Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Bukarest

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Bukarest

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi OTP
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 93 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 50 minuuttia

Lennot Helsingistä Bukarestiin

Balkanin Pariisiksikin kutsuttu Romanian pääkaupunki Bukarest on monille tuntematon, mutta todella mielenkiintoinen matkakohde, joka leveine bulevardeineen, katukahviloineen ja puistoineen todella muistuttaa esikuvaansa. Bukarestista löytyy toisaalta mahtipontisuutta ja toisaalta rosoisuutta, ja monien historiallisten kohteiden lisäksi kaupunki tarjoaa myös kulinaristisia nautintoja. Etsi sivustoltamme halvat lennot Helsingistä Bukarestiin ja koe yksi Euroopan mielenkiintoisimmista pääkaupungeista!

Milloin Bukarestiin kannattaa matkustaa?

Bukarestissa, kuten lähes koko Romaniassa, vallitsee mannerilmasto, johon kuuluvat kuumat kesät ja kylmät talvet. Kesäkuukausina keskilämpötila Bukarestissa on hieman yli +23 asteen, ja hellekausina mittari saattaa kivuta jopa pitkälti yli +30 asteen. Säiden puolesta parhaita ajankohtia Bukarestin-matkalle ovat kevät ja syksy, jolloin kuumuus ei vie matkalaisesta kaikkia mehuja, vaan kaupungin monipuoliseen tarjontaan jaksaa keskittyä täysillä.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Bukarestiin?

Reittilennot kannattaa pääsääntöisesti varata ajoissa, sillä hinnat yleensä nousevat mitä lähemmäs matkustuspäivää tullaan. Kesän vilkkain lomasesonki näkyy myös lentojen hinnoissa, joten halvinta hintaa metsästävän kannattanee tähdätä haku myöhempään syksyyn tai aikaiseen kevääseen. Romanialainen lentoyhtiö Blue Air operoi suoria lentoja Helsinki-Vantaalta Bukarestin Henri Coandăn kansainväliselle lentokentälle varsin edulliseen hintaan; tällä yhteydellä matka taittuu alle kolmessa tunnissa. Välilaskullisia yhteyksiä on mm. Turkish Airlinesin, Lufthansan ja KLM:n liikennöiminä. Sivustoltamme löydät muutamalla klikkauksella kaikki saatavilla olevat lennot Helsingistä Bukarestiin ja voit varata omasi.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL)

Yli 60-vuotias Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle Helsingin olympialaisia varten vuonna 1952. Se on Suomen vilkkain lentokenttä ja eurooppalaisittain tärkeä Aasian-liikenteen solmukohta. Helsingin keskustasta matkaa lentoasemalle on 20 kilometriä, jonka voi tätä nykyä taittaa suoralla junayhteydellä Helsingin rautatieasemalta. Muualta päin Suomea saapuville on erinomaiset linja-autoyhteydet suoraan terminaalien eteen, ja henkilöautoille on Helsinki-Vantaan lentoasemalla viisi eri paikoitusaluetta eri etäisyyksillä terminaaleista. Terminaaleja Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi; tarkista matkavarauksestasi tai lentoyhtiön internetsivuilta, kummasta lentosi lähtee. Lennon lähtöä odotellessasi saat aikasi varmasti kulumaan Helsinki-Vantaan lentoaseman monissa yhteyksissä kehutuista palveluista nauttien.

Saapuminen Bukarestin lentoasemalle (OTP)

Bukarestin vilkkain lentoasema on kansainvälinen Henri Coandăn lentokenttä (Otopeni), joka sijaitsee 16,5 kilometrin päässä Bukarestin keskustasta. Julkisen liikenteen bussilinja 780 Express kulkee lentoasematerminaalin edestä Bukarestin päärautatieasemalle (Gara de Nord). Rautateitse lentoaseman CFR-juna-asemalta Bukarestin pohjoiselle rautatieasemalle pääsee Henri Coandă Express -junalla; CFR-asemalle on lentokentältä bussikuljetus. Myös taksi on Bukarestissa verraten edullinen vaihtoehto; taksiin voi lentoasemalta hypätä aivan terminaalin edestä. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita.

