Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Madrid-Torrejón

56 €
Hostal Torrejón

Hostal Torrejón

3.0 kautta 5.0 Avenida de la Constitucion, 173, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hostal Torrejón on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hostalissa on 89 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel Aida

Hotel Aida

3.0 kautta 5.0 Avenida de la Constitucion, 167, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel Aida on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Teemapuisto Parque Europa on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
31 €
Hostal El Peine

Hostal El Peine

2.0 kautta 5.0 Calle Soledad, 12, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hostal El Peine on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostalissa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hostal La Carretera

Hostal La Carretera

2.5 kautta 5.0 Avenida de la Constitucion, 139, Torrejon de Ardoz, Madrid Province
Hostal La Carretera sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden hostalissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
76 €
Hotel Torre Hogar

Hotel Torre Hogar

4.0 kautta 5.0 Avenida de la Constitucion, 96, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel Torre Hogar on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Hotel Asset Torrejón

Hotel Asset Torrejón

4.0 kautta 5.0 Av. de la Constitución, 32, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel Asset Torrejón on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 132 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel La Casa Grande

Hotel La Casa Grande

4.0 kautta 5.0 Calle Madrid 2, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel La Casa Grande on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
67 €
Hotel Madrid Torrejón Plaza

Hotel Madrid Torrejón Plaza

2.0 kautta 5.0 Avenida Constitución 21, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel Madrid Torrejón Plaza sijaitsee lähellä kohdetta Teemapuisto Parque Europa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Hotel Avant Aeropuerto

Hotel Avant Aeropuerto

4.0 kautta 5.0 Calle del Término, 3333, Torrejon de Ardoz, Madrid
Hotel Avant Aeropuerto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palacio Real de Aranjuez. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 98 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
52 €
Avant Torrejon

Avant Torrejon

4.0 kautta 5.0 Calle del Término, 3333, Torrejon de Ardoz, Madrid
Avant Torrejon on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palacio Real de Aranjuez. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Isla de la Garena

Isla de la Garena

4.0 kautta 5.0 Galileo Galilei, 18, Alcala de Henares, Madrid
Isla de la Garena on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial La Garena Plaza. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
75 €
Zouk Hotel - Adults Only

Zouk Hotel - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Calle Isaac Newton 2, Alcala de Henares, Madrid
Zouk Hotel - Adults Only on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial La Garena Plaza. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 15 sisäuima-allasta, ravintolan ja porealtaan. Tässä 2 tähden hotellissa on 70 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
56 €
Hotel Campanile Madrid - Alcalá de Henares

Hotel Campanile Madrid - Alcalá de Henares

3.0 kautta 5.0 Calle Fausto Elhuya, 3, Alcala de Henares, Madrid
Hotel Campanile Madrid - Alcalá de Henares on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial La Garena Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
62 €
ibis Alcalá de Henares la Garena

ibis Alcalá de Henares la Garena

3.0 kautta 5.0 Calle Antonio Suarez, 8, Alcala de Henares, Madrid
Ibis Alcalá de Henares la Garena on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de Hippolytuksen arkeologiset kaivaukset. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 92 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Loft Suarez

Loft Suarez

3.0 kautta 5.0 Antonio Suarez 10, Alcala de Henares, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de Hippolytuksen arkeologiset kaivaukset. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Lentokenttähotellit Madrid-Torrejón

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Madrid-Torrejón läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Madrid-Torrejón edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Madrid-Torrejón voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Madrid-Torrejón, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Madrid-Torrejón läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Madrid-Torrejón ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Madrid-Torrejón ajoissa

Tarjoukset lentokentän Madrid-Torrejón hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Madrid-Torrejón hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Madrid-Torrejón ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Madrid-Torrejón hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Madrid hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.