Lido di Ostia matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Lido di Ostia:

Hotel Delle Nazioni
47 Boutique Hotel
Starhotels Metropole
The Glam
Hotel Barocco
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lido di Ostia Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Hotel Delle Nazioni
47 Boutique Hotel
Starhotels Metropole
The Glam
Hotel Barocco
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lido di Ostia – Lennot ja hotelli

Lido di Ostia odottaa. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ammattitaitoinen ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi tarjouslennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Kaikki rakastavat alennuksia! Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, hinnanalennus on jopa 7.6%.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500000 majoitusliikettä, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, suuntasitpa sitten mitä tahansa.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti edulliset hinnat, älä huoli. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi löydät muualta edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Viimeinkin on koittanut aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Kaipasitpa sitten arkea pakoon vuoristoon tai tropiikin helteisiin, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Varausehtoja sovelletaan.

Lido di Ostia – Matkat

Miksi et tutustuisi jonkin uuden kaupungin kortteleihin, nähtävyyksiin ja tunnelmaan? Matka kohteeseen Lido di Ostia on aina hyvä valinta.

Monen kohteen mukava ilmapiiri on usein sen asukkaiden ansiota. Rooma on hienoa aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 79 000 asustelee tämän kaupungin alueella.

Lido di Ostia sijaitsee 25 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Rooma. Lähimpään kaupunkiin (Fiumicino) kertyy matkaa noin 8 km.

Ostia Antica (arkeologinen alue) ja Rovine di Ostia Antican ikivanha satamakaupunki tarjoavat vierailijalle enemmän tietämystä seudun mielenkiintoisesta historiasta.

Castello di Giulio II (linna) jykevine muureineen ja jylhine torneineen on upea paikka. Ihaile sen sisätiloja, sulje silmäsi hetkeksi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt aikoinaan.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Lido di Ostia

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Lido di Ostia
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Lido di Ostia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.