Vatikaanivaltio matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Vatikaanivaltio:

Hotel Delle Nazioni
47 Boutique Hotel
Starhotels Metropole
The Glam
Hotel Barocco
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vatikaanivaltio Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Hotel Delle Nazioni
47 Boutique Hotel
Starhotels Metropole
The Glam
Hotel Barocco
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vatikaanivaltio – Lennot ja hotelli

Voisiko Vatikaanivaltio olla paras mahdollinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-tiimi osaa tehdä päiväunistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhdessä, säästösi ovat enimmillään jopa 7.6%.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta valita omansa.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa pakettimatka nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta jotakin parempaa 48 tunnin sisällä, ebookers laittaa paremmaksi hyvittämällä erotuksen.

Vihdoinkin on tullut aika toteuttaa matkaunelmat. Halusitpa sitten syrjäisen vuoristomajan suojiin tai kuumalle aavikolle, me autamme sinua parantamaan matkakuumeesi.Varausehtoja sovelletaan.

Vatikaanivaltio – Matkat

Rooma on täynnä yllätyksiä, ja monet niistä ovat lähes piilossa kaukaisemmissa kaupunginosissa. Livahda siis kauemmas keskustasta ja ota päiväretken suunnaksi Vatikaanivaltio. Pääkaupungissa asuu lähes 2 300 000 ihmistä, joten olet varmasti kohdannut heistä useita ennen kuin loma on ohi. Vatikaanivaltio sijaitsee 2 km länteen ydinkeskustasta. Jos lentokenttäsi on Ciampino, heitä matkatavarasi taksiin ja matkusta sillä 17 km luoteeseen.

Vatikaanivaltio on täydellinen paikka nähtävyyksistä kiinnostuneille. Monet kaupungin huippunähtävyyksistä, kuten Pietarinkirkko ja Foro Romano, sijaitsevat lähellä tätä ainutlaatuista kaupunginosaa. Näissä käynnin jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin Colosseum ja Pantheon. Harkitse täällä ollessasi myös vierailua muutamassa muussa kaupunginosassa kokeaksesi mitä muuta Rooma tarjoaa. Vatikaanin kaupunkivaltio ja Via Cola di Rienzo ovat mielenkiintoisia alueita, jotka eivät sijaitse liian kaukana.

Kaupungin keskustassa riittää aina tekemistä. Espanjalaiset portaat ja Piazza Navona Square pitävät kiireisinä tuntikaupalla. Jos haluat paremman tuntuman tähän alueeseen, myös Constantinen kaari ja Villa Borghese (puutarha) ovat hyviä vierailukohteita.

Parco di Roma Golf Club (golfklubi) ja Tennis Club Parioli ovat täydellisiä kohteita, jos haluat pitää hauskaa. Ne ovat hyviä kohteita varsinkin, jos matkustat ilman lapsia.

Alueella on lukuisia kulttuurinähtävyyksiä, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. Sellaisia ovat esimerkiksi Nykytaiteen kansallisgalleria, Galleria Doria Pamphilj (museo), Catacombe di Priscilla (katakombi) ja Largo di Torre Argentina.

Juuri mikään ei rentouta ja herätä luovuutta niin tehokkaasti kuin Vatikaanin museot, Castel Sant'Angelo (rakennus), Galleria Borghese ja Museo Nazionale Romano, joiden kattavat kokoelmat tekevät vaikutuksen keneen tahansa. Viivähdä hetkeksi tutkailemaan esillä olevia teoksia ja uppoudu taiteen maailmaan.

Interaktiivisista näyttelyistä mitä mielikuvituksellisimpiin esineisiin – MAXXI - National Museum of the 21st Century, Museo Napoleonico (museo), Rooman observatorio ja Museo degli Strumenti Musicali (soitinmuseo) ovat museoita, joissa kenenkään aika ei käy pitkäksi. Ne ovat varteenotettava vaihtoehto sadepäivän varalle!

Onko parempaa tapaa päättää aktiviteettien täyttämä päivä kuin maukas iltapala ja hyvää viihdettä? Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Laaksoteatteri, Marcelluksen teatteri ja Auditorium Parco della Musica (teatteri) tarjoavat monenlaisia esityksiä.

Lapset osaavat nauttia aidosti oudoimmistakin paikoista. Explora-lastenmuseo, Vatikaanin kirjasto ja Rooman kansallinen kirjasto ovat loistavia kohteita kiinnostaville tutkimusmatkoille lasten kanssa. Muista kamera!

Mikään ei rentouta yhtä hyvin kuin kauniit luonnonmaisemat. Ota suunnaksi Caracallan kylpylät, Vatikaanin puutarha, Lupercale ja Parco della Caffarella ja koe se henkilökohtaisesti.

Voit nähdä eksoottisia kasveja aidossa elinympäristössään, kun samoilet jollakin näistä viheralueista: Kasvitieteellinen puutarha, Parco Archeologico Appia Antica, Monte Marion luonnonpuisto ja Dell'Insugheratan luonnonpuisto.

Kun elämä kaupungissa ottaa liikaa valtaa, Parco di Villa Glori (puisto), Passeggiata del Gianicolo, Parco Celio ja Parco Savello ovat sopivimpia paikkoja rentoutua ja hengähtää.

Usein liikkuminen kaupoissa on myös paras tapa nähdä paikallisia ihmisiä. Campo de' Fiori Market (markkinat), Galleria Alberto Sordi, Porta Portesen tori ja San Romano -tori ovat ehdottomasti käymisen arvoisia.

Musei Capitolini, Piazza Venezia (aukio), Trajanin markkinat ja Vittorio Emanuelen monumentti vievät meidät kauas menneisyyteen. Näillä ikivanhoilla paikoilla onkin paljon valaisevia tarinoita kerrottavana.

Paikalliset uskonnolliset paikat kuten Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko), Basilica di San Giovanni in Laterano (basilika), Sikstuksen kappeli ja Basilica di San Paolo fuori le mura, antavat mahdollisuuden pohtia rauhaisassa miljöössä.

Vatikaanivaltio – Hotellit

Varmistat todella laajasta tarjonnastamme varmasti sinulle sopivimman majoituksen ilman ongelmia, sillä ebookersin sivusto sisältää nyt yli 2 521 majoitusliikettä.

Kohteessa Vatikaanivaltio et todellakaan joudu käyttämään koko matkabudjettiasi voidaksesi majoittua mukavasti. Villa Spalletti Trivelli osoitteessa Via Piacenza 4 ja Manfredi Luxury Apartments osoitteessa Palazzo Manfredi Via Labicana 125 ovat kumpikin mukavia mutta edullisia majoitusvaihtoehtoja. Rocco Forte Hotel De Russie ja J.K. Place Roma ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä laatuhotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia luksuksesta lomansa aikana.

Mikään kohteeseen Vatikaanivaltio suuntautuva matka ei ole täydellinen ilman tutustumista tärkeimpiin nähtävyyksiin, joista tärkeimpiin kuuluu Pietarinkirkko. Sekä Gran Melia Rome että Aurelia Residence sijaitsevat hyvin lähellä sitä.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Vatikaanivaltio

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Vatikaanivaltio
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Vatikaanivaltio

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.