Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Bergen

127 €
Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel

4.0 kautta 5.0 Vågsallmenningen 1, Bergen
Bergen Børs Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bryggen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
104 €
Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral

4.0 kautta 5.0 C. Sundts gate 9, Bergen
Clarion Hotel Admiral on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigruten Terminal. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
68 €
Comfort Hotel Bergen

Comfort Hotel Bergen

3.5 kautta 5.0 Strandgaten 190, Bergen, Hordaland
Comfort Hotel Bergen on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigruten Terminal. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
100 €
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen

4.0 kautta 5.0 Lars Hillesgate 18, Bergen
Scandic Ørnen on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bergenin taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 368 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
94 €
Zander K Hotel

Zander K Hotel

3.5 kautta 5.0 Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
Zander K Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lepramuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 249 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
Citybox Bergen

Citybox Bergen

3.0 kautta 5.0 Nygårdsgaten 31, Hovedinngang fra Strømgaten, Bergen
Citybox Bergen on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grieg-sali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja 2 kokoushuonetta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
87 €
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

4.0 kautta 5.0 Dreggsallmenningen 1, Bergen
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bryggen on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 342 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Hotel Oleana

Hotel Oleana

4.0 kautta 5.0 Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
Hotel Oleana on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigruten Terminal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
68 €
Comfort Hotel Bergen Airport Terminal

Comfort Hotel Bergen Airport Terminal

3.5 kautta 5.0 Lønningsvegen 45, Bergen
Comfort Hotel Bergen Airport Terminal on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Arboretum ja kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 304 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
91 €
First Hotel Bergen Marin

First Hotel Bergen Marin

4.0 kautta 5.0 Rosenkrantzgaten 8, Bergen
Clarion Hotel Bergen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bryggen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
73 €
Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel

4.0 kautta 5.0 Finnegarden 2A, Bergen
Det Hanseatiske Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bryggen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
116 €
Hotel No13

Hotel No13

4.0 kautta 5.0 Torgalmenningen 13, Bergen
Hotel No13 on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigruten Terminal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
80 €
Quality Hotel Edvard Grieg

Quality Hotel Edvard Grieg

3.5 kautta 5.0 Sandsliaasen 50, Bergen
Quality Hotel Edvard Grieg on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fana Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 373 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
127 €
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

4.0 kautta 5.0 Slottsgaten 1, Bergen
Clarion Collection Hotel Havnekontoret on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bryggen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
Clarion Hotel Bergen Airport Terminal

Clarion Hotel Bergen Airport Terminal

4.0 kautta 5.0 Flyplassvegen 551, Bergen
Clarion Hotel Bergen Airport Terminal on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Siljustolin museo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Bergen

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Bergen

Näytä kaikki

Kohteen Bergen hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Bergen? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Bryggen ja Hurtigruten Terminal. Voit valita 156 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Bergen löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Bergen, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Bergen tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 7 lentokenttähotellia
 • 18 halpaa hotellia
 • 30 lapsiystävällistä hotellia
 • 15 luksushotellia
 • 27 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bergen

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Bergen, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Bergen niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Thon Hotel Rosenkrantz
 • Thon Hotel Orion
 • Bergen Børs Hotel

Nämä kohteen Bergen hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Villa Charlotte
 • Thon Hotel Bergen Airport
 • Scandic Ørnen

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Bergen pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Zander K Hotel
 • Thon Hotel Rosenkrantz
 • Quality Hotel Edvard Grieg

Kohteeseen Bergen tutustuminen

Kompakti Bergen on tunnettu museoista, elävästä musiikista ja vuoristonäkymistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Bergen ja sen lähellä kuuluu:

 • Bryggen
 • Hurtigruten Terminal
 • Torgalmenningenin aukio
 • Torgetin kalatori
 • Den Nationale Scene (teatteri)
 • Hansamuseo
 • Floibanen-köysirata

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Bergen, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Bergen (BGO-Flesland). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Bergen?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Bergen, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Bergen, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 427 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 17 °C päivisin ja 1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 349 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 18 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 536 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 646 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Bergen on 1958 cm.

Viimeksi varatut hotellit Bergen

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.