EUR matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen EUR:

Best Western Hotel Astrid
Grand Hotel Olympic
The Major
Hotel Manfredi Suite in Rome
Navona Theatre Hotel

EUR Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

The Major
Hotel Manfredi Suite in Rome
Donna Camilla Savelli – VRetreats
Mama Shelter Roma
MyTALE Creative Academy Hotel

EUR Lomapaketit Neljäksi Yöksi

The Major
Best Western Hotel Astrid
Grand Hotel Olympic
Hotel Roma Vaticano
CC Palace Hotel Roma

EUR Lomapaketit Viideksi Yöksi

Hotel Boomerang
Villa Clodia
Hotel Cristoforo Colombo
Grand Hotel Dei Cesari Dependance
Hotel Eurogarden

EUR Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Mama Shelter Roma
Best Western Hotel Astrid
Hotel Manfredi Suite in Rome
Grand Hotel Olympic
Navona Theatre Hotel

EUR – Lennot ja hotelli

Onko EUR haaveittesi lomakohde? Työlleen omistautunut ebookers-tiimi toteuttaa unelmasi majoituksesta lentoihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Kukapa kieltäytyisi alennuksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, voit säästää jopa 7.6%.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta on helppoa löytää etsimänsä.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lento- ja hotellipaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta edullisemman diilin 48 tunnin sisällä, panemme paremmaksi maksamalla erotuksen tilillesi.

Matkustushaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai loputtomista seikkailuista.Varausehtoja sovelletaan.

EUR – Matkat

Rooma on täynnä yllätyksiä, mutta monet niistä ovat lähes piilossa ainutlaatuisissa kaupunginosissa. Ota siis askel turistialueen ulkopuolelle ja ota päiväretken suunnaksi EUR. Pääkaupungin lähes 2 300 000 asukasta takaavat sen, että näet lukemattomia mielenkiintoisia tyyppejä matkallasi. Etkö ole varma, missä EUR on? Jos lentokenttäsi on Ciampino, sinun pitää suunnata 11 km länteen. Keskustasta katsoen matka on 10 km etelään.

Monet tämän kaupungin nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä kohdetta EUR. Erityisesti Pietarinkirkko ja Foro Romano ovat näkemisen arvoisia. Unohtumattomat kohteet, kuten Colosseum ja Pantheon sijaitsevat myös lähietäisyydellä. Jos haluat saada paremman kuvan tästä kaupungista, Torrino ja Mostacciano ovat hyviä läheisiä kaupunginosia, joissa vierailla.

Jos sinua kiinnostaa tutustua keskustan nähtävyyksiin, Espanjalaiset portaat ja Piazza Navona Square kannattaa lisätä listalle. Constantinen kaari ja Villa Borghese (puutarha) kannattaa myös lisätä listalle.

Älä unohda luottokorttia ja muista tarkistaaa ainakin I Granai -ostoskeskus ja Euroma2, sillä mikä olisi parempaa kuin hemmotella itseään joskus shoppailulla.

Museo della Civiltà Romana, Fosse Ardeatine, Cecilia Metellan hauta ja Montemartinin museo voivat paljastaa jotain mitä ei vielä tiedetty. Näillä ikivanhoilla paikoilla onkin suuri määrä tarinoita kerrottavanaan.

Basilica di San Paolo fuori le mura, Abbazia delle Tre Fontane (luostari) ja Pyhän Sebastianin katakombit tarjoavat turistille mahdollisuuden uppoutua tämän alueen uskonnolliseen puoleen.

EUR – Hotellit

Oletko jo halukas varaamaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin matkaoppaassa on tarjolla juuri nyt varattavissa yli 1 565 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Sekä reppureissaajat että muut kuluttamistaan tarkkailevat matkustajat löytävät varmasti kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Villa Spalletti Trivelli ja Manfredi Luxury Apartments. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei välttämättä ole kallista lystiä. Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia ylellisistä palveluista lomapäivien aikana, Gran Melia Rome ja Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux ovat sinulle paras valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden huippuhotellien ystävällisen henkilökunnan pitää sinusta huolta.

Mukavia hotelleita lomakohteessa EUR

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa EUR
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot EUR

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.