Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Mökit Islanti

143 €
Harbour View

Harbour View

3.5 kautta 5.0 Austurvegur 26b, Grindavik, Suðurnes
Harbour View on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjanesin Unescon kansainvälinen geopuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden mökissä on 10 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
156 €
Heima Holiday Homes

Heima Holiday Homes

3.0 kautta 5.0 Hraunvellir, Selfoss
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Urridafossin vesiputous. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden mökissä on 8 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hrifunes Nature Park

Hrifunes Nature Park

3.5 kautta 5.0 Hrífunesvegur Stóratorfa 1, Hrífunesvegur, Suðurland
Hrifunes Nature Park on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 3,5 tähden mökissä on 2 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
51 €
Fossatún Camping Pods & cottages – Sleeping bag accommodation

Fossatún Camping Pods & cottages – Sleeping bag accommodation

2.5 kautta 5.0 Fossatúni, Borgarnes, Vesturland
Fossatún Camping Pods & cottages – Sleeping bag accommodation on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2,5 tähden mökissä on 17 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat parvekkeet/patiot ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Cabin by the Sea

Cabin by the Sea

4.0 kautta 5.0 Hvassahraun, 191 Vogar, Iceland, Grindavik
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjanesin Unescon kansainvälinen geopuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
120 €
Austurey cottages

Austurey cottages

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Laugarvatnin suihkulähde. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden mökissä on 6 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
305 €
Seljalandsfoss Horizons

Seljalandsfoss Horizons

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Seljalandsfoss. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden mökissä on 8 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
Welcome Holiday homes

Welcome Holiday homes

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Skogafoss. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden mökissä on 15 mökkiä 1 kerroksessa. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
297 €
Aurora Cabins

Aurora Cabins

3.0 kautta 5.0 Hafnavegur, Hofn, Suðurland
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Kohteen Islanti Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Islanti on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Islanti hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Islanti Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Islanti – vietä erilainen perheloma

Kohteen Islanti Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Islanti Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Islanti vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Islanti Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Islanti Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Suosituimmat hotellit Islanti

Näytä kaikki 2 127 majoitusliikettä kohteessa Islanti
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.