Miten voin viettää aikaani Bukarestissa?

Bukarestia on kuvattu tunnelmaltaan energiseksi ja urbaaniksi, ja siellä historialliset keskiaikaiset ja barokkityyliset rakennukset tarjoavat vaikuttavat puitteet nykyaikaiselle elämänmenolle, johon kuuluvat muiden muassa trendikkäät baarit. Bukarest on erinomainen kohde historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille, mutta sen vanhankaupungin tunnelmasta voi nauttia myös ilman täsmällistä päämäärää. Bukarestissa on myös erinomaisia ravintoloita, ja mikä parasta, hintataso on suomalaisittain varsin edullinen. Monia Bukarestissa kiinnostavat diktaattori Nikolai Ceauşescun rakennuttamat palatsit, ja kaupungin nähtävyyksistä ehkä tunnetuin on vuonna 1984 rakennettu parlamenttitalo, joka on Pentagonin jälkeen maailman suurin hallintorakennus. Vuoden 1989 vallankumouksesta muistuttaa Piaţa Revoluţiein vallankumousaukio, jonka keskellä on muistomerkki. Bukarestissa on tarjolla myös useita museoita sekä laadukasta oopperaa.

Liikkuminen Bukarestissa

Bukarestin julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat junat, bussit, raitiovaunut ja metro, joilla liikkuminen on Suomen hintatasoon verrattuna pilkkahintaista. Lippu on ostettava ennen matkaa ja leimattava ennen kulkuvälineeseen siirtymistä. Julkisen liikenteen matkalippuja saa RATB-kioskeista. Myös taksi on huokea vaihtoehto Bukarestissa liikkumiseen, sillä vartin matkan voi tehdä muutamalla eurolla.

Helsinki - Bukarest Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Bukarest?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Bukarest on 94 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bukarest. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Bukarest on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Bukarest on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Bukarest on tarjolla 72 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Bukarest?

  reitillä Helsinki -- Bukarest liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Bukarest -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Bukarest: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Henri Coanda Intl. (OTP), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bukarest.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Bukarest?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Bukarest hintaan 94 €! Reitillä Helsinki -- Bukarest 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Bukarest (OTP)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Bukarest useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Bukarest (OTP)\n * Finnair -- 31 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OTP\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OTP\n \n\n * Turkish Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OTP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bukarest joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 31 lentoa reitillä Helsinki -- Bukarest. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 72 lentoa kohteeseen Bukarest (OTP).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Bukarest?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Bukarest kestää yleensä noin 2 tuntia, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 761,86 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 50 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Bukarest?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Bukarest (OTP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 11.40\n * Aikaisin saapumisaika: 14.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Bukarest liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Bukarest liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Finnair | Boeing 737 |\n| Scandinavian Airlines | Boeing 737 |\n| Turkish Airlines | Boeing 737 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Boeing 737 |\n| Icelandair | Boeing 737 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Bukarest?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Bukarest

Näytä kaikki 749 majoitusliikettä kohteessa Bukarest
Radisson BLU Bucharest

Radisson BLU Bucharest

Calea Victoriei 63-81, Sector1, Bukarest
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (15 arvostelua)

  Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Romanian kansallinen taidemuseo, University Square ja Romanian Ateneum. Romanian parlamenttitalo sijaitsee 2,1 ...

  Radisson BLU Bucharest81 €

  Radisson BLU Bucharest81 €
  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

  12 Doamnei St, Bukarest, RO
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Bucharestin kaupunginmuseo ja University Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Romanian Ateneum ja Romanian parlamenttitalo ovat myös ...

   Hilton Garden Inn Bucharest Old Town67 €

   Hilton Garden Inn Bucharest Old Town67 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.