Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat El Raval hotellit

Eurostars Grand Marina 160 €
Eurostars Grand Marina

Eurostars Grand Marina

Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  World Trade Center Barcelonan yritystilat ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Barcelona Universal 110 €
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Rambla del Raval (kävelykatu) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gato del Raval ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Barceló Raval 166 €
   Barceló Raval

   Barceló Raval

   Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Rambla del Raval (kävelykatu) ja Gato del Raval sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Andante Hotel 122 €
    Andante Hotel

    Andante Hotel

    Avinguda de les Drassanes, 23-25, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Merihistoriallinen museo, Güellin palatsi ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Parc de Montjuïcin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas 134 €
     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sant Josep de la Boquerian markkinat ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Güellin palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Drassanesin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel 1898 239 €
      Hotel 1898

      Hotel 1898

      La Rambla, 109; (entrance on the street, Pintor Fortuny), Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatre Poliorama ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Plaça de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       chic & basic Ramblas 130 €
       chic & basic Ramblas

       chic & basic Ramblas

       Passatge Gutenberg, 7, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Merihistoriallinen museo ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Güellin palatsi ja Liceu-oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel España Ramblas 188 €
        Hotel España Ramblas

        Hotel España Ramblas

        Carrer de Sant Pau 9-11, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Liceu-oopperatalo, La Rambla ja Güellin palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Placa Reial (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Drassanesin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa El Raval

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen El Raval, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen El Raval hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen El Raval suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen El Raval

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta El Raval. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen El Raval on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen El Raval ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa El Raval

         Kohteessa El Raval riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen El Raval parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa El Raval.


         Viimeksi varatut El Raval Hotellit

         Viimeisimmät El Raval hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.