Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Chinchon

95 €
Parador de Chinchón

Parador de Chinchón

4.0 kautta 5.0 Los Huertos, 1, Chinchon, Madrid
Parador de Chinchón on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Cadena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Rural Casa de la Marquesa

Hotel Rural Casa de la Marquesa

3.5 kautta 5.0 Calle de Morata, 9, Chinchon
Hotel Rural Casa de la Marquesa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Etnologian museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
80 €
Casa Rural el Abuelo Quiko

Casa Rural el Abuelo Quiko

3.0 kautta 5.0 AMARGURA, 3, Chinchon
Casa Rural el Abuelo Quiko sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Etnologian museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden maalaistalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Casa Rural & Spa La Graja

Casa Rural & Spa La Graja

3.0 kautta 5.0 Calle Del Paje 7, Chinchon, Madrid
Casa Rural & Spa La Graja sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden maalaistalossa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
45 €
Hotel La Casa Rural

Hotel La Casa Rural

3.0 kautta 5.0 Calle Sociedad de Cosecheros, 5, Chinchon, Madrid
Hotel La Casa Rural sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chinchón Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Hearts & Ponies

Hearts & Ponies

3.0 kautta 5.0 M-404, 52, Chinchon, Madrid Province
Hearts & Ponies sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Cadena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
150 €
Hotel Spa La Casa Del Convento

Hotel Spa La Casa Del Convento

3.5 kautta 5.0 Calle Zurita, 7, Chinchon
Hotel Spa La Casa Del Convento sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Cadena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
50 €
Hotel Condesa de Chinchón

Hotel Condesa de Chinchón

3.0 kautta 5.0 Calle de Los Huertos, 26, Chinchon, Madrid
Hotel Condesa de Chinchón on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Cadena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa plasmatelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
Hostal Chinchon

Hostal Chinchon

3.0 kautta 5.0 Calle Grande, 16, Chinchon, Madrid Province
Hostal Chinchon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chinchón Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hostalissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Viihtyisä Täysi Huoneisto Plaza Mayor, Chincon

Viihtyisä Täysi Huoneisto Plaza Mayor, Chincon

16 Calle Grande, Chinchon, Madrid
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chinchón Plaza Mayor (aukio). Loma-asunto tarjoaa keittiön ja pation.
160 €
Casa del Hortelano

Casa del Hortelano

2.5 kautta 5.0 Calle de los Molinos Baja 8, Chinchon, Madrid
Casa del Hortelano sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Etnologian museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Casa Rural San Anton

Hotel Casa Rural San Anton

2.0 kautta 5.0 Calle San Esteban Alta, 10, Chinchon
Hotel Casa Rural San Anton sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hotel Rural Plaza Mayor Chinchón

Hotel Rural Plaza Mayor Chinchón

3.5 kautta 5.0 PLAZA MAYOR CHINCHON 38, Chinchon, Madrid
Hotel Rural Plaza Mayor Chinchón sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chinchón Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Terrazas a la Plaza

Terrazas a la Plaza

3.0 kautta 5.0 Emiliano Montero 6, Chinchon, Madrid
Terrazas a la Plaza sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chinchón Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden maalaistalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
La Casa de los Soportales

La Casa de los Soportales

3.0 kautta 5.0 Plaza Mayor, 41, Chinchon, Madrid
La Casa de los Soportales sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Etnologian museo. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Chinchon hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Chinchon? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä paikallisia nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Palacio Real de Aranjuez. Voit valita 28 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Chinchon löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Chinchon

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Chinchon, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Chinchon niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Spa La Casa Del Convento
 • Casa Rural & Spa La Graja

Nämä kohteen Chinchon hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Parador de Chinchón
 • Hotel Rural Casa de la Marquesa
 • Hotel Spa La Casa Del Convento

Kohteeseen Chinchon tutustuminen

Kompakti Chinchon on tunnettu puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Chinchon ja sen lähellä kuuluu:

 • Palacio Real de Aranjuez
 • Chinchón Plaza Mayor (aukio)
 • Chinchonin linna
 • Parque Regional del Sureste
 • Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción
 • Etnologian museo
 • Casa de la Cadena

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Chinchon, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Chinchon?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Chinchon, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Chinchon, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 105 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 269 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 240 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 136 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Chinchon on 750 cm.

Viimeksi varatut hotellit Chinchon

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.