Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa New York

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot New York

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa New York
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunto New Yorkissa – maailmanluokan museoiden ja nähtävyyksien urbaani unelmakohde

Harva kaupunki maailmassa herättää samanlaisia tunteita kuin New York. Metropolien metropoli tunnetaan korkeuksiin kohoavien Empire State Buildingin ja Chrysler Buildingin art deco -henkisistä huipuista, Broadwayn kirkkaista valoista, Wall Streetin kuhinasta sekä Central Parkin viheriöistä. Long Island pehmeähiekkaisine rantoineen odottaa idässä kyljessään Queensin ja Brooklynin monikulttuuriset kaupunginosat. Häikäisevät pilvenpiirtäjät osoittavat Manhattanin sijainnin ja varjostavat Hudsonjokea ja kaupunkia uskollisesti vartioivaa Vapaudenpatsasta. Houkutukset vaihtelevat mahtipontisista yhdysvaltalaisista monumenteista ja modernista taiteesta arkisiin sinapilla maustettuihin hotdogeihin ja kotoisiin irlantilaispubeihin. New Yorkin loma-asunnosta käsin pääset nauttimaan koko paletista.

Miksi varata loma-asunto New Yorkissa ebookersin kautta?

Haluatko päästä kokemaan boheemin Greenwich Villagen fiiliksen paikallisittain? Tai ehkä mielessäsi ovat Midtown Manhattanin tasokkaat huoneistot ja jet set -elämä? Vai houkuttelisiko merenrantahuvila Long Islandin dyyneillä? Mikä tahansa näistä on mahdollista toteuttaa, jos vuokraat hotellihuoneen sijasta loma-asunnon New Yorkissa. Huomattavasti yhden hengen hotellihuonetta tilavampina New Yorkin loma-asunnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea, millaista on elää Isossa Omenassa kuin paikallinen. Uuden ulottuvuuden majoittumiseen tuovat oma keittiö ja oleskelutilat vaikka koko perheelle. Löydät New Yorkista loma-asunnon minkälaiselle matkaseurueelle tahansa.

Parhaat aktiviteetit New Yorkissa

Mikään ei vedä vertoja palalle Isoa Omenaa. Kulkiessasi pitkin Manhattanin katuja, Broadwayta tai neonväreissä loistavan Time Squaren jalkakäytäviä voit käväistä katsomassa Empire State Buildingistä avautuvia maisemia ja mutustella hotdogia Central Parkin poluilla. Museoiden suhteen New York on yksi Yhdysvaltojen antoisimmista kohteista. Älä jätä käymättä ylistetyssä Metropolitan Museumissa, joka esittelee hollantilaiset mestarit siinä missä Egyptin muumiotkin. Omintakeinen Guggenheim houkuttelee myös kävijöitä, unohtamatta MoMaa tai dinosaurusten täyttämää American Museum of Natural Historya. Muihin New Yorkin vuokra-auton. Varaudu kuitenkin odottamaan liikenneruuhkissa, jos matkustat vilkkaimpaan aikaan.