Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Kemi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Kemi lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEM
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 133 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 0 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – KEM

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Kemi Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 144 € 123 € 103 € 82 € 62 € 41 € 21 € 0 € 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T Hinta on 133 € on Finnair Hinta on 144 € on Finnair Hinta on 144 € on Finnair Hinta on 133 € on Finnair Hinta on 144 € on Finnair Hinta on 144 € on Finnair Hinta on 133 € on Finnair Hinta on 144 € on Finnair

Kemi lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenKemi
Kohdelentokentän IATA-koodiKEM
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötFinnair
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta133 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Kemi

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä ei ole saatavana suoria lentoja juuri nyt. Välilaskullisia lentoja on saatavilla, mutta muista varata istuinpaikka ajoissa, jos haluat lähteä matkaan pian.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Kemi COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Kemi ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä kestää?

Kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välinen matka on 610 km ja lentoaika yleensä 1 tunti ja 35 minuuttia. Suoran lennon ansiosta olet perillä nopeammin, ja säästät aikaa kohteeseen tutustumiseen.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki (ja lähialueet) kohteeseen Kemi, lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Kemi (KEM-Kemi - Tornio).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Hartaasti odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen mietit, että mikä reitillä Helsinki (ja lähialueet) – Kemi lentoja tarjoava yhtiö vastaa tarpeitasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Finnair tarjonta. Se on useiden paljon matkustavien suosikki ja se operoi 8 lentoa joka kuukausi. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa verrata myös muita vaihtoehtoja. Air France on toinen loistava vaihtoehto, ja se liikennöi 4 lentoa kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä on?

Joka vuosi kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kemi välillä operoidaan 104 lentoa. Varaa ajoissa varmistaaksesi saavasi haluamasi päivät, ja käytä loput ajasta täydellisen loman suunnitteluun.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: KEM ma
1.3
ti
2.3
ke
3.3
to
4.3
pe
5.3
la
6.3
su
7.3
Välilaskut
AY 631 08:40 am 10:15 am - Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
AY 632 07:20 pm 09:45 pm - - - Tarkista hinta - - - 1 välilasku(a)

Kemi – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Kemi

Näytä kaikki 40 majoitusliikettä kohteessa Kemi
Aurora Motel

Aurora Motel

9 Meripuistokatu, Kemi
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,3/5 (15 arvostelua)

  Kemin taidemuseo ja Kemi Historical Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Kemin vierassatama ja Kemin sarjakuvanäyttely - The ...

  Aurora Motel49 €

  Aurora Motel49 €
  Hostel Villa Kemi

  Hostel Villa Kemi

  Etelärantakatu 8, Kemi
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,9/5 (17 arvostelua)

   Kemin taidemuseo, Kemi Historical Museum ja Kemin vierassatama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kemin sarjakuvanäyttely ...

   Hostel Villa Kemi59 €

   Hostel Villa Kemi59 €
   Seaside Glass Villa

   Seaside Glass Villa

   Lumilinnankatu 15, Kemi
    3.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (3 arvostelua)

    Kemin vierassatama ja Kemin sarjakuvanäyttely - The Arctic Gems & Comics sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta ...

    Seaside Glass Villa202 €

    Seaside Glass Villa202 €
    Hotelli Yöpuu

    Hotelli Yöpuu

    Eteläntie 227, Kemi
     3.0 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (3 arvostelua)

     Kemin Golf Klubi on 4,3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Haaparannan kirkko ja Riekkola-Välivaaran luonnonsuojelualue sijaitsevat ...

     Hotelli Yöpuu89 €

     Hotelli Yöpuu89 €
     Hotel Merihovi

     Hotel Merihovi

     Keskuspuistokatu 6-8, Kemi
      4.0 kautta 5.0
       
       
      3,5/5 (28 arvostelua)

      Kemin taidemuseo ja Kemi Historical Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Kemin sarjakuvanäyttely ...

      Hotel Merihovi95 €

      Hotel Merihovi95 €
      Hotelli Toivola

      Hotelli Toivola

      Kiveliönkatu 1, Kemi
       3.0 kautta 5.0
        
        
       4,6/5 (5 arvostelua)

       Kemin Golf Klubi, Kemin taidemuseo ja Kemi Historical Museum 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kemin vierassatama ja Kemin sarjakuvanäyttely - The Arctic ...

       Hotelli Toivola99 €

       Hotelli Toivola99 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.