Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit El Raval

Hae hinnat
Andante Hotel

Andante Hotel

3.0 kautta 5.0 Avinguda de les Drassanes, 23-25, Barcelona, Barcelona
Andante Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Güellin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 134 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
128 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

4.0 kautta 5.0 Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
Hotel Barcelona Universal on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Güellin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
66 €
Barceló Raval

Barceló Raval

4.5 kautta 5.0 Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
Barceló Raval on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
63 €
Eco Boutique Hostal Grau

Eco Boutique Hostal Grau

3.0 kautta 5.0 Calle Ramelleres, 27, Barcelona
Eco Boutique Hostal Grau on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
84 €
Catalonia Ramblas

Catalonia Ramblas

4.5 kautta 5.0 Pelai, 28, Ciutat Vella, Barcelona, Barcelona
Catalonia Ramblas on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 221 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

3.0 kautta 5.0 8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona, Barcelona
Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
Hotel Midmost

Hotel Midmost

4.0 kautta 5.0 Carrer Pelai 14, Barcelona
Hotel Midmost on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Silken Ramblas

Hotel Silken Ramblas

4.0 kautta 5.0 Pintor Fortuny 13, Barcelona, Barcelona
Hotel Silken Ramblas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Niu Barcelona

Niu Barcelona

3.0 kautta 5.0 Rambla del Raval 8, Barcelona, España
Niu Barcelona on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä, ja La Rambla on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
111 €
Eurostars Grand Marina

Eurostars Grand Marina

5.0 kautta 5.0 Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
Eurostars Grand Marina on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 291 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
H La Paloma Love Hotel - Adults Only

H La Paloma Love Hotel - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Carrer de la Paloma, 24-26, Barcelona
H La Paloma Love Hotel - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Hostal La Palmera Barcelona

Hostal La Palmera Barcelona

2.0 kautta 5.0 Carrer de Jerusalem, 30, Barcelona
Hostal La Palmera Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sant Josep de la Boquerian markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostalissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Central & Basic Drassanes

Central & Basic Drassanes

2.0 kautta 5.0 Carrer de Guàrdia, 13, Barcelona
Central & Basic Drassanes on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden pensionaatissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hostal Operaramblas

Hostal Operaramblas

2.0 kautta 5.0 Sant Pau, 20, Barcelona
Hostal Operaramblas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 2 tähden hostalissa on 68 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Acta Mimic

Acta Mimic

2.0 kautta 5.0 Calle Arc del Teatre 58, Barcelona, Barcelona
Acta Mimic on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja La Rambla on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Majoitus kohteessa El Raval

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen El Raval, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen El Raval hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen El Raval suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa El Raval

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta El Raval. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen El Raval on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen El Raval ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa El Raval

Kohteessa El Raval riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen El Raval parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa El Raval.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa El Raval

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.