Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kemi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kemi

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEM
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 111 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 0 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Kemiin

Pääkaupunkiseudun pimeässä loskakelissä tarpominen ei ole varmaan kenenkään ykkösvaihtoehto talven viettoon, mutta etelässä sää on mitä on. Hohtavat hanget ovat kuitenkin yllättävän lähellä, sillä varaamalla lennot Helsingistä Kemiin pääset puolessatoista tunnissa pohjoisen kauneimpaan merikaupunkiin. Talvisin Kemi on täynnä hyisen hauskaa tekemistä aina lumikelkkasafareista lähtien. Aivan Lapin maakunnan etelärajalla sijaitsevasta Kemistä pääsee käväisemään kätevästi Ruotsin puolella, sillä Haaparanta shoppailumahdollisuuksineen on aivan lähellä. Kemistä suunnistaa vaivattomasti myös pidemmälle pohjoiseen, jossa Lapin parhaat hiihto‑ ja laskettelukeskukset odottavat lumisine rinteineen. Vain olennaiseen keskittyvät liikematkailijat arvostavat Helsinki–Kemi‑lentojen nopeutta ja näppäryyttä. Etsi halvat lennot Helsingistä Kemiin ebookersin sivuilta ja nauti Meri‑Lapin keskuskaupungin leppoisasta tunnelmasta.

Vietä hauska loma Kemissä

Kemiä parempaa paikkaa aloittaa Lapin‑loma ei olekaan, sillä kaupunki kuhisee elämää ja kulttuuria. Talvi on suosittua aikaa suunnata pohjoiseen, mutta etenkin Kemin vierasvenesatama houkuttelee kesällä matkailijoita kaupunkiin. Hurmaava makasiinialue ja Meripuisto kruunaavat kokemuksen. Kaupungin merellisestä kauneudesta pääsevät nauttimaan myös lennon Helsingistä Kemiin varanneet matkailijat, sillä ulapalle pääsee esimerkiksi perinnelaiva Katarinan tai muiden risteilyalusten matkassa. Kemin tapahtumakalenteriin mahtuu kaikkea kansainvälisistä sarjakuvapäivistä loppukesän venetsialaisjuhliin. Talvella Kemissä päästään hämmästelemään Lumilinnaa, joka todellakin ansaitsee ison alkukirjaimen, sillä lumiseen rakennukseen kuuluu ravintola, hotelli ja kappeli. Lisäksi eläkkeelle jäänyt jäänmurtaja Sampo houkuttelee varaamaan lennot Helsingistä Kemiin kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin Sampo köllöttelee satamassa, mutta talvella sen kyydissä pääsee kyntämään jäistä Perämerta.

Suorat lennot Helsingistä Kemiin

Lento Helsingistä Kemiin on takuuvarma tapa säästää aikaa, sillä Finnair liikennöi suoria yhteyksiä kaupunkien välillä vuoden ympäri. Puolentoista tunnin mittaiselle lennolle pääsee kesällä ja talvella minä viikonpäivänä tahansa, mutta syksyllä ja keväällä lauantailennot jäävät haaveeksi. Lentoja Kemistä Helsinkiin päin taas on tarjolla lähes päivittäin ympäri vuoden, mutta yksittäisinä sunnuntaipäivinä lentovalikoimassa voi olla aukkoja. Päivittäisten vuorojen määrä vaihtelee yleisesti ottaen yhdestä kahteen siten, että kesällä ja talvella lentoja liikennöidään enemmän kuin keväällä ja syksyllä. Aamulentoja Helsingistä Kemiin on tarjolla hyvin rajoitetusti, mutta matkailijat pääsevät yleensä valitsemaan alkuiltapäivällä tai illalla lähtevän lennon väliltä. Takaisin kotimaisemiin Kemiin palaavat liikematkailijat ja leppoisat lomalaiset hyötyvät varmasti Helsinki–Kemi‑lennoista, sillä kuudensadan kilometrin matka kaupunkien välillä ei taitu millään muulla kulkuneuvolla yhtä sujuvasti ja nopeasti.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Lyhyestä kotimaan lennosta saa suurimman hyödyn irti, kun lentoasemalle pääsee vaivattomasti. Pääkaupunkiseudulta reissuun lähtevät matkalaiset voivat jättää autonsa pitkäaikaisparkkiin lentoaseman edustan pysäköintialueille tai hyödyntää toimivan joukkoliikenteen suomia etuja. Hyvä keino päästä Helsinki‑Vantaan lentoasemalle on turvautua Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevaan kehärataan. I‑ tai P‑junalla matka päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle vie noin puoli tuntia ja maksaa seutulipun verran. Rautatientorilta on erittäin hyvät bussiyhteydet lentoasemalle päin, sillä matkailija pääsee valitsemaan Finnair City Busin ja HSL:n linjan 615 välillä. Molempiin busseihin pääsee kyytiin myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Bussilla pääsee keskustasta kentälle 30–45 minuutissa reilusti alle kymmenen euron hintaan. Finnairin lähtöselvityksen voi hoitaa etukäteen netissä tai esimerkiksi lähtöselvitysautomaatin avulla.

Saapuminen Kemiin

Kemi‑Tornion lentoasema palvelee nimensä mukaisesti molempia kaupunkeja, sillä se on noin kuuden kilometrin päässä Kemistä ja 18 kilometrin päässä Torniosta. Kemin päässä lentoasemalta eteenpäin matkustaminen vaatii hieman etukäteissuunnittelua, sillä kentälle ei liikennöidä busseja eikä kentällä välttämättä päivystä takseja saapuvien lentojen aikaan. Esimerkiksi Meri‑Lapin Taksit ajaa kiinteähintaisia lentotaksikuljetuksia sekä Kemiin että Tornioon, joten ennalta varautunut matkailija ei jää ilman kyytiä. Kemi‑Tornion lentoasemalla on useiden kansainvälisten autonvuokrausyhtiöiden palvelupisteet, joiden aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen vuokraamoiden omilta sivuilta.

Lennot Helsinki – Kemi

Onko kohteiden Helsinki ja Kemi välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Helsinki ja Kemi välillä ei ole suoria lentoja tällä hetkellä. Voit varata välilaskullisen lennon, mutta muista varata istuinpaikka ajoissa, jos haluat lähteä matkaan pian.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: KEM to
26.11
pe
27.11
la
28.11
su
29.11
ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
Välilaskut
AY 632 07:20 pm 09:45 pm Tarkista hinta - - - - - - 1 välilasku(a)
AY 631 08:40 am 10:15 am - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Kemi

Näytä kaikki 40 majoitusliikettä kohteessa Kemi
50 €
Aurora Motel

Aurora Motel

3.0 kautta 5.0 9 Meripuistokatu, Kemi
Aurora Motel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kemin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Hostel Villa Kemi

Hostel Villa Kemi

2.5 kautta 5.0 Etelärantakatu 8, Kemi
Hostel Villa Kemi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
208 €
Seaside Glass Villa

Seaside Glass Villa

3.0 kautta 5.0 Lumilinnankatu 15, Kemi
Seaside Glass Villa on saanut mahtavaa palautetta huviloiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kemin vierassatama on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.