Dinastía on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja The Magic Box sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
50 €
Hostal Carlos III

Hostal Carlos III

3.0 kautta 5.0 Velasco, 7, Getafe, Madrid
Hostal Carlos III sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hostalissa on 50 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
Hotel ibis Madrid Getafe

Hotel ibis Madrid Getafe

2.0 kautta 5.0 Calle Alcalde Angel Arroyo, 8, Getafe, Madrid
Hotel ibis Madrid Getafe on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 152 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Gran Hotel Los Angeles

Gran Hotel Los Angeles

4.0 kautta 5.0 Carretera de Andalucia, km 14, Getafe, Madrid
Gran Hotel Los Angeles sijaitsee lähellä kohdetta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 121 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Hotel Exe Getafe

Hotel Exe Getafe

4.0 kautta 5.0 Calle Chamberlain 1, Getafe, Madrid
Hotel Exe Getafe on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Ibis Budget Madrid Getafe

Ibis Budget Madrid Getafe

3.0 kautta 5.0 Rio Bembezar 16 ACLA - CC NassicaHOTEL, 1*, Getafe, Madrid
Ibis Budget Madrid Getafe sijaitsee lähellä kohdetta Calle de Manuel Cobo Calleja -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi business centerin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 73 huonetta 3 kerroksessa.
86 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

4.0 kautta 5.0 C/ Gran Via, 84, Madrid
Hotel Riu Plaza España on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 583 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Melia Madrid Princesa

Melia Madrid Princesa

5.0 kautta 5.0 Princesa 27, Madrid, Madrid
Melia Madrid Princesa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 273 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
150 €
ME Madrid by Melia

ME Madrid by Melia

4.5 kautta 5.0 Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
ME Madrid by Melia on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 192 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
171 €
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Hermosilla 2, Madrid, Madrid
Hotel Fenix Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Kohteen Getafe hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Getafe? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 10 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Getafe löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Getafe


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Getafe, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa Getafe sen :

 • Holiday Inn Express Madrid - Getafe

Nämä kohteen Getafe majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Madrid Getafe Los Angeles Hotel
 • Hotel Los Olivos

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Getafe pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • AC Getafe
 • Hotel Dinastía
 • B&B Hotel Getafe

Kohteeseen Getafe tutustuminen


Getafe tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Getafe ja sen lähellä kuuluu:

 • Sagrado Corazón de Jesúsin basilika
 • Monumento al Sagrado Corazón
 • Nassican ostoskeskus
 • Coliseum Alfonso Pérez
 • Santa María Magdalenan katedraali
 • Kaarle III:n yliopisto, Madrid
 • San Josén sairaala

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Getafe, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Getafe?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Getafe, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Getafe, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Getafe on 29 cm.

Viimeksi varatut hotellit Getafe

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.