Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit IFEMA-messukeskus

94 €
Hotel Pullman Madrid Airport & Feria

Hotel Pullman Madrid Airport & Feria

4.0 kautta 5.0 Avenida de la Capital de Espana 10, Madrid, Madrid
Hotel Pullman Madrid Airport & Feria on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja IFEMA-messukeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 179 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
81 €
Novotel Madrid Campo de las Naciones

Novotel Madrid Campo de las Naciones

4.0 kautta 5.0 Calle de Amsterdam, 3, Madrid, Madrid
Novotel Madrid Campo de las Naciones on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 246 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
40 €
Escala SUITES

Escala SUITES

3.0 kautta 5.0 Calle Conde de las Posadas 13, Madrid, Madrid
Escala SUITES sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial Campo de las Naciones. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3 tähden majatalossa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
NH Madrid Barajas Airport

NH Madrid Barajas Airport

3.0 kautta 5.0 Calle de Catamaran, 1, Madrid, Madrid
NH Madrid Barajas Airport on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA-messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 173 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja tyynyvalikoimat.
Hae hinnat
Ylellinen, Moderni ja Kodikas Huoneisto, Ifema, Lentokenttä ja Kaupallinen Alue

Ylellinen, Moderni ja Kodikas Huoneisto, Ifema, Lentokenttä ja Kaupallinen Alue

3 Calle Mahonia, Portal E, Bajo 2, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Best Osuna Feria Madrid

Best Osuna Feria Madrid

4.0 kautta 5.0 Luis De La Mata 18, Madrid, Madrid
Best Osuna Feria Madrid on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Centro Comercial Campo de las Naciones on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
70 €
Hotel Maydrit Airport

Hotel Maydrit Airport

4.0 kautta 5.0 Piragua 1, Madrid, Madrid
Hotel Maydrit Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi El Capricho (puisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Globales Acis & Galatea

Globales Acis & Galatea

3.0 kautta 5.0 Galatea 6, Madrid, Madrid
Globales Acis & Galatea on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA - Feria de Madridin messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Madridin Asunto 20mn Päässä Keskustasta, 4mn Ifema ja Lentokenttä

Madridin Asunto 20mn Päässä Keskustasta, 4mn Ifema ja Lentokenttä

12 Calle Bahía de Palma, 1, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Apartment With 3 Bedrooms in Madrid, With Shared Pool

Apartment With 3 Bedrooms in Madrid, With Shared Pool

3.0 kautta 5.0 Calle Bahía de Palma 12, Madrid, Comunidad de Madrid, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
57 €
Hotel Sercotel Alcalá 611

Hotel Sercotel Alcalá 611

4.0 kautta 5.0 Calle Alcala, 611, Madrid, Madrid
Hotel Sercotel Alcalá 611 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
58 €
Sercotel Madrid Aeropuerto

Sercotel Madrid Aeropuerto

4.0 kautta 5.0 Calle del Galeon, 25, Madrid, Madrid
Sercotel Madrid Aeropuerto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Alamedan linna on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja baarin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 81 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Ifema - Aeropuerto

Ifema - Aeropuerto

3.5 kautta 5.0 Calle Autogiro, 42, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ifema Deluxe - Aeropuerto I

Ifema Deluxe - Aeropuerto I

Calle Autogiro, 42, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen IFEMA-messukeskus läheltä

Haluaisitko, että IFEMA-messukeskus olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi IFEMA-messukeskus sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

IFEMA-messukeskus ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Madrid hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